Mastergrad i sykepleie - master i bedriftsøkonomi

Godbold Graduate School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mastergrad i sykepleie - master i bedriftsøkonomi

Godbold Graduate School of Business

Master of Science i sykepleie - Master of Business Administration


Den MSN / MBA dual degree programmet er et 63-semester-timers program. Dette tverrfaglige programmet kombinerer sykepleierskikk med arbeidserkompetanse innen forretnings- og ledelsesmessige ferdigheter.


Faglig læreplan for MSN / MBA


Dual grad studenter må søke på Graduate School samt til Graduate School of Business, etter opptakskravene til de respektive programmene, og bli akseptert for hver for å forfølge begge grader. Når akademiske retningslinjer og standarder skiller seg mellom de to skolene, gjelder også retningslinjene og kravene til den aktuelle skolen for den respektive delen av dual-graden. Kandidater for to grad må fullføre kravene til begge grader før oppgradering.


Hvis en person allerede har fullført MBA-graden og ønsker en MSN / MBA-grad, må han / hun fullføre de femten timene i MSN-kjerne, seks timer i sykepleiekonvensjonen og tolv timer av Capstone Experience.


Hvis en person har en MSN-grad i Nursing Administration og ønsker en MSN / MBA-grad, må han / hun fullføre tretti timer av MBA-kjernekursene, i tillegg til de tre timene MBA-kurs som allerede er ferdigstilt i MSN-programmet.


Skulle en student velge å ikke forfølge en av grader til ferdigstillelse, vil han eller hun være ansvarlig for å betale noen forskjell i per kursrate (e) som faktisk er belastet basert på å forfølge den dobbelte grad og hvilken rate (s) som ville vært belastet for kurs anvendt mot den valgte graden. Studenten vil også være ansvarlig for å tilbakebetale stipend eller mottatt mottatt basert på å forfølge en dobbel grad som studenten ikke ville ha kvalifisert basert på den valgte graden. Ytterligere økonomiske forpliktelser må tilfredsstilles før studenten kan bli tildelt den valgte graden. Under ingen omstendigheter vil universitetet refundere penger når en student velger ut av et toårig program.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Boiling Springs, North Carolina
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Boiling Springs, North Carolina
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen