Master of Business Administration

School of Business London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

School of Business London

Master of Business Administration


Mastergrad i bedriftsøkonomi er en prestisjefylt forskerutdanning som er høyt verdsatt av ledende arbeidsgivere. Dette programmet kvalifisert fra britiske handelshøyskoler er godt anerkjent og globalt respektert som det dominerer i kritisk tenkning og forskning. MBA kan også hjelpe deg med å spesialisere deg i en ny industri du vil flytte til, eller i din nåværende sektor./>

Master i Business Administration fokuserer på sine brede læringsmål som har til hensikt å forbedre student læring på følgende områder: kommunikasjon, etisk resonnement, analytiske ferdigheter, informasjonsteknologi, global utsikt, kritisk tenkning og forståelse av juridiske systemer. MBA-kurset utruster deg med helhetlige forretningsferdigheter for å trives i alle forretningsmiljøer, og skaper også balanse i kunnskap og teori som gjør det mulig å tenke annerledes på de praktiske ferdigheter og teknikker som kreves for å oppnå større innflytelse i organisasjonen. Ved å få disse ferdighetene på nettet og i løpet av kort tid, kan du fortsette å jobbe mens du studerer. Til slutt på å skaffe en MBA; Du lærer hvordan du utfører operativ ledelse, utvikler en markedsstrategi, gjør strategisk planlegging, leder et team, leser og vurderer også finansielle rapporter.

MBA-programmet leveres av School of Business London gjennom fleksibel blandet læring og tildelt av Charisma University .

Graduate med en QUALIFI-akkreditert dobbelkvalifikasjon

Studentene vil også bli tildelt QUALIFI Level 7 Diploma i strategisk ledelse og ledelse. QUALIFI er en Ofqual anerkjent tildeling organisasjon som har samlet et rykte for å opprettholde betydelige ferdigheter i et bredt spekter av jobbroller og næringer. Du vil være i stand til å forfølge en rute for å oppnå en lederstilling ved å oppnå denne doble kvalifikasjonen. Å skaffe denne doble kvalifikasjonen gir ulike fordeler med din faglige utvikling.

Om Charisma University

School of Business London er det eksklusive akkreditert studie senteret for Charisma University i Storbritannia. Vi leverer omfattende utdanningsprogrammer tildelt av Charisma University. Charisma University er i Turks og Caicos, et britisk oversjøisk territorium sørøst for Bahamas.

Charisma University er akkreditert av British Accreditation Council (BAC) for uavhengige videre og høyere utdanning som en uavhengig høyere utdanning institusjon.

Charisma University er anerkjent av Turks og Caicosøyene undervisningsdepartementet som en gradstilkende institusjon for stipendiat, bachelorgrad, mastergrad og doktorgrad sammen med sertifikatprogrammer.

Charisma University er en kandidat for akkreditering med Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP). ACBSP akkrediterer forretnings-, regnskaps- og forretningsrelaterte programmer på stipendiat-, baccalaureat-, master- og doktorgradsnivå over hele verden. ACBSP er anerkjent av Rådet for høyere utdanning akkreditering (CHEA)

Inntakskrav

 • Mastergradssøkende student må ha oppnådd en bachelorgrad med minimum GPA på 2,0 fra akkreditert høyskoler eller universiteter.
 • God beherskelse av engelsk.

Modulstruktur


Term 1/>

Enhetstittel


Term 2/>

Enhetstittel


Term 3/>

Enhetstittel


Hvorfor velge MBA på SBL?/>

 • En dedikert veileder for hver elev å gi grundig hjelp gjennom hele kurset ved hjelp av vår læringsplattform.
 • Gi formativ vurdering av veiledere for å forbedre elevers prestasjon. Den inneholder vanligvis formativ tilbakemelding.
 • Kursmaterialer som inneholder organiserte og godt strukturerte forelesningsnotater, praktiske bruksområder med eksempler på virkelige verdener og kontekstuelle analyser og casestudiet som tester deg for å anvende individets grundige kunnskaper.
 • Vurderingsmateriale er åpne gjennom vår nettbaserte læringsplattform.
 • Et inkluderende e-bibliotek med foreskrevet studiemateriell og referansebøker for online lesing.
 • Tilsyn med alle moduler.
 • Multiplatform tilgjengelighet er hovedattraksjonen til vår læringsplattform. SBL muliggjør også muligheten til å sende forelesningsnotatene til dine elektroniske enheter som bærbare datamaskiner, mobiltelefoner som gjør at studentene kan studere når og hvor det er nødvendig.

evaluering

 • Tidsbegrensede scenario-baserte oppgaver
 • Ingen undersøkelser

Leveringsmetoder

MBA-programmet leveres av School of Business London gjennom fleksibel blandet læring og tildelt av Charisma University. SBL gir grundig kunnskap om forretningsadministrasjonspraksis og gir deg absolutt vitale ferdigheter og selvsikkerhet som trengs for å oppnå suksess i den valgte bransjen.

School of Business London dedikerer til å støtte elever ved å gi tilgang til deres tildelte veileder. Du blir automatisk medlem av Charisma University når du registrerer et MBA-program med oss. Du får full tilgang til alle ressursene fra SBL nettbibliotek for å legge til rette for studiene. Dessuten gir SBL deg muligheten til blandet læring hvor du vil ha en til en veileder, mentor og nettbasert utdanning, kundeservice team.

Karriere fremgang

En MBA-kandidat kan forfølge en fruktbar karriere i mange bransjer. MBA kan åpne opp karrieremuligheter i et bredt spekter av sektorer som bank og finansielle tjenester, investment banking, management consulting, forsikring, gjestfrihet, media, informasjonsteknologi (IT) og markedsføring. MBA er ofte en Pathway til kampanjer eller en karriereendring som du får profesjonelt rykte og utvikler viktige ferdigheter i sektoren man velger å forfølge.

Avgifter og finansiering

For å få vite om kursavgiften, vennligst ta kontakt med oss ​​på admission@sbusinesslondon.com

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert March 20, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 semestre
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline