virksomhet

Introduksjon

Fakultet for økonomi og Business av UDC tilbud Master i ledelse og Business Administration (MBA) hovedsakelig orientert utpreget praktisk opplæring innen business management.

Hvorfor studere graden

Den grunnleggende appell av denne mastergraden er dens undervisning metodikk, hovedsakelig orientert analyse og løsning av reelle problemer som bedriftsledere må møte i sin daglige praksis.

Der utviklingen av en dynamisk deltakende grupper som gjenskaper den faktiske funksjon av et selskap er hovedfunksjonen i undervisningen metodikk. Praksis og ledelse workshops er pedagogiske bidrag av stor dynamikk og interesse for en student som ønsker å ha høyt nivå trening i verden av business management.

Hva du lærer

MBA som mål å utvikle studentene et sett av kjernekompetanse som generelle og spesifikke ferdigheter er som følger:

 • Besitter kunnskap og forståelse som gir grunnlag eller mulighet for originalitet i utvikling og / eller bruke ideer, ofte i en forskningssammenheng.
 • Elevene kan bruke sin kunnskap og problemløsning kapasitet til nye eller ukjente miljøer innenfor bredere (eller tverrfaglige) sammenhenger knyttet til sitt fagområde.
 • Studentene er i stand til å integrere kunnskap og møte kompleksiteten i å gjøre dommer basert på informasjon som var ufullstendig eller begrenset, omfatter refleksjoner på sosiale og etiske ansvar knyttet til bruk av sine kunnskaper og dommer
 • Studentene kan kommunisere sine konklusjoner, og den kunnskapen og de ultimate årsakene til at støtte til spesialister og ikke-spesialister på en klar og entydig måte.
 • Studentene må ha de lære ferdigheter som gjør dem i stand til å fortsette å studere på en måte som vil være i stor grad selvstyrt eller autonom.

struktur Study

En av de grunnleggende fundamenter av Master of Business Administration and Management MBA er konstant samarbeid med selskaper, forretnings institusjoner og faglige ledere. Treningen er helt rettet ut i praksis, og det er Proba undervisning metodikk basert på profesjonelle trenere ansvarlig for å styre tilfeller tilbys studenter.

Den grunnleggende mål er at MBA blir et mellomliggende trinn mellom akademisk og virksomhet. For å gjøre dette, prøver de å etablere veier for samarbeid som gjør det mulig både tilgang til arbeidsmarkedet, som for eksempel endring av retning i dette markedet.

kurs

 • workshops
 • Forretnings spill
 • miljøanalyse
 • Business Law
 • markedsførings~~POS=TRUNC
 • økonomistyring
 • Daglig ledelse
 • Plasseringer
 • Human resource management
 • Family Business Management
 • Informasjonssystemer. IKT administrasjon

Masteroppgave arbeid

 • Masteroppgave arbeid

faglige og akademiske utganger

faglig miljø hvor det ligger

Vi vil trene business management fagfolk som trenger å utvikle sitt yrke preget av komplekse og dynamiske miljøer.

I denne forstand, vil en robust treningen kombineres i de klassiske innen ledelse (kommersielle, produksjon, organisering, økonomi, logistikk, informasjonssystemer, etc.) med en praktisk orientering selvfølgelig gjør et attraktivt alternativ for studenter som ønsker deg fokusere sin profesjonelle liv for selskapet.

faglige og akademiske utganger

Denne mastergraden gir tilgang til doktorgradsprogram undervist ved Fakultet for økonomi og Business of UDC.

I tillegg vil MBA akademikere være kvalifisert til å holde lederstillinger i bedrifter og organisasjoner i forvaltningen av de ulike funksjonsområder og å gjennomføre tiltak i entreprenørskap.

Anbefalt profil

Studenten av Master i Business Administration (MBA) vil fortrinnsvis være utdannet i økonomi og administrasjon, økonomi eller økonomi. Dessuten er det rettet mot noen universitet utdannet som har til hensikt å utvikle sin karriere i en verden av business management.

Felles tilgang krav

For å få tilgang til de offisielle Master studier vil være nødvendig å holde en spansk offisielle universitetsgrad eller annen utstedt av en institusjon for høyere utdanning i EHEA som gir landet utsteder kvalifisering for opptak til mastergrad.

De kan også få tilgang til kandidater fra utenfor EU-området for høyere utdanning utdanningssystemer, uten godkjennelse av sine titler, etter UDC sjekke at de sertifiserer et utdanningsnivå tilsvarende tilsvarende offisielle spanske universitetsgrader og styrke i landet som utsteder kvalifisering for opptak til høyere studier. Tilgang med denne ruten innebærer ikke i noe tilfelle godkjenning av forrige tittel i besittelse en person opptatt av, eller sin anerkjennelse til andre formål enn å forfølge master lære formål.

Program undervist i:
Spansk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
1,297 EUR
Kursavgift (60 stp) for studenter bosatt i Spania eller i EU: € 1297; Kursavgift (60 stp) for studenter uten bolig i Spania eller i EU: 2.269 €
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist