Master of Business Administration

Southwest Minnesota State University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

Southwest Minnesota State University

Master of Business Administration (MBA) ved Southwest Minnesota State University , Marshall er designet for å gi morgendagens ledere den kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lykkes i en global bedriftsøkonomi. Programmet legger vekt på kritisk og strategisk tenkning, utvikling av lederegenskaper, real-world applikasjoner, etikk og lederskap undervist i et teknologisk avansert, aktivt læringsmiljø. Sammen med Management konsentrasjonen, tilbyr programmet en Lederkonsentrasjon og en Markedsføringskonsentrasjon også.

MBA vil også gi muligheter for studenter til å tenke kritisk og strategisk, og å kunne søke og integrere kunnskapen de har akkumulert til spesifikke forretningssituasjoner. Programmet har temaer som globale markeder, etikk, kommunikasjonsevne, styring av mangfold og lederskap / teamarbeid. Dette programmet vil gi studenten den kunnskapen og informasjonen som trengs for å takle vår dynamiske, raskt foranderlige verden.

Kurs er tre kredittkurs som møter en kveld hver uke i 16 uker. En student med en bachelorgrad som oppfyller alle forutsetningskravene, kan fullføre programmet om to år. Ansatte kan delta i dette programmet siden alle klassene møtes på ukedagskvelder eller online.

Den toårige layout av klasser vil bruke følgende format. Hvert semester vil studenten ta 6 studiepoeng på campus og 3 studiepoeng på nettet.

Undervisningen endres med hvert studieår. Kostnader for en internasjonal student varierer ikke sterkt fra en innenlands student. Sum i ett år (basert på studieåret 2017-2018) er $ 19 600.

En komplett oppdeling av kostnadene er som følger:

  • Undervisning
  • Forsikring $ 1 456 betalt i løpet av første semester av innmelding
  • bolig
  • Personlige utgifter $ 2.026 / kalenderår (omtrentlig)

*** Tallene er omtrentlige og kan endres. Kostnadene er basert på nåværende studie-, gebyr- og forsikringsutgifter og kan stige. Mer nøyaktig informasjon vil være tilgjengelig på et senere tidspunkt.

For mer informasjon om læreplanen vennligst sjekk ut kursbeskrivelsene i

For å lære mer om søknaden og finansiell bistandsprosess, besøk ofte stilte spørsmål.

For mer informasjon, eller å bli plassert på den potensielle studentens adresseliste, vennligst ta deg tid til å sende inn forespørselen om informasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert February 19, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
7,483 USD
Undervisning
Information
Deadline
Locations
USA - Marshall, Minnesota
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Marshall, Minnesota
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen