Mastergrad i bedriftsøkonomi (mba)

Indiana University Southeast School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mastergrad i bedriftsøkonomi (mba)

Indiana University Southeast School of Business

Indiana University Sørøst gir en Master of Business Administration (MBA) grad programmet for studenter interessert i å fortsette sin utdanning innen virksomheten. Gjennom programmet øker næringslivspersonene sin bredde av kunnskap, deres evne til å analysere forretningsalternativer mer grundig, og til slutt deres muligheter for mer utfordrende, ansvarlige og produktive karrierer i næringslivet. De fleste MBA-studenter jobber i profesjonelle stillinger og forfølge MBA-graden på deltid.

Målene for det utdannede forretningsprogrammet er å øke forretningspersonellets bredde av kunnskap, for å forbedre individets evne til å analysere forretningsmessige alternativer mer grundig, og til slutt å gjøre det mulig for denne personen å ha en mer produktiv karriere. Disse målene oppnås gjennom en rekke aktiviteter som forbereder studentene for å akseptere utfordrende og ansvarlige stillinger i næringslivet.

Curriculum

For å fullføre de 36 studiepoengene som kreves for MBA-graden på to år, vil studentene ta 6 studiepoeng i både høst- og vårsemester og 3 studiepoeng på hver av de to sommersessene. Studenter som ønsker å overskride en normal kursbelastning, må få godkjenning fra MBA Policy Committee.

Normalt fullfører studentene gradskrav innen ikke mer enn seks år fra starten av MBA-kurset. Under spesielle omstendigheter kan en student få tillatelse til å utvide studiet til et syvende år, men ytterligere pensum og gradskrav kan legges til. MBA-programmet må være ferdig innen sju år.

Kandidater for Master of Business Administration grad må oppfylle følgende krav:

  • Minst 36 studiepoeng, hvor hvert kurs teller bare en gang mot oppgradering, med mindre meldingen spesifiserer at kurset kan gjentas for kreditt,
  • En minimumsklasse på C (2,0) i hvert kurs,
  • En minimumsklasse på B (3.0) i alle overføringskurs akseptert av MBA Policy Committee,
  • Et minimum kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt på 3,0 (B)
  • Tilfredsstillende fullføring av fellesskapstjenesten
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - New Albany, Indiana
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - New Albany, Indiana
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen