Les den offisielle beskrivelsen

The Master i Business Administration (MBA) grad er fokusert på integrert utvikling av personen i en trippel dimensjon: lederegenskaper, analytiske ferdigheter og sosial bevissthet om organisasjoner der de arbeider.

I MBA oppfordrer vi utviklingen av ledelsesmessige ferdigheter som er viktige for beslutningsprosesser, teamledelse og måloppnåelse.

Også vi i dybden av de analytiske ferdigheter som elevene trenger for å utvikle seg i ulike områder av organisasjoner: finans, markedsføring, logistikk, menneskelige ressurser, og innovasjon. Med mange tilfeller å studere, og har stor betydning for teamarbeid, vi utdype kunnskap er nødvendig for å foreta en forsvarlig forvaltning i selskaper, etablere hele tiden i elevene kritisk tenkning, forårsaker andre former for handling revurdere kjenne og vurdere alle viktige aspekter.

Dette, i forskjellige sesjoner, workshops og besøk, ment for å heve studentene ikke bare delta i eksisterende bedrifter, men utvikle sin egen entreprenørskap initiativ, entreprenørskap og næringsliv generasjon

Metodikk: Face

Det foreslåtte systemet for utdanning er en metodikk. Kandidaten er støttet av Utdannings Platform (PDU), web-basert verktøy Moodle. Lærere formidle sine økter med en kombinasjon av teori, case-studier og klasseromsaktiviteter. Og dermed tilrettelegge for studentengasjement "learning by doing" med saken metoden som utgangspunkt for å løse ulike situasjoner ta beslutninger som elevene møter i løpet av kurset. Vinne hver mastermodulene er oppnådd med utvikling av ulike enkeltverk og gjennomføre tilfeller i gruppen må da forsvare i retten.

Studenten har alle læremateriell utarbeidet og publisert i elektronisk format på den virtuelle campus av Universidad San Jorge, noe som gjør den tilgjengelig fra hvor som helst, slik at agility av handlingen.

Dirigido en:

Tittelen Master i Business Administration (MBA) er rettet mot studenter og nyutdannede med inngående interessert i alle deler av selskapet og utvikle lederegenskaper. Programmet kan være av spesiell interesse for nyutdannede Branch Business / økonomi, men er ikke nødvendig å ha omfattende kunnskap om dette feltet av kunnskap fordi det ikke er et program rettet mot spesialister og har som mål å forberede kandidater fra andre grener til verden Business.

Mål

Tog fagfolk innen ledelse og styring av selskaper i ulike områder, basert på effektiv overføring av kunnskap, metoder og teknikker, og som omfatter trender og utviklingstrekk i det moderne informasjonssamfunnet som vil opplært til å arbeide i ulike oppgaver og miljøer.

  1. Utvikle studentene en tilpasningsdyktig strategisk tenkning til skiftende miljøer hvor organisasjoner opererer i dag.
  2. Hver student utvikle ferdigheter, evner og holdninger ledelsen og spesifisert av kunnskapsområde hvor det er dannet.
  3. Utvikle evnen til å implementere nye teknologier for informasjon og kommunikasjon, samt nye arbeidsmetoder for å bedre kunnskapshåndtering og konkurransedyktig nivå i organisasjonen.
  4. Utvikle deltakernes følelse av etikk yrket og en visjon for samfunnsoppdrag for selskapet.

Universitets tjenester:

Enhet for yrkesopplæring og sysselsetting - Service sporter - kryss Institutes - Kulturelle aktiviteter - Universitetsbiblioteket

Program undervist i:
Spansk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
8,340 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato