Mba global mote media

IFA Paris

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba global mote media

IFA Paris

IFA Paris MBA under akkreditering av IDEL som "International Master"

 • DURATION: 15 måneders program på engelsk
 • KAMPUSER: Paris
 • NESTE INNLEGG: september 2017
 • ECTS KREDIT: 120
 • Søknadsgebyr: € 150
 • Undervisningsavgift: 14 800 €
 • BEGRENSET TIL: 25 studenter per klasse

"Mote i en alder av sosiale medier er svært spennende"

INTRODUKSJON

Mote handler så mye om historier, ord og bilder som det handler om produkter, plagg og tilbehør. Det har blitt et globalt kulturelt og sosialt fenomen, og reklame, foto, magasiner og hendelser er en viktig del av dette skiftet. De siste endringene i digitale kommunikasjonsverktøy og sosiale medier har ført til ord og bilder blir enda mer sentralt i det, men har også gjort dette systemet stadig mer kompleks og vanskelig å kontrollere.

Vår Global Fashion Media MBA er spesielt designet for å møte disse endringene. Det er hovedsakelig rettet mot studenter eller unge fagfolk fra en rekke bakgrunner som er interessert i karriere relatert til visuelle representasjoner og kommunikasjon, journalistikk, reklame, fotografisk styling, kunstnerisk retning, e-handel, PR, fotografering og til og med digital teknologi Og sosial medieadministrasjon, enten i moteverdenen eller i de kreative næringene som helhet.

Dette kurset har tre hovedmål: Enriching studentens mote, visuelle og mediekultur med moduler som «Fashion Photography History» som i perspektiv setter de historiske endringene i visuelle representasjoner av mote og gjør sammenhengen med andre kreative felt, eller «Fashion 2.0 »som fokuserer på de siste utviklingene innen digital kommunikasjon.

Hjelpe våre studenter forstå de strategiske utfordringer motefirmaer og merker og rollen som kommunikasjonsverktøy i den. Moduler som "International Marketing Communication", "Branding" eller "Sensorial Marketing" artikulere kommunikasjonsverktøy med global styring av selskaper som har kreative aktiviteter i hjertet av sin virksomhet.

Slik at elevene til å bruke de ferdighetene de har tilegnet seg i løpet av de mange workshops i regi av fagfolk som vi tilbyr hele året. Eksempler på dette er å opprettholde en blogg dedikert til mote og kultur gjennom hele programmet og produsere et moteblad i sin helhet, fra funksjonen og artikkelen skriver til fotografering og kunstnerisk retning.

Dette programmet avsluttes med det vi kaller Capstone Project, en individuell forskning og kreativt prosjekt. Ved arbeid på Capstone, er hver student oppfordres til passende spesifikke emner for MBA Global Fashion Media henhold til hans eller hennes egne faglige prosjekter og områder av interesse.

Flytte fra Paris til Shanghai campusene tillater elevene ikke bare å sammenligne de sektor forskjeller mellom modne og fremvoksende markeder, men også for å bedre forstå virkningen lokale kulturer kan ha på kommunikasjon og image produksjon.

I begge byene, studenter har mulighet til å delta på et bredt spekter av arrangementer, fra møte med fagfolk, deltar på moteshow, utstillinger og profesjonelle messer til å ta firma arrangement, og dermed gi dem muligheten til å bygge sin egen faglige nettverk. Karriere og Alumni Centre er også der for å tilby veiledning til IFA Paris studenter og tidligere studenter, og samler et stort nettverk av akademikere og studenter fra over 50 forskjellige nasjonaliteter.

Alle våre programmer er formulert rundt ECTS rammene som er definert av Bologne konvensjonen. Etter endt kurs, studentene får totalt 120 studiepoeng som lett kan overføres hvis de bestemmer seg for å studere videre. Dette programmet fikk også IDEL / IDEART akkreditering og er sertifisert som "International Master."

OPPTAK

Opptakskrav:

 • Fortrinnsvis 2 års yrkeserfaring (Praktik er tatt i betraktning)
 • Bachelor Graduate eller betydelig yrkeserfaring i relaterte felt
 • IELTS 6.5 eller TOEFL IBT 79 (eller ekvivalens) eller studiebevis på engelsk, for ikke-engelsktalende engelsktalende
 • Intervju (på campus eller Skype)
 • Online test

Dokumenter for å gi:

 • Fyll ut søknadsskjemaet på nettet
 • Siste transkripsjon
 • Kopi av bachelorgrad eller ekvivalens
 • Motivasjon Letter
 • CV / CV
 • pass~~POS=TRUNC
 • Kopi av pass

Alle søknader vil bli gjennomgått av programdirektør og akademisk direktør ved postdoktoravdelingen. Bør søkere anses å ikke oppfylle minste opptakskrav i form av faglig bakgrunn, vil de bli bedt om å melde deg på et Foundation Workshop holdes før startdato for sin MBA-programmet.

KURSSTRUKTUR

Vår MBA Global Fashion Media kurs dekker et bredt spekter av moduler gruppert i fem hovedmodul grupperinger: Markedsføring og ledelse: Denne gruppen omfatter en rekke moduler som vil bli planlagt i rekkefølge basert på strukturen i en markedsplan. Den overordnede kunnskapskunnskapen som studentene oppnår, vil forberede dem til å: - analysere komplekse markedsføringsutfordringer basert på praktiske case-studier - tildele ressurser strategisk for å oppnå forhåndsbestemte mål - lage merked DNA som gir mulighet til å oppnå en bærekraftig konkurransefortrinn Business Issues: Kapasiteten til å lytte og tolke markedssignaler er en viktig del av dagens ledere. Det må være kontinuerlig dyrket. Innenfor denne modulen vil gruppere elevene oppdage særegenhetene i mediebransjen fra et økonomisk og finansiell utsiktspunkt.

Teknisk prosess: Modulene undervist i "Teknisk prosess" er basert på en innovativ læringsfilosofi. Studentene vil bli satt i en real life kontekst gjennom en serie av hands-on workshops som spenner fra foto-opptak til kreativ journalistikk.

Mediemiljø: Deltakere vil utvikle et tema som vil representere et felles konsept som skal implementeres gjennom ulike mediestøtter i modulene BLOG, SKOOT, WORD og VIDEO.

Media livsstil: En serie seminarer basert på erfaringslæring hvor studentene vil bli nedsenket i bestemte universer som strukturerer medieindustrien.

Stiftelsens verksted vil bli undervist i løpet av 2 hele uker (75 timer) og bestå av følgende moduler: Markedsprinsipper - 15 timer
Kvantitative forskningsmetoder - 15 timer
Regnskapsprinsipper - 15 timer
Arbeidsmetodikk - 15 timer
Prosjektledelse - 15 timer Studentbelastning: 567 timer med ansikt til ansikt foredrag
713 timer med selvstudium
840 Hours of capstone prosjekt
200 Hours of Industry Kontakt og samarbeid

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 4, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
15 - 15 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
15,800 EUR
Søknadsavgift 150 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen