Masters i Business Administration (MBA i Dubai)

Institute of Management Technology Dubai

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Masters i Business Administration (MBA i Dubai)

Institute of Management Technology Dubai

Mastergrad i Bedriftsøkonomi (MBA i Dubai)

58676_58520_AACSBMemberlogo.png

 • 2 år
 • Morgen / ettermiddag klasser undervises i løpet av uken
 • AED 46.000 / år

Mål og pedagogikk IMT for MBA i Dubai

MBA-programmet ved IMT-Dubai er utformet for å gi studentene et solid fundament i ledelsen disipliner. Etter eksamen studenter er utstyrt med:

 • En grundig forståelse av ledelse disipliner
 • Eksponeringen mot første hånd, corporate, virkelige situasjoner
 • Evnen til å anvende disse begrepene i variert næringsliv miljøer
 • Evnen til å analysere og løse problemer via kritisk og kreativ tenkning
 • Lederskap og samarbeidsevner

Spesialiseringer

På slutten av det første året av studiene, kan studentene velge det området av spesialisering fra følgende:

 • International Bank og finans

Konsentrasjon i International Banking and Finance store gir studentene en unik mulighet til å studere avansert teori og praksis av finansielle markeder og internasjonale finansinstitusjoner. Fokus for denne konsentrasjonen er på nåværende tenkning om evaluering av firmaet, investering beslutningsprosesser, finansiering og utbyttepolitikk, kapitalforvaltning og finansielle strategier, og porteføljeteori.

 • Markedsføring og Retail Management

Markedsføring er en av de mest praktiske, satsingsområder ved IMT Dubai. MBA-studenter med spesialisering i markedsføring tilegne seg ferdigheter i å analysere og bruke eksisterende data til å gjøre effektiv markedsføring beslutninger. Studentene lærer teorier og praksis om hvordan produkter, tjenester og ideer utvikles, distribueres, priset og fremmet av en rekke organisasjoner.

 • Prosjekter og Operations Management

Prosjektledelsen spesialisering åpner en rekke operasjonelle, hands-on, karrieremuligheter. Denne konsentrasjonen er fokusert på å gi beslutningstaking ferdigheter som passer til dagens informasjons- og teknologiintensive miljøer. Denne fleksible konsentrasjon tar en strategisk og applikasjoner-orientert syn på operasjoner. I tillegg til de sentrale kurs, er valgfag tilbys i supply chain management, prosjektledelse, og total kvalitetsledelse.

 • Human Resource Management

Denne spesialiseringen er utformet for å gi fremtidige HR fagfolk med kunnskap, forståelse og ferdigheter som er nødvendige for å bidra i både strategisk og taktisk ledelse av organisasjonens HR. Hovedvekten i kurset er på ulike aspekter av Human Resources vil si Human Resource Planning, jobbanalyse, rekruttering og utvelgelse, opplæring og utvikling, prestasjonsledelse, kompensasjon og fordeler, Strategic Human Resource Management og Change Management; som alle er avgjørende for effektiv HR-ledelse i organisasjoner.

Valgfag

Studentene får mulighet til å velge åtte valgfag for sine valg. Valgfag tilbys oppdateres jevnlig for å holde tritt med markedstrender og krav basert på endringer i bransjen. Læreplanen opprettholder den rette balansen mellom kunnskap og ferdigheter kombinere et sterkt konseptuelt base med eksponering for moderne praksis. En rekke læringsverktøy brukes for tilegnelse av kunnskap og ferdigheter. Rollespill, case, prosjektarbeid, felterfaring, oppgaver, spørrekonkurranser, seminarer og industri besøk er noen av de mange metodene som brukes.

MBA Program Outline

År 1

I løpet av det første året av MBA-programmet ved IMT Dubai, studentene deltar 12 obligatoriske kurs spredt over to semestre. På slutten av første års studenter blir plassert i profitt og non-profit organisasjoner som en del av vårt internship program. 8 ukers Internship program hjelper studentene til å tilegne seg kunnskap og praktiske ferdigheter innen organisasjoner i UAE og i andre land.

År 2

I løpet av andre året av MBA-programmet ved IMT Dubai studenter vil fullføre 4 sentrale kurs og vil velge 8 valgfag innenfor sitt fagområde. Vanligvis studenter vil fullføre 2 sentrale kurs i hvert semester med 4 valgfag. Studentene er også gitt muligheten til å følge undervisningen i andre felt på en ikke-kreditt basis for å utvide sin faglige horisont og få eksponering mot andre felt av ledelsen. I løpet av sitt andre år studentene også gjennomføre et selskap prosjekt som er en lagbasert oppgave å fokusere på et bestemt emne eller dagens utgave møtt av en bedrift. Ligner på internship-programmet, er selskapet prosjektet avsluttet i 8 uker. Mot slutten av selskapets prosjekt studentene forberede en profesjonell rapport som blir vurdert av et panel av fakultetet medlemmer og bransjeeksperter.

Spesialisering

Ved utgangen av første studieår er studentene får valget mellom spesialiserer seg på ett av følgende hovedforretningsfunksjoner / områdene:

 • International Banking & Finance Management
 • Markedsføring og Retail Management
 • Prosjekt og Operations Management
 • Human Resource Management

Valgfag

MBA-studenter får mulighet til å velge åtte valgfag fra deres valgte fordypninger som tilbys ved IMT Dubai. Valget av spesialisering er basert på kumulativ karakter punkt gjennomsnitt (CGPA) fra året før og karriere interesser studenten.

Nøkkelfunksjon

MBA-programmet ved IMT Dubai er utformet for å lansere elevene i sin karriere ved å kombinere sterke teoretiske begreper med en eksponering mot dagens praksis og trender i næringslivet. En rekke læringsverktøy benyttes i kurset ditt, inkludert, men ikke begrenset til rollespillet case-studier, prosjektarbeid, feltarbeid, oppgaver, quizes, seminarer og bransje besøk. Bortsett fra kurs, blir workshops også gjennomført på personlighetsutvikling, karriere dynamikk og egenvurdering og business simulering.

Opptakskrav

 • God faglig nivå

Søkere til MBA-programmet må ha en lavere grad (bachelor) fra akkreditert som universitet med en CGPA på 3,0 og over på en 4,0 skala eller tilsvar (50% + samlet gjennomsnittlig). Søkere med lavere score kan være nødvendig for å møte de faglige panel og opptak vil bli avgjort basert på panelet anbefaling.

 • Ferdigheter i engelsk

Søkere som morsmål ikke er engelsk er pålagt å ta en engelsk språktest. Minstekravet poengsum for TOEFL er 550 (papirbasert) og 80 (internett-basert) eller en IELTS bandet på 6,0. Dette kravet er ikke nødvendig hvis søkeren har fått sin Lavere grad fra et universitet som krever en TOEFL på 500 eller tilsvarende test score godkjent av MOHESR, UAE og kan fremlegge bevis for dette.

 • Arbeidserfaring

Selv om arbeidserfaring er ikke obligatorisk, vil søkere med tidligere virksomhet erfaring gis preferanse i utvelgelsesprosessen.

 • Personlig intervju

Kvalifiserte kandidater vil bli innkalt til personlig intervju. Opptak vil bli bekreftet basert på resultatene i intervjuet.

 • egnethetsprøve

Alle MBA-søkere må sende inn en gyldig GMAT / CAT eller MAT-poengsum. Denne poengsummen brukes som en av kriteriene som utgjør kandidatens fullstendig opptakssportefølje.

 • Attestasjon av dokumenter

Alle søkere for opptak er nødvendig for å oppnå likeverdigheten av deres bachelorgrad fra UAE departementet for høyere utdanning og forskning. Den attestasjon prosessen er avhengig av om du har fullført bachelorgrad i UAE eller i et annet land.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
- per år
Information
Deadline
Locations
De forente arabiske emirater - Dubai, Dubai
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
De forente arabiske emirater - Dubai, Dubai
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen