MBA

Master of Business Administration skal introduseres av Global College Malta som et første kurs for studenter som har tenkt å studere for en mastergrad i bedriftsøkonomi på Malta.

MBA-kurset tar sikte på å: Gi en intellektuelt utfordrende og yrkesmessig relevant læreropplevelse der deltakere kan utvikle og demonstrere kritisk kunnskap og forståelse av de teoretiske konseptene for virksomheten og ledelsen og deres brukervennlighet i å forbedre forretnings- og ledelsespraksis. Gi deltakerne kunnskap og utvikle forståelse i de funksjonelle områdene ledelse, og deres samspill med kontekstuelle krefter som påvirker organisasjoner. Fremskritt deltakeres forståelse og utvikling mot evnen til å ta en strategisk oppfatning av ledelsen, som omfatter kompleksitet og dynamikk i virksomheten og ledelsen. Tilrettelegge for utvikling og demonstrasjon av deltakeres intellektuelle ferdigheter innen informasjonsbehandling, analyse, syntese, kritisk vurdering, kreativitet og innovasjon og deres evne til å håndtere og ta beslutninger i situasjoner med tvetydighet og usikkerhet. Dype forståelse og utvide bevissthet om kulturelle problemer. Produsere ledere som er i stand til å forbedre kvaliteten på ledelsesbeslutninger, lederskap og forretningspraksis over en rekke organisasjoner og i en rekke sammenhenger. Gi eksamensledere en grundig forståelse og forståelse for viktigheten av etikk og samfunnsansvar i den moderne lederen.

Kurset vil løpe full tid i tre semestre. Et deltidsalternativ vil også være tilgjengelig.


Fordeler ved MBA på GCM

  • Unik MBA levert av internasjonale forelesninger på Malta.
  • British Education Culture sikret av erfarne britiske lærere.
  • Fleksibel utdanning, slik at studentene kan dele sine studier i flere år eller velge bare få foretrukne moduler. Innbydende folk fra ulike kulturelle bakgrunner og alle samfunnslag.
  • Inspirerende atmosfære skapt av SmartCity Malta og en helt ny høyskole.
  • Moderne miljø opprettet i en nylig ferdig bygning i SmartCity Malta i samsvar med internasjonale standarder.
  • Konkurransedyktige studieavgifter og svært lave levekostnader i Malta
  • Stipend tilgjengelig for september 2013
  • Mulighet for å forbedre din CV ved korte kurs og / eller praksisplasser i lokale bedrifter.
  • Sysselsetting Støtte fra et spesialisert medlem av et stab i Studentens Støttekontor.
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Global College Malta »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
9,000 EUR
11.000 for ikke-EU
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato