Les den offisielle beskrivelsen

Koble til strenge ledelsesteori og praksis med økologisk og sosial bevissthet, systemtanking og bærekraftig ledelse.

Merk: På grunn av hybrid (blandet online / månedlig i person kurs) kurs struktur, er dette programmet ikke åpent for internasjonale studenter som krever student visum. Vennligst se på våre MBA i Bærekraftig Bedrift, Seattle Metro programmet hvis et student visum er nødvendig.

Alle tre av våre Master of Business Administration (MBA) grader er for de som forestiller en mer rettferdig, velstående og bærekraftig verden. Presidio Graduate School gir studentene mulighet til å bli dyktige og visjonære ledere, bytte agenter og gründere i alle felt eller bedrifter. Det mest karakteristiske elementet i våre programmer er vår integrerte læreplan for signatur designet for å knytte en streng forvaltningsteori og praksis med økologisk og sosial bevissthet, systemtanking og bærekraftig ledelse.

Bærekraft i hvert kurs

Presidio Graduate School MBA programmer forberede studentene til å være dyktige og visjonære ledere i alle felt eller bedrift. Dagens forretningsfolk må ikke bare lede vellykkede organisasjoner, men forstå de mange komplekse og gjensidige problemstillinger som definerer bærekraft, fra klimaendringer og ren teknologi til interessentengasjement og samfunnsansvar.

Våre MBA-grader forbinder strenge managementteori og praksis med økologisk og sosial bevissthet, systemtanking og bærekraftig ledelse. Vår læreplan vevler disse elementene sammen for å gi våre studenter mulighet til å bli effektive ledere, bytte agenter og gründere til tjeneste for en mer rettferdig, velstående og bærekraftig verden.

MBA Program Oversikt

Presidio Graduate School nyutdannede trives fordi dagens vellykkede forretningsfolk må ikke bare lede organisasjoner, men forstå de mange komplekse og gjensidige problemstillinger som definerer bærekraft. Fra klimaendringer og CleanTech til interessentengasjement og samfunnsansvar er det nye ferdigheter og nye tankegang som er avgjørende for å sikre en mer rettferdig, velstående og bærekraftig verden. Vi definerer kompetanse i bærekraftig ledelse som en arbeidsmessig mastring av disse tre grunnleggende konseptene.

MBA-programformat

PGS MBA-programmene er 60 studiepoeng pensum med 15 obligatoriske kurs og ett valgfag. Programmet kombinerer ansikt til ansikt klasseromserfaring med fleksibiliteten til interaktiv fjernundervisning. Studentene har så mye tid i klassen som et tradisjonelt MBA-program. PGS gir imidlertid et ekstra læringsnivå gjennom en robust elektronisk komponent som utvikler viktige ledelsesevner og letter virtuelt samarbeid mellom studenter.

Heltidsstudiet spenner over to år og deltidsprogrammet fire år. Hvert semester gjennomføres klasserominstruksjon over en fire dagers oppholdsperiode (deltidsstudenter deltar i to dager). Disse bostedene skjer torsdag til søndag en gang i måneden i fem måneder.

Presidio Graduate School MBA-programmet forbereder studentene til å være dyktige og visjonære ledere i alle felt eller bedrifter. Dagens forretningsfolk må ikke bare lede vellykkede organisasjoner, men forstå de mange komplekse og gjensidige problemstillinger som definerer bærekraft, fra klimaendringer og ren teknologi til interessentengasjement og samfunnsansvar.

Våre MBA-grader forbinder strenge managementteori og praksis med økologisk og sosial bevissthet, systemtanking og bærekraftig ledelse. Vår læreplan vevler disse elementene sammen for å gi våre studenter mulighet til å bli effektive ledere, bytte agenter og gründere til tjeneste for en mer rettferdig, velstående og bærekraftig verden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Presidio Graduate School »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 - 4 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato