Mba Global Virksomhet

Coventry University London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba Global Virksomhet

Coventry University London

OVERSIKT

MBA Global Business er designet for å utforske i detalj naturen og konsekvensene av dagens endringer i næringslivet. Du vil få ferdigheter og tankesett som vil tillate deg å operere innenfor og lede organisasjoner i fremtiden. Du vil dekke områder, inkludert markedsføring, økonomi og strategi, og vil være utstyrt for å kunne styre virksomheter globalt. Videre er Coventry University rangert som nummer 11 i Økonomi, ledelse og markedsføring fagområdet Guide Guardian Universitetet ligatabellen 2017.

HVORFOR velger du denne kursen?

Ved å velge å studere dette kurset vil du få mulighet til å sette nye funnet virksomheten kunnskap i praksis i den virkelige verden. Du kan ta del i business simuleringer hvor du vil bli eier av evaluering av resultater og utvikle løsninger.

MODULER

Bærekraftig strategi - fra planlegging til gjennomføring Marketing i en global tidsalder Finance, finansiering og lovgivende - Rammeverk for suksess Ledende i en verden i endring Business and Management forskningsmetode eller Entreprenørskap

spesialist moduler

Administrerende International Trade Corporate Social Responsibility Global Human Resource Management (HRM) Strategier Prosjektledelse

prosjekt~~POS=TRUNC

Internship Consulting Prosjekt Entreprenørskap Prosjekt Simulering Dissertation

akkreditering

Etter vellykket gjennomføring av kurset og utvalgte moduler vil du bli tildelt CMI Level 7 sertifikat i strategisk ledelse og ledelse . Med forbehold om å registrere deg som CMI medlem.

SKOLARSHIP MULIGHETER

Coventry University London er glade for å ha nylig lansert en rekke stipender for britiske og internasjonale studenter. Du kan finne ut mer om våre Stipend ved å vise vår hjemmeside.

START DATOER

MBA Global Business har startdatoer i oktober 2017.

INNTAKSKRAV

En god kvalitet honours degree eller tilsvarende. Søknader fra kandidater med tilsvarende utdanning og relevant erfaring vil bli vurdert på individuelt grunnlag. Arbeidserfaring er ønskelig, men ikke avgjørende.

FRAMTIDIGE MÅL

"Jeg jobber som en Inside Sales Representative for Solarwinds, et internasjonalt programvareselskap. Coventry University London utstyrt meg for fremtidig sysselsetting i et mangfoldig miljø. Ferdighetene som jeg utviklet har vært uvurderlig i mitt yrke når gjennomføre markedsundersøkelser, identifisere potensielle kunder og analysere markedstrender ". - Burak Dirlik, Tyrkia (Alumni av MBA Global Business)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 11, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
15,500 GBP
Information
Deadline