Read the Official Description

Mastergrad i Business Administration (MBA)

Den offisielle mastergrad i Business Administration tilbys ved Fakultet for økonomi og Business Administration (Icade) ved Comillas Pontifical University, gjennom Icade Business School.

Selskaper i dag opererer i en stadig mer global og sammenhengende miljø. Hovedmålet med offisielle mastergrad i Business Administration (MBA) er å trene en ny generasjon av studenter ved å gi dem et helhetlig og strategisk perspektiv av virksomheten, og setter dem i stand til å integrere alle operative områder, ta beslutninger og håndtere nye situasjoner.

Entre

Den offisielle mastergrad i Business Administration (MBA) er rettet mot universitetsgrad holdere med liten arbeidserfaring som, uavhengig av studiene de har fullført, ønsker å engasjere seg i business management som hovedbeskjeftigelse.

Krav:

 • Kandidater må ha eller være i stand til å rettferdiggjøre at de snart vil bli tildelt en bachelorgrad eller lisensiatavhandlinger grad, grad i ingeniørfag eller i arkitektur eller tilsvarende utdanning fra utenlandsk universitet.
 • Å ha en solid akademisk bakgrunn og bevis på engelskkunnskaper vil være en fordel. Ferdigheter i spansk vil være nødvendig.
 • Når de mottatte dokumentene er analysert, vil en opptaksprøver og et personlig intervju bli gjennomført for å fullføre utvelgelsesprosessen.
 • Den endelige avgjørelsen opptak baseres på en samlet vurdering av kandidaten i forhold til settet av kandidater og ledige plasser.
 • Når evalueringen av søknaden din med opptakskomité er fullført, vil vi sende deg et svar via e-post og vanlig post.

Metoder og Mål

MÅL

 • Tilbyr våre elever en helhetlig og strategisk visjon av virksomheten og dens tilpasning til miljøet, integrere alle driftsområder.
 • Fremme forståelse av forhold rundt selskapet og effekten de kan ha på strategi eller operasjoner.
 • Utvikle studentenes evne til å ansette ledelse og informasjonsverktøy for å løse spesifikke problemer hvert funksjonsområde.
 • Utstyre våre studenter med den kompetansen som trengs for å ta beslutninger, utvikle bevissthet om hoe å engasjere seg i teamarbeid, fleksibilitet og lederskap.
 • Lære å planlegge og designe en profesjonell karriere plan der studentene kan benytte deres initiativ, sunn fornuft og entreprenørånd.

METODE

 • Undervisningen metodikk er basert på en utpreget praktisk og aktiv læring modell som er utviklet for å tilpasse seg de pedagogiske mål, innhold og læringsstrategier.
 • Undervisningen er basert på interaktive presentasjoner av faglærer, seminarer og konferanser, business simuleringer, bruk av ny teknologi, gjennomføring av individuelle og gruppeoppgaver, øvinger, muntlige presentasjoner og tutorials.
 • "Case-metoden" bringer studentene nærmere næringslivet.
 • Den "uteskole" metodikk fremmer lag integrasjon og bygningen, slik at studentene til å utføre på et høyt nivå fra de første øktene i programmet. Det gjør også deltakerne til å overføre denne erfaringen til din hverdag og fremtid arbeidsplass.

I begynnelsen av programmet og over to dager, studenter reiser til et naturlig miljø der, og kombinerer teori økter med ulike friluftsaktiviteter, oppnår de målene som allerede er identifisert.

vurderingsmetoder

For å bli tildelt mastergraden, må studentene bestå vurderinger dekker studiet gjennom en blandet evalueringssystem.

Foreleserne vurdere om studenten har oppnådd læringsmålene for hvert fag. Foreleserne vurdere om studenten har oppnådd læringsmålene for hvert fag. Elevvurdering er pågående, og den endelige karakteren er basert på objektive tester, muntlige presentasjoner, rapporter, case løsing og aktiv deltakelse.

Stipend og økonomisk støtte

The University, som en institusjon i den katolske kirke dedikert til alle medlemmer av samfunnet, og tilbyr en rekke stipender og økonomisk støtte til sine studenter, for å hjelpe til med studiekostnader og for å sikre like muligheter basert på de individuelle behovene til hver elev.

Støtten kommer direkte fra universitetet, fra bidrag fra den Comillas-ICAI Universitetet Foundation, fondet av Kirkens Grants, ikke-autonome grunnlaget for kandidater til presteskapet og fra andre organisasjoner og enkeltpersoner.

Studenter ved Universitetet er kvalifisert for de samme fordelene som andre spanske studenter med hensyn til skole forsikring, offentlige tilskudd og andre tilskudd.

Karriere & akademiske prospekter

Graduate profil. Karrieremuligheter:

Den offisielle mastergrad i Business Administration (MBA) bringer våre studenter nærmere arbeidsmarkedet ved å tilby profesjonelle i et firma og praksisplasser. Disse er integrert i MBA kurs innhold i forbindelse med beregning av program studiepoeng. MBA har avtaler på plass med velrenommerte selskaper som opererer i ulike sektorer. I tillegg, som en del av masterstudiet, skal studentene arbeide med et prosjekt for å lage og sette opp et selskap, integrere all den kunnskap og erfaring ervervet i løpet av studien. Alt dette sikrer innlemmelse av våre studenter til arbeidsmarkedet, og gir dem muligheten til å jobbe innen ledelse og funksjonelle områder av et selskap.

Den offisielle mastergrad i Business Administration (MBA) er genera studium som tar sikte på opplæring fagfolk. Dermed kan MBA akademikere jobber i bedrifter fra ulike sektorer (banker, FMCG selskaper, serviceselskaper, store detaljhandel og distribusjonskjeder, etc.), i hovedsak engasjere seg i økonomiske og markedsføring roller.

Akademisk karriere Paths:

Videre The Official mastergrad i Business Administration MBA også aktivere holders å få adgang til offentlige doktorgradsprogrammer som er fastsatt i kongelig resolusjon 99/2011 av 28. januar, som regulerer offisielle doktorgradsprogrammer.

Program taught in:
Engelsk
Spansk

See 1 more programs offered by Universidad Pontificia Comillas »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato