Master of Business Administration

University of Indianapolis, School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

University of Indianapolis, School of Business

Hold ledende

Du har det. Det spesielle talentet for bedriften som gir deg suksess - og gjør at andre vil følge din ledelse. Så hvordan kan du gå til neste nivå? Ved å tjene en grad fra et av områdets første MBA-programmer. Studenter i UIndy MBA-programmet kommer fra alle forskjellige karriere og utdanningsbakgrunn, og forbedrer klasseromdiskusjonene ytterligere. Og når du blir ledet av omsorgsfaglig fakultet som også har vært i skoene dine, vet du at du også får nytte av deres erfaringer. Å ikke ha MBA kan være det eneste som holder deg tilbake fra den forfremmelsen, din egen entreprenørskapsplan eller den komplette karriereendringen du søker.


Fordeler

 • Fakultetet har i gjennomsnitt 18 års forretningserfaring
 • Flere programformater passer til timeplanen din
 • Konsentrasjoner tilgjengelig for å identifisere ditt område av interesse
 • Små klassestørrelser, med personlig oppmerksomhet gitt av fakultetet
 • Akkreditert av Forening for kollegium Business Schools
 • Rangerte "Top Tier in its Class" av US News
 • Oppkalt "Top Tier I Deltid MBA Programmer" av CEO Magazine
 • Medlem av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Beleilig plassert kun få minutter fra sentrum av Indianapolis


Programalternativer

MBA kandidater fører opptatt liv og er ofte heltids karriere folk. Derfor tilbyr UIndy flere forskjellige programalternativer som passer best til livet ditt.

 • Kveld MBA
  Tradisjonelt selvtillit paced program
 • Lørdag MBA
  Møter fra kl. 8:30 til 30:30 på lørdager
 • Ettårig (heltid) MBA
  Flott for nyutdannede eller folk mellom jobber
 • Corporate MBA på stedet
  Tilpasset pensum, undervist etter vanlig arbeidstid
 • Off-campus MBA
  Tilbys på ulike steder rundt i byen, inkludert Fishers og Carmel


konsentrasjoner

UIndy tilbyr konsentrasjoner i seks høye etterspørselsområder, som kan tas som valgfag i kveldsprogrammet eller i tillegg til kursene i Lørdag Executive og Off-Campus Cohort-programmer. Studenter som ikke ønsker å forfølge en bestemt konsentrasjon, kan velge å ta valgfag fra forskjellige hovedområder.

Finansiere

Inngående kunnskap innen risikostyring, porteføljestyring og bedriftsfinansiering, med sterk vekt på utøverens tilnærming til høyt nivå finans

Global supply chain management

Involver styring av råvarer, ferdige produkter, utvikling av logistikkstrategier og analyse av planlegging gjennom et globalt nettverk

Internasjonal virksomhet

Forbereder deg for lederstillinger i virksomheter som krysser nasjonale grenser, noe som gir deg det nødvendige grunnlaget for å fungere i det internasjonale miljøet, enten i næringsliv, regjerings- eller ikke-profittorganisasjoner

Markedsføringsledelse

Inngående kunnskap innen globale forbruker, produkttilpasning, merkevarestyring, prissetting og kanaladministrasjonsstrategier, samt viktigheten av digital markedsføring, integrert kommunikasjon og salgshåndtering

Organisatorisk lederskap

Grunnlag for ledende teorier og stilarter som brukes effektivt i mange innstillinger, slik at du kan navigere organisasjonsendring, påvirke bedriftskulturen og utføre strategisk planleggingstiltak

Anvendt dataanalyse

Fokuserer på strategiske og avanserte bruksområder av dataanalyse som brukes til beslutningstaking på tvers av et bredt spekter av næringer og yrker


Partnering med bedrifter

UIndys MBA-program samarbeider ofte med bedrifter og andre organisasjoner i en rekke gjensidig fordelaktige forhold. Våre studenter har jobbet med organisasjoner på både store planleggingsinitiativer og mindre, definerte prosjekter. I tillegg jobber vi ofte med bedriftsledere som er interessert i å rekruttere MBA-studenter.

Om UIndy MBA-programmet

Så, du er klar til å få MBA. Men med nye MBA-programmer dukker opp på hvert hjørne, er det vanskelig å vite hvilken som er best for deg og vil hjelpe deg mest i din karriere. Å velge et kvalitetsprogram som passer inn i timeplanen din, bør ikke være vanskeligere enn å få graden, ikke sant? Når du vurderer alle dine valg, vurder dette om UIndy:


Erfarne fakultet

På Uindy har mange av våre fakultet skryte av tiår med erfaring, ikke bare i undervisning, men i å jobbe i sine respektive fagområder. De har vært i skoene dine, og de vet hva som kreves for å lykkes. Denne virkelige erfaringen gjør dem bedre forberedt på å hjelpe deg med verktøyene du trenger for å fremme din karriere.


Personlig oppmerksomhet

Vårt fakultet ønsker at du skal lykkes, både i klasserommet og på jobben. Fakultet gir ofte studentene sine hjemme- eller mobilnumre og oppfordrer elevene til å kontakte dem med spørsmål. De forstår også at de fleste studenter har utenfor arbeid og familieansvar, så de vil jobbe med deg hvis du trenger å gå glipp av en klasse. Og vår gjennomsnittlige klassestørrelse på ca 20 studenter er flott for å få mest mulig ut av hvert kurs og nettverk med klassekamerater.


Topprangerte

UIndy er akkreditert av Association of Collegiate Business Schools


Programmer for å passe din tidsplan

UIndy tilbyr flere praktiske måter å få MBA på, inkludert kveld, lørdag og off-campus alternativer, så det er sikkert et program som passer til din tidsplan. Våre programmer er utviklet for å jobbe voksne, så vi forstår viktigheten av å være fleksibel.

"Mange fagfolk tenker på jobb og livssaldo hver dag. For å legge til en MBA i blandingen kan det være veldig skremmende. Å velge UIndy var den beste beslutningen jeg gjorde. UIndy-programmet tenker på hver elev som individ, ikke et nummer. "

Sarah Whiteman

Farmasøytisk salgsrepresentant


Beleilig plass

UIndy er beleilig plassert ti minutter sør for sentrum, med lett tilgang fra både I-65 og I-465. Vi er en 30-minutters kjøretur eller mindre fra de fleste samfunn i metroområdet. I tillegg til klasser på campus, tilbyr UIndy for tiden off-campus-kohortprogrammer i Carmel og Fishers, med planer for ekstra off-site-programmer.


Veletablerte

UIndy har et av områdets eldste MBA-programmer, med nesten 40 års erfaring under våre belter. Selv om vi har fast etablert oss som en av de beste MBA-programmene i området, overvåker vi også kontinuerlig og oppdaterer vår læreplan for å møte behovene til den nåværende forretnings profesjonelle.


Studenter fra alle bakgrunner

Studenter i vårt programområde i alderen fra tidlig på 20-tallet til tidlig på 60-tallet, med de fleste mellom 30 og 40 år. Studentene kommer fra alle forskjellige karriere- og utdanningsbakgrunn, og færre enn 35 prosent har en lavere grad i virksomhet, noe som betyr at studentene tar en mangfold av erfaringer og ideer med dem til diskusjoner og prosjekter i klassen.

Undervisning

Kveld og sertifikat MBA programmer
Undervisning er $ 612 / kreditttid for studieåret 2018-19. Studentene kjøper eller leier egne bøker og kursmaterialer for hver klasse.
Off-campus kohortprogrammer
Undervisning er $ 540 for studieåret 2017-18.
Lørdag MBA-program
Undervisning for hele programmet er 34.902 dollar, som inkluderer bøker og måltider. Undervisningen utbetales i syv trender på $ 4,986, en for hvert semester.
Ettårig (heltid) MBA
Undervisningen for hele programmet er $ 36.420, som inkluderer en bærbar datamaskin med all programvaren som trengs for programmet, en internasjonal forretningsreise på slutten av Term 2, og en karriere coach. Det inkluderer ikke rom


Opptakskrav

UIndy opererer på rullende opptak (unntatt det 1-årige MBA-programmet), slik at søkere blir akseptert gjennom hele året. Vi foretrekker å ha alle søknadsmaterialer minst 30 dager før starten av det termen du ønsker å registrere. Opptak er basert på ledige stillinger ved søknadstidspunktet, slik at tidligere søknader får prioritet.

For å søke, må du sende inn følgende:

Merk: Du trenger ikke å sende inn alt på en gang for å starte søknadsprosessen. For eksempel kan du sende inn søknaden, anbefalingsbrev og annet materiale før du tar GMAT.

 • Online søknad
 • $ 50 søknadsavgift
 • Offisielle transkripsjoner fra hvert universitet eller høyskole deltok, selv om du ikke fullførte en grad
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) poeng
  Hvis du allerede har en utdannet grad i forretninger eller en MD, kan vi muligens fravike dette kravet.
 • To anbefalingsbrev
  Disse kan skrives av dine veiledere, kollegaer, jevnaldrende eller tidligere høyskoleprofessorer. Du kan, men er ikke pålagt å bruke dette skjemaet.
 • Gjenoppta
  Send et PDF- eller Microsoft Word-dokument til mba@uindy.edu
 • Personlig uttalelse


Tilleggskrav for internasjonale søkere

 • Internasjonale studenter må sende transkripsjoner til en organisasjon som evaluerer internasjonale legitimasjonsbeskrivelser som World Education Services (WES) og få dem videresendt til UIndy Graduate Business Programs
 • Påkrevd TOEFL score på 100 på internettbasert test eller Band-score på 7 på IELTS (kan ikke være nødvendig dersom den internasjonale søkeren har bachelor- eller bachelorgrad fra et akkreditert universitet i USA)
 • Ovennevnte krav må oppfylles for å behandle søkerens fil. Ved aksept kan studenten bli utstedt en gyldig I-20 for å behandle F1-studentvisumet. Det er søkerens ansvar å be om visum. University of Indianapolis har ingen rolle i søknadsprosessen for visum.
 • I tillegg til de ovennevnte kravene må internasjonale søkere til UIndy Graduate Business Programs sende inn en erklæring om økonomisk støtte, som kan bli bedt om ved å sende e-post til mba@uindy.edu.
 • Det er ingen institusjonell finansiering eller hjelp tilgjengelig for internasjonale studenter. Internasjonale søkere kan spørre fra deres respektive regjeringer eller andre kilder for økonomisk støtte eller stipend.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert September 25, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
36,420 USD
Undervisningsavgift for det 1-årige MBA-programmet.
Information
Deadline
Mai 1, 2019
Locations
USA - Indianapolis, Indiana
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Mai 1, 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Indianapolis, Indiana
Søknadsfrist Mai 1, 2019
Studieslutt Kontakt skolen