Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i sykepleie - Master of Business Administration


Den MSN / MBA dual degree programmet er et 63-semester-timers program. Dette tverrfaglige programmet kombinerer sykepleierskikk med arbeidserkompetanse innen forretnings- og ledelsesmessige ferdigheter.


Faglig læreplan for MSN / MBA


Dual grad studenter må søke på Graduate School samt til Graduate School of Business, etter opptakskravene til de respektive programmene, og bli akseptert for hver for å forfølge begge grader. Når akademiske retningslinjer og standarder skiller seg mellom de to skolene, gjelder også retningslinjene og kravene til den aktuelle skolen for den respektive delen av dual-graden. Kandidater for to grad må fullføre kravene til begge grader før oppgradering.


Hvis en person allerede har fullført MBA-graden og ønsker en MSN / MBA-grad, må han / hun fullføre de femten timene i MSN-kjerne, seks timer i sykepleiekonvensjonen og tolv timer av Capstone Experience.


Hvis en person har en MSN-grad i Nursing Administration og ønsker en MSN / MBA-grad, må han / hun fullføre tretti timer av MBA-kjernekursene, i tillegg til de tre timene MBA-kurs som allerede er ferdigstilt i MSN-programmet.


Skulle en student velge å ikke forfølge en av grader til ferdigstillelse, vil han eller hun være ansvarlig for å betale noen forskjell i per kursrate (e) som faktisk er belastet basert på å forfølge den dobbelte grad og hvilken rate (s) som ville vært belastet for kurs anvendt mot den valgte graden. Studenten vil også være ansvarlig for å tilbakebetale stipend eller mottatt mottatt basert på å forfølge en dobbel grad som studenten ikke ville ha kvalifisert basert på den valgte graden. Ytterligere økonomiske forpliktelser må tilfredsstilles før studenten kan bli tildelt den valgte graden. Under ingen omstendigheter vil universitetet refundere penger når en student velger ut av et toårig program.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Godbold Graduate School of Business »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato