Master of Business Administration

Generelt

Programbeskrivelse

 • Garantert arbeidserfaring
 • Internasjonal studentmobilitet
 • Entreprenørskapstrening
 • Flerkulturelt miljø (+15 nasjonaliteter)
 • Spansk Språkkurs

Nøkkelord

 • Master of Business Administration
 • Fakultet for forretnings- og rettsvitenskap
 • Heltid, på campus
 • 1 Fagår
 • 60 studiepoeng
 • Begrenset tilgang: 25 steder
 • Tilgang til doktorgrad

Dagens samfunn utvikler seg i jevnt tempo. Hver dag dukker det opp forskjellige problemer og utfordringer, noe som gjør utviklingen av selskaper til en usikker vei. For å vokse og bidra til verdens fremgang, må foretakene presentere nye løsninger for markedet og for forretningskulturen, uten å ignorere det virkelige formålet med noe samfunn: å bidra til felleskapets beste.

Målet med Full Business Master of Business Administration er å styrke hver deltaker med sterke lederegenskaper i en internasjonal og flerkulturell sammenheng. Studentene skal tilegne seg kunnskap og kompetanse om bedriftsadministrasjon, rådgivning så vel som selskapenes evaluering, og dermed kunne anvende sine oppnådde ferdigheter i reelle situasjoner.

Anerkjente akademikere og vellykkede ledere går sammen i et sterkt fakultetsteam som representerer det brede perspektivet til et selskap i de forskjellige aspektene og bistår fremtidige ledere i deres beslutningsprosesser.

Studentenes utvikling avhenger av deres samarbeidsholdning og fordomsfri personlighet. Som en del av en internasjonal, flerkulturell gruppe, vil klassekamerater være nødt til å slå seg sammen med hverandre og samarbeide for å få bukt med forskjellige oppgaver og casestudier basert på reelle firmaproblemer. Naturligvis vil nettverk vokse i dette MBA-kurset og obligasjonene som opprettes kan føre til nye og spennende prosjekter utover studentenes studier.

I løpet av MBA vil hver deltaker få muligheten til å engasjere seg aktivt i næringslivet ved hjelp av internt internt selskap. Med minimum 150 timer vil dette internatet bidra direkte til studentenes erfaring og profesjonelle profil.

Dessuten vil UCAMs karrieretjenester være tilgjengelige for MBA-studentene, inkludert SOIL - dvs. "Orientering og arbeidsplasseringstjeneste" til UCAM, "Portal de Empleo" - universitetets sysselsettingsportal - og "Network of Recruiting Erasmus", en tjeneste som fremmer internasjonale studenters ansettelse i toppbedrifter i hele Spania.

Testimonial

Claudia Lukomski, utvekslingsstudent fra Storbritannia

"Å studere denne MBA har vært en utfordrende, men likevel ekstremt givende opplevelse. Den internasjonale dynamikken i klassen skaper et globalt miljø der studentene blir oppfordret til å jobbe effektivt og samarbeide med jevnaldrende fra forskjellige bakgrunner og kulturer."

Studentprofil

UCAMs MBA på heltid var spesielt designet for mennesker med et ønske om å avansere karrieren innen forretnings- og beslutningstaking. Kjernemål for dette masterstudiet er internasjonale og spanske universitetsutdannede med en rekke faglige bakgrunner som jus, kommunikasjon, ingeniørfag, kunst, helse, ernæring, detaljhandel eller fysisk aktivitet, og prøver å få avansert kunnskap innen forretningsadministrasjon, vurdering og rådgivning samt generell ledelse, strategiformulering og kapasitetsplanlegging. For nyutdannede med tidligere erfaring på dette området vil MBA være en mulighet til å friske opp kunnskapen sin og legge til nye perspektiver til deres fokus basert på mål og verdier som programmet reflekterer.

Hvorfor UCAM?

Campusens infrastruktur i toppklasse, laboratorier og studioer som er knyttet til de praktiske fagene, vil gjøre studentene klare til å sette i gang den tilegnede kunnskapen. Studentene må fullføre et internship i en offentlig eller privat institusjon hvor de vil få en smakebit på deres fremtidige kompetanseområde.

Karrieremuligheter

Etter å ha fullført dette MBA-programmet, er studentene kvalifisert til å:

 • Sette opp sin egen virksomhet som gründer.
 • Ta over familiens virksomhet.
 • Arbeid i nasjonal, regional eller lokal offentlig administrasjon så vel som internasjonale organisasjoner.
 • Start / gjenoppta karrieren i privat sektor, for eksempel innen produksjon, menneskelige ressurser, administrasjon, økonomi og regnskap eller markedsføring.
 • Direkte team innen nye felt, for eksempel innen digital økonomi, utvikling av logistikk, kvalitet, styring av små og mellomstore bedrifter, internasjonalisering av selskaper, internasjonal ledelse, reiselivsledelse, byggeledelse, tjenester og industrigrener.
 • Forskning og utdanning.

Turnus

UCAMs karriertjenester vil være tilgjengelige for MBA-studentene, inkludert SOIL - dvs. "Orientering og arbeidsplasseringstjeneste" til UCAM, "Portal de Empleo" - universitetets sysselsettingsportal - og "Network of Recruiting Erasmus", en tjeneste som fremmer internasjonale studenters ansettelse i toppbedrifter i hele Spania.

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion ... Les mer

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion of human knowledge through research as an integral part of the development of mankind and to participate in the evangelical mission of the Catholic Church in the areas of education and culture. Minimér
Murcia , Spania Online , Madrid + 2 Mer Mindre