Mba for gründere

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba for gründere

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

MBA @ BGS fra £ 2500

MBA for entreprenører

Er du entreprenørskap? Tenker på å starte en bedrift?

Har du vurdert å utvikle deg selv faglig med en mastergrad i bedriftsøkonomi i ledelse for å gi deg selv grunnlaget for kunnskap for å starte din egen virksomhet?

Vi tilbyr for tiden en MBA i internasjonal ledelse med den ekstra muligheten til å utvikle en forretningsidé og få virksomheten din fra jorden mens du studerer. Vår Business Incubation Center tilbyr studentene muligheten til å ta plass til seks måneder, for å sette i gang konseptene og læring fra klasserommet og starte en bedrift med full støtte fra en personlig mentor. Vi tilbyr fem fullt finansierte mellomrom per inntak til de studentene som oppnår akademisk fortreffelighet og oppnår et prestisjefylt sted på dekanens liste.

Som et ekstra tidsbegrenset tilbud tilbyr vi femten fullt finansierte mellomrom i vårt inkubasjonssenter for vår batch i januar. Disse områdene vil være for de studentene som vurderes av vårt panel av akademikere og bedriftseksperter for å ha den mest innovative forretningsplanen.

Begynn å studere MBA

-->

Etter 3 måneder, send inn din forretningsplan for en mulighet for et fullt finansiert rom på inkubasjonssenteret

-->

Etter 6 måneder, start din bedrift fra vårt inkubasjonssenter

-->

Etter 12 måneder, oppnå din mastergrad og ha din egen utviklende virksomhet.

Vårt inkubasjonsenter tilbyr studentene et kontorlokal med bruk av telefoner, internett, konferansefasiliteter og møterom. Med den ekstra fordelen av å ha en dedikert mentor, kontosupport, nettsteddesign, pågående IT-støtte og ledelseskonsulent.

Karrieremuligheter

Dette kan vel være den katalysatoren som en speditativ entreprenør trenger før du starter en bedrift. The Business Incubation Center gir et "hot-house" miljø for kreative forretningsfolk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
2,500 GBP
utsatt for stipend
Information
Deadline