Read the Official Description

"På PGS, i stedet for å lære hvordan det ble gjort tidligere, lærte jeg å lage hvordan det vil bli gjort i fremtiden." ~ Libby Johnson McKee, MBA (C9), Director, Amazon.com

På øya setter vi verdiene våre i drift, fra frokost til sengetid.

Merk: På grunn av hybrid (blandet online / månedlig i person kurs) kurs struktur, er dette programmet ikke åpent for internasjonale studenter som krever student visum. Vennligst se på våre MBA i Bærekraftig Bedrift, Seattle Metro programmet hvis et student visum er nødvendig.

MBA i bærekraftig systemer. En kort fergetur fra Seattle, IslandWood er det som sommerleiren vil være når den vokser opp - et regenerativt tilfluktssted en gang i måneden på en LEED Gold-campus som ligger i et skogsområde på 255 hektar med skoger, dammer, myrer og trehus. IslandWoods talentfulle kjøkkenpersonell churns ut deilige måltider med et engasjement for lokal, økologisk, sesongbasert mat som beriker jorden. IslandWood står på randen av et lukket kretssystem; vakre, gjennomtenkt utformede bygninger gir en sakstudie i bærekraft. Den perfekte innstillingen for å takle verdens ugudelige problemer.

Seattle Hybrid MBA-programmet tilbyr en integrert MBA-læreplan med et spor fokusert på bærekraftig systemer. Seattle Hybrid MBA-programmet leveres via et lavresidensformat som kombinerer månedlige "residenser" med ukentlige virtuelle diskusjoner og teamprosjekter.

Seattle Hybrid MBA-programmet har en integrert kjerneplan i det første året, med valgfrihet og spesialisering i andre år.

Det første året begynner med kapitalismen i sammenheng, og gir en systemisk og historisk sammenheng for vårt arbeid sammen. Deretter fokuserer vi i verdier og verdiskaping på de tradisjonelle forretningsdisipliner innen strategi, markedsføring og drift. I de siste månedene av det første året ser vi på midler og tiltak for finansiering av en bedrift, regnskap for fremgang og måling av suksess mot en trippel bunnlinje.

Det andre året av programmet er bygget rundt en årslang handlingslæringspraktikk og et sett med valgfrie valg.

Studentene velger et prosjekt i entreprenørskap, noe som resulterer i etablering av en levedyktig forretningsplan- eller organisatorisk lederskap som resulterer i levering av et gjenoppbyggingsprosjekt i organisatorisk forpliktelse. Valgfag inkluderer en studentidentifisert studietur, et boligprogram for kreativitet og innovasjon, og valgfag i samarbeidsstyring, bærekraftig energi eller bærekraftig mat og landbrukssystemer.

Gjennom de to årene av programmet, studentene engasjere seg i en rekke ledelse og personlig utvikling (LPD) kurs. LPD-kurs gir mulighet for personlig refleksjon, pensumintegrasjon og utvikling av lederegenskaper for å lede sine organisasjoner til en bærekraftig fremtid.

År 1, Fall

 • COR6510: Kapitalisme i kontekst (13 studiepoeng)
 • LPD6511: Ledelse og personlig utvikling (LPD) I (2 studiepoeng)

År 1, Vår

 • COR6520: Verdier og verdiskaping (13 studiepoeng)
 • LPD6512: Ledelse og personlig utvikling (LPD) II (2 studiepoeng)

År 1, sommer

Studenter kan ta valgfrie sommer valgfrie kurs som kan telle i forhold til deres kreditt krav til andre år av programmet eller dra nytte av tiden av med praktik og stipend for å utdype sin erfaring.

År 2, høst

 • ALP6551: Action Learning Practicum (ALP) I (5 studiepoeng)
 • FIN6561: Økonomisk økonomi (4 studiepoeng)
 • LPD6513: Ledelse og personlig utvikling (LPD) III (2 studiepoeng)
 • Valgfag I (4 studiepoeng)

År 2, vår

 • ALP6552: Handlingslæringspraksis (ALP) II (5 studiepoeng)
 • MGT6578: Organisasjonssystemer og endring (4 studiepoeng)
 • LPD6514: Ledelse og personlig utvikling (LPD) IV (2 studiepoeng)
 • Valgfag II (4 studiepoeng)

Valgfag

Studentene kan få et sertifikat i Samfunnsforvaltning ved å gjennomføre selektive kurs sammen med et godkjent fokusert prosjekt som en del av den nødvendige Action Learning Practicum-sekvensen.

Alternativt kan studentene velge en kombinasjon av valgfag for å tilfredsstille valgkravskrav.

Vær oppmerksom på at valgfagene som er oppført nedenfor, ikke alle kan tilbys i alle år, og flere valgfag kan bli tilbudt og definert nærmere året der de tilbys.

Samarbeidsforvaltning

 • Introduksjon til samarbeidssektoren
 • Styring og økonomi i samarbeidssektoren
 • Administrere samarbeidsvirksomheten
 • Samarbeidspraktikk / Internasjonalt Samfunnsfeltstudie

andre Valgfag

 • Dal LaMagna-serien på ansvarlig kapitalisme: International Study Tour
 • Kreativitet og innovasjon
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Presidio Graduate School »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato