Master of Business Administration (MBA) ved Southwest Minnesota State University , Marshall er designet for å gi morgendagens ledere den kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lykkes i en global bedriftsøkonomi. Programmet legger vekt på kritisk og strategisk tenkning, utvikling av lederegenskaper, real-world applikasjoner, etikk og lederskap undervist i et teknologisk avansert, aktivt læringsmiljø. Sammen med Management konsentrasjonen, tilbyr programmet en Lederkonsentrasjon og en Markedsføringskonsentrasjon også.

MBA vil også gi muligheter for studenter til å tenke kritisk og strategisk, og å kunne søke og integrere kunnskapen de har akkumulert til spesifikke forretningssituasjoner. Programmet har temaer som globale markeder, etikk, kommunikasjonsevne, styring av mangfold og lederskap / teamarbeid. Dette programmet vil gi studenten den kunnskapen og informasjonen som trengs for å takle vår dynamiske, raskt foranderlige verden.

Kurs er tre kredittkurs som møter en kveld hver uke i 16 uker. En student med en bachelorgrad som oppfyller alle forutsetningskravene, kan fullføre programmet om to år. Ansatte kan delta i dette programmet siden alle klassene møtes på ukedagskvelder eller online.

Den toårige layout av klasser vil bruke følgende format. Hvert semester vil studenten ta 6 studiepoeng på campus og 3 studiepoeng på nettet.

Undervisningen endres med hvert studieår. Kostnader for en internasjonal student varierer ikke sterkt fra en innenlands student. Sum i ett år (basert på studieåret 2017-2018) er $ 19 600.

En komplett oppdeling av kostnadene er som følger:

  • Undervisning
  • Forsikring $ 1 456 betalt i løpet av første semester av innmelding
  • bolig
  • Personlige utgifter $ 2.026 / kalenderår (omtrentlig)

*** Tallene er omtrentlige og kan endres. Kostnadene er basert på nåværende studie-, gebyr- og forsikringsutgifter og kan stige. Mer nøyaktig informasjon vil være tilgjengelig på et senere tidspunkt.

For mer informasjon om læreplanen vennligst sjekk ut kursbeskrivelsene i

For å lære mer om søknaden og finansiell bistandsprosess, besøk ofte stilte spørsmål.

For mer informasjon, eller å bli plassert på den potensielle studentens adresseliste, vennligst ta deg tid til å sende inn forespørselen om informasjon.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
7,483 USD
Undervisning
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato