Les den offisielle beskrivelsen

Master I Bedriftsøkonomi - MBA

Mastergrad i Business Management (MBA) er en grad med en "executive" kalender og en ypperlig praktisk opplæring tilpasset næringslivet.

Vår utfordring er å trene i et trippel aspekt: ledelsesevner, analytiske ferdigheter og sosial bevissthet om de organisasjonene vi jobber med. Med MBA ønsker vi at du skal ha en omvisning i de forskjellige avdelingene i et selskap med sikte på å utvikle en kritisk, konstruktiv og proaktiv mentalitet. Vi ønsker å forbedre analytisk nivå, trening for implementering av nye trender og å skaffe seg "knowhow" av hvordan de skal innlemmes for å skape nye muligheter.

I tillegg fremmer MBA gjennom ulike økter, workshops og besøk at studentene vurderer sine egne tiltak for virksomhetsskaping og forretningsgenerering, og oppfordrer hoppet til en stadig mer aktiv stilling som bidrar til reaktivering av økonomien eller påta seg ledelsesansvar i ulike organisasjoner.

For å utvikle denne master i bedriftsøkonomi, har USJ mer enn 100 samarbeidende selskaper fra ulike sektorer og et lærerpersonal nært knyttet til selskapet, noe som gjør det mulig for studenten å vite gjennom personlige erfaringer hvordan man møter dag til dag i miljøet arbeidskraft.

I tillegg kan mesterens finansiering av inntil 100% av innskrivningen gjennom selskapets tilskudd og gjennom USJ selskapsavtaler tillates.

I tillegg vil studentene ha mulighet til å delta i MBA i ulike europeiske universiteter for å fullføre sin opplæring på internasjonalt nivå.

Hvorfor gjør det på Universidad San Jorge ?

 • Fordi våre studier er offisielle.
 • Fordi forholdet til lærerpersonalet vil være nært og dynamisk.
 • Fordi du vil bli en engasjert profesjonell i ditt område.
 • Fordi du vil utvikle virkelige prosjekter.
 • Fordi du vil møte fagfolk og eksperter på feltene.
 • Fordi du vil ha en opplevelsesmessig tilnærming i ekte faglige miljøer.

moduler

modul

typen

studiepoeng

Organisasjonsledelse

obligatorisk

9

Finans og kontroll

obligatorisk

9

Kommersiell ledelse, markedsføring og kommunikasjon

obligatorisk

7

Operations Management

obligatorisk

6

People Management and Development

obligatorisk

6

Innovasjon og prosjekter

obligatorisk

3

Firma og globalisering

obligatorisk

6

Eksterne Practices

Optativa

8

Initiasjon til forskning i samfunnsvitenskap

Optativa

8

Final Master Project

obligatorisk

6

totalt:

68

kompetanser

Kompetanse Master Of Business Administration - MBA

 • Tren fagfolk innen ledelse og bedriftsledelse på sine ulike områder, basert på effektiv overføring av kunnskap, metodikker og ledelsesteknikker, og inkorporere trender og linjer for utvikling av dagens informasjonssamfunn trene til jobb i ulike roller og miljøer.
 • Å utvikle i elevene en strategisk mentalitet som er tilpassbar til de skiftende miljøene som organisasjoner i dag utvikler.
 • Utvikle i hver elev kompetansen, evner og holdninger til sjefen, og spesifiser dem i henhold til det kunnskapsområde som det er dannet i.
 • Utvikle kapasiteten til implementering av ny informasjon og kommunikasjonsteknologi, samt nye arbeidsmetoder for å forbedre kunnskapshåndtering og konkurransedyktig nivå i organisasjonen.
 • Utvikle i deltakerne den etiske følelsen av yrket og en visjon om selskapets sosiale oppdrag.

praksis

Master I Bedriftsøkonomi - MBA

For å skaffe seg kunnskap basert på reell praksis og utvikle ferdigheter som er oppnådd gjennom den ansvarlige utøvelsen av profesjonell virksomhet, anser Universidad San Jorge det viktig at elevene utfyller klasseromsopplæring med praksis på fagområdet, vurderer det akademisk som en del av læringsprosessen.

Dette målet følger de grunnleggende parametrene i Bologna-prosessen og det europeiske høyere utdanningsområdet og reagerer på USJ yrke for å tilpasse seg behovene til det sosiale og forretningsmiljøet.

Studeringssystemet i firmaer ved Universidad San Jorge involverer selskapet i opplæring av fremtidige kandidater, og bidrar til å introdusere kompetanseene som den faglige øvelsen bidrar til dannelsen av universitetsstudenten og for å lette en større bedriftsuniversitetsintegrasjon.

Praktikoppholdet ved Universidad San Jorge forvalter frivillig praksis og obligatorisk praksis. I studieåret 2017-2018 klarte Tjenesten mer enn 2000 internships i selskaper av studenter ved Universidad San Jorge , som ble deltatt av studenter av alle karakterer og master.

På samme måte, gjennom Business Grant og gjennom USJ Companies-avtaler, kan mesterens finansiering på inntil 100% av innmeldingen være tillatt.

Program undervist i:
Spansk
Sist oppdatert May 8, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 3, 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
7,620 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 3, 2019
Sluttdato
Juli 3, 2020
Søknadsfrist

okt. 3, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juli 3, 2020