Read the Official Description

Den Global Banking and Finance MBA er utviklet for profesjonelle som ønsker å en karriere i global bank og finans. Den vil veilede deg gjennom ledelse og tekniske ferdigheter, og utvikle deg til en bredt kunnskapsrike profesjonelle, i stand til å utføre på toppen av den internasjonale bank-og finansnæringen.

Birmingham Business School er akkreditert av AACSB (Association til Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBAs) og EQUIS (European Quality Improvement System).

The Distinguished Leaders-serien viser de høyt profilerte næringslivsledere MBA studenter ved Birmingham kan ha tilgang til.

Dette MBA-programmet er spesielt utviklet for nyutdannede som ønsker å utvikle karrierer i global bank og finans. Programmet har som mål å forbedre ledelse og tekniske ferdigheter ved å fokusere på sentrale områder som internasjonal bank, bank og finans regulering og tilsyn, risiko og likviditetsstyring, strategisk styring av finansinstitusjoner, finansmarkeder, og private equity og venture kapital finans.

Mange av våre kandidater arbeider i ledende stillinger i banker og finansinstitusjoner, og i investeringsindustrien over hele verden. Programmet er levert av University fakultet og bransjens utøvere for å imøtekomme dagens og fremtidige behov globale finansnæringen. MBA (GBF) tiltrekker høyt kvalifiserte og erfarne studenter fra ulike kulturer og nasjonaliteter og er høyt vurdert av studenter som ønsker å spesialisere seg innen bank og finans.

Innhold Programme

Programmet inkluderer kjernemoduler og valgfrie moduler. Bortsett fra det lærte element i programmet, studentene har mulighet til å delta på foredrag levert av praktiserende ledere og toppledere fra noen av verdens ledende banker og finans hus. Studentene vil få muligheter til å samhandle, diskutere sine karriererelaterte spørsmål og få verdifull innsikt i arbeids av disse prestisjetunge institusjoner.

Hvorfor studere dette kurset

Ferdigheter til å videreutvikle din karriere innen bank og finans - Utvikle en helhetlig forståelse av tekniske og organisatoriske ferdigheter til å bli en godt avrundet leder i internasjonal bank og finans.

Åpne nyeste forskningen - Som en researchled handelshøyskole, gir vi våre studenter tilgang til de nyeste trendene, data og kunnskap innen det globale bank- og finansnæringen.

Et liv-time karriere coaching - Fra det øyeblikket du bli med oss ​​vil du få en mentor og karriere coach tilgjengelig for å veilede deg gjennom din karriere i internasjonal bank og finans.

Akkreditert handelshøyskole - Vi holder den prestisjetunge "triple-crown akkreditering fra AACSB (Association til Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBAs) og EQUIS (European Quality Improvement System).

Inntakskrav

En god Honours grad pluss minst tre års postgraduation arbeidserfaring i bank eller finans på et overordnet nivå. Tilsvarende faglig kompetanse vil også bli vurdert.

Søkere som ikke oppfyller kravene for direkte adgang til ett års MBA (GBF) program har muligheten til å søke om 24 måneders ruten. For de med riktige kvantitative ferdigheter, er det mulig å gå inn i første året av 21-måneders rute i januar (se MBA (full-time) for detaljer).

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Birmingham Business School, University of Birmingham »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
12 - 24 måneder
Heltid studier
Pris
25,000 GBP
Deadline
By locations
By date