Mastergrad i Bedriftsøkonomi (MBA i Dubai)

Institute of Management Technology Dubai

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mastergrad i Bedriftsøkonomi (MBA i Dubai)

Institute of Management Technology Dubai

22119_mba.png

Mastergrad i Bedriftsøkonomi (MBA i Dubai)

58676_58520_AACSBMemberlogo.png

 • 2 år
 • Morgen / ettermiddag klasser undervist i løpet av uken
 • AED 46 000 / år

Mål og pedagogikk av IMT for MBA i Dubai

MBA-programmet på IMT-Dubai er utformet for å gi studentene et solid fundament i ledelsesdisiplinene. Etter oppgradering er studentene utstyrt med:

 • En grundig forståelse av ledelsesdisiplinene
 • Eksponeringen for førstehånds, bedriftens, virkelige situasjoner
 • Evnen til å anvende disse konseptene i varierte forretningsmiljøer
 • Evnen til å analysere og løse problemer via kritisk og kreativ tenkning
 • Ledelse og samarbeid ferdigheter106467_FG0I78472.jpg

spesialiseringer

På slutten av det første studieåret kan studentene velge fagområde fra følgende:

 • Internasjonal Banking og Finans

Konsentrasjonen i International Banking and Finance Major tilbyr studentene en unik mulighet til å studere avansert teori og praksis av finansielle markeder og internasjonale finansinstitusjoner. Fokuset på denne konsentrasjonen er på dagens tenkning om vurdering av firmaet, investeringsbeslutningsprosesser, finansiering og utbyttepolitikk, kapitalforvaltning og finansielle strategier og porteføljeorientering.

 • Markedsføring og detaljhandel

Markedsføring er en av de mest praktiske, konsentrasjonsområdene på IMT Dubai . MBA studenter med en spesialisering i markedsføring skaffe seg ferdigheter i å analysere og bruke eksisterende data for å gjøre effektive markedsføringsbeslutninger. Studentene lærer teorier og praksis om hvordan produkter, tjenester og ideer utvikles, distribueres, prises og fremmes av en rekke organisasjoner.

 • Prosjekter og Operations Management

Prosjektledelse spesialiserer en rekke operative, praktiske, karrieremuligheter. Denne konsentrasjonen er fokusert på å gi beslutningsprosesser som passer til dagens informasjon og teknologiintensive miljøer. Denne fleksible konsentrasjonen tar et strategisk og applikasjonsorientert syn på operasjoner. I tillegg til kjernekursene tilbys valgfag i leverandørkjeden, prosjektledelse og total kvalitetsstyring.106464_FG0I75142.jpg

 • Human Resource Management

Denne spesialiseringen er utviklet for å gi fremtidige HR-fagfolk med kunnskap, forståelse og ferdigheter som er nødvendige for å bidra til både strategisk og taktisk styring av organisasjonens Human Resources. Vektleggingen i løpet av kurset er på de ulike aspektene av menneskelige ressurser, dvs. menneskelig ressursplanlegging, jobbanalyse, rekruttering og utvelgelse, opplæring og utvikling, resultatstyring, kompensasjon og fordeler, strategisk human resource management og change management; som alle er avgjørende for effektiv HR-ledelse innen organisasjoner.

valgfag

Studentene får mulighet til å velge åtte valgfag etter eget valg. Valgfag som tilbys, oppdateres jevnlig for å holde tritt med markedstrender og krav basert på endringer i bransjen. Læreplanen opprettholder den rette balansen mellom kunnskap og ferdigheter som kombinerer en sterk konseptbasen med eksponering for moderne praksis. En rekke læringsverktøy brukes til oppkjøp av kunnskap og ferdigheter. Rollespill, case study, prosjektarbeid, feltopplevelse, oppgaver, spørrekonkurranser, seminarer og industribesøk er noen av de mange metodene som brukes.106463_FG0I74302.jpg

MBA Programoversikt

År 1

I løpet av MBA-programmets første år på IMT Dubai deltar studentene på 12 obligatoriske kurs fordelt over to semestre. På slutten av det første året blir studentene plassert i profitt og ideell organisasjon som en del av vår internship program. Det 8-ukers internshipprogrammet hjelper studentene til å få kunnskaper og praktiske ferdigheter innen organisasjoner i UAE og i andre land.106468_FG0I78662.jpg

År 2

I løpet av det andre året av MBA-programmet på IMT Dubai , vil studentene fullføre 4 kjernefag og vil velge 8 valgfrie emner innen deres spesialisering. Vanligvis skal studentene fullføre 2 kjernekurs i hvert semester med 4 valgfrie kurs. Studentene får også muligheten til å delta på klasser i andre felt på en ikke-kreditt basis for å utvide sin akademiske horisont og få eksponering for andre fagområder. I løpet av sine andreårsstudenter fullfører også et selskapsprosjekt som er et teambasert oppdrag med fokus på et bestemt emne eller aktuelt problem som en bedrift står overfor. I likhet med internship-programmet, er prosjektet ferdigstilt i 8 uker. Mot slutten av selskapsprosjektet utarbeider studentene en faglig rapport som vurderes av et panel av fakultetsmedlemmer og industrieksperter.106461_FG0I72962.jpg

spesialisering

På slutten av det første studieåret får studentene valg av å spesialisere seg i en av følgende hovedvirksomhetsfunksjoner / -områder:

 • Internasjonal Banking
 • Markedsføring og detaljhandel
 • Prosjekt- og operasjonsledelse
 • Human Resource Management106462_FG0I67792.jpg

valgfag

MBA-studenter får mulighet til å velge åtte valgfrie kurs fra deres valgte spesialisering som tilbys av IMT Dubai . Valg av spesialisering er basert på Cumulative Grade Point Average (CGPA) fra året før og karriere interesser av studenten.106460_FG0I74062.jpg106458_FG0I73102.jpg

Nøkkelfunksjon

MBA-programmet på IMT Dubai er designet for å lansere studenter inn i karrieren ved å kombinere sterke teoretiske konsepter med en eksponering for gjeldende praksis og trender i virksomheten. En rekke læringsverktøy er ansatt i kurset ditt, inkludert, men ikke begrenset til, rollespill, casestudier, prosjektarbeid, feltarbeid, oppgaver, spørrekonkurranser, seminarer og industribesøk. Bortsett fra kursene, foregår også workshops på personlighetsutvikling, karriere dynamikk og selvvurdering og forretningssimulering.

Inntakskrav

 • God akademisk stående

Søkere til MBA-programmet må ha en bachelorgrad fra et akkreditert universitet med en CGPA på 3,0 og over på en 4,0-skala eller tilsvarende (50% generelt gjennomsnitt). Søkere med lavere poengsum kan være pålagt å møte det faglige panelet og opptak vil bli avgjort basert på panelrekommendasjonen.

 • Ferdighet på engelsk

Søkere hvis morsmål ikke er engelsk, må ta en engelsk ferdighetsprøve. Minimumskravet for TOEFL er 550 (papirbasert) og 80 (internettbasert) eller et IELTS-bånd på 6,0. Dette kravet er ikke avgjørende dersom søkeren har mottatt sin bachelorgrad fra et universitet som krever en TOEFL på 500 eller tilsvarende testpoeng godkjent av MOHESR, UAE, og kan fremlegge bevis på dette.

 • Arbeidserfaring

Selv om arbeidserfaring ikke er obligatorisk, vil søkere med tidligere forretningsopplevelse bli gitt preferanse under utvelgelsesprosessen.106457_FG0I6675.jpg

 • Personlig intervju

Kvalifiserte kandidater vil bli kalt til personlig intervju. Opptak vil bli bekreftet ut fra resultatene i intervjuet.

 • Aptitude Test

Alle MBA-søkere må sende inn en gyldig GMAT / CAT eller MAT-poengsum. Denne poengsummen brukes som et av kriteriene som utgjør kandidatens komplette opptaksportefølje.

 • Attestasjon av dokumenter

Alle søkere om opptak er påkrevd for å oppnå likestilling av sin bachelorgrad fra UAE-departementet for høyere utdanning og vitenskapelig forskning. Attestasjonsprosessen er avhengig av om du har fullført bachelorgrad i UAE eller i et annet land.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 14, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
- per år
Information
Deadline
Locations
De forente arabiske emirater - Dubai, Dubai
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
De forente arabiske emirater - Dubai, Dubai
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen