Masters of Business Administration

University of the South Pacific USP

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Masters of Business Administration

University of the South Pacific USP

AMBA logo

Internasjonalt akkreditert av Association of MBAs (AMBA), the Master of Business Administration (MBA) Program for Graduate School of Business (GSB), Universitetet i Sør-Stillehavet (USP) har blitt en markedsleder blant Pacific Island-stater med et utmerket regionalt rykte for kvalitet og relevans. Disse egenskapene har bidratt sterkt til økningen i påmeldinger i løpet av tiåret og til oppgradering av over 500 studenter. Programmet gir ikke bare et tiltrukket og verdsatt bidrag til å takle mangelen på dyktige ledere i regionen, men gir også kudos og en sunn strøm av penger til USP. På personlig nivå rapporterte kandidater sin høye forståelse av blanding av teori og praksis, mens 2007 Tracer Study viste at USPs MBA-kandidater opplevde en gjennomsnittlig lønnsøkning på 66 prosent sammenlignet med deres inntekter før MBA. Ansatte på MBA-programmet, både akademisk og administrativt, ble funnet å være godt kvalifiserte, dyktige og svært engasjerte. De har vært nøkler til programmets suksess.

Gjennomgangsteamet var veldig imponert over den høye kvaliteten til både akademiske ansatte ved Universitetet i Sør-Stillehavet (USP) Graduate School of Business (GSB), samt programmet som tilbys. Undervisningsinnretningene er av internasjonal standard og er helt tilstrekkelig for dagens behov. Master of Business Administration (MBA) programmet er i utmerket økonomisk form, med en passende student avgift struktur.

Business_pexels-foto-288477

MBA pensum:

MBA-programmet består av 12 kurs. Disse kan fullføres i ett års studie på heltid, eller to til fire år på deltid. Det er tre trimestere. De tre trimesterene er 12 uker lange; Heltidsstudenter tar fire kurs i hver av disse trimesterene. Deltidsstudenter tar en eller to kurs per trimester.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Fiji - Suva, Central Division
Studiestart : Feb. 2019, Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Fiji - Suva, Central Division
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen