Master of Business Administration

Generelt

5 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Vil du utvide eller utdype kunnskapen din etter å ha oppnådd bachelor? Velg Master of Business Administration (MBA).

Tio gir studentene utallige muligheter til å melde seg på et masterprogram. Det kan være relatert til Tio-programmet ditt eller vedrøre et helt annet felt. Du kan melde deg på et masterprogram med en bachelorgrad fra Tio eller en tilsvarende grad.

Master of Business Administration på 2 minutter

Hvorfor velge et masterprogram?

Et masterprogram tilbyr akademisk underbygging av kunnskap og ferdigheter. Du nærmer deg spørsmål fra forskjellige vinkler. Dette lærer deg å løse komplekse problemer og tenke på innovative måter. Du utvikler omfattende og grundig innsikt og forbedrer dine kritiske tenkeevner. Dette fører til flere jobbmuligheter og høyere startnivå og startlønn. For ambisiøse studenter er et masterprogram en investering i karrieren.

Mastergrad på bare 1 år

Master of Business Administration (MBA) -programmet (ISAT-kode 70024) er et tolv måneders masterprogram som du kan melde deg på etter å ha oppnådd bachelorgraden. I løpet av masterstudiet spesialiserer du deg innen internasjonal ledelse, gjestfrihet eller kommersiell ledelse. Med denne MBA-en gir Tio deg muligheten til å melde deg på et masterprogram i et lite miljø. Du kan nyte de mange fordelene med Tios personlige utdanning av høyeste kvalitet.

Denne Master of Business Administration (ISAT-kode 70024) er akkreditert av NVAO og utdanner studenter på ett år for den internasjonalt anerkjente tittelen Master of Business Administration (MBA) 4). Denne Master of Business Administration (MBA) blir gjort tilgjengelig i samarbeid med vår forretningspartner NTI.

Hvorfor velge Master of Business Administration?

Hvorfor bør du velge Tio University og Master of Business Administration? Fordi næringslivet er desperat etter høyt utdannede ledere som deg med de rette ferdighetene. Med denne mastergraden kan du også ha stillinger du ikke kan få med bare en bachelorgrad. Du er bredt ansatt og næringslivet liker å jobbe med fagpersoner som har praktisk erfaring, men som også har velutviklede analytiske ferdigheter.

Nedenfor kan du lese mer om hvorfor studenter velger denne mastergraden ved Tio University.

Ambisjon

Er du en ambisiøs student som streber etter en karriere på toppen? Tios MBA-program tilbyr akademisk underbygging av dine kunnskaper og ferdigheter, og lar deg utvikle et omfattende rammeverk for forretningsadministrasjon. Programmet forbereder deg på en jobb i øverste ledelse.

Utdype og utvide kunnskap

Velger du et masterprogram som lar deg utdype kunnskapen din, eller vil du heller utvide din kunnskap med et program innen et annet felt helt? Med denne MBA er det opp til deg.

Samarbeid med sektor

Tio samarbeider tett med bransjeforeninger og nettverksorganisasjoner for å sikre at læreplanen knytter seg til de nyeste trendene og utviklingen i sektoren.

Høy kvalitet grad

Tio ivaretar nøye kvaliteten og de endelige kvalifikasjonene i utdannelsen. Dette garanterer verdien av graden din. Når du har oppnådd graden din, kan du bruke den internasjonalt anerkjente tittelen MBA (Master of Business Administration).

Høy startlønn

Studier viser at startlønnene til personer med en mastergrad er høyere enn de som har en bachelorgrad. Den månedlige startlønnen for nyutdannede fra et økonomi eller bedriftsøkonomi masterprogram, for eksempel MBA-programmet, er ca € 3108 (Master Guide 2019).

Ingen arbeidserfaring nødvendig

Du er ikke pålagt å ha noen arbeidserfaring for å bli tatt opp i dette MBA-programmet.

Kan brukes i stor grad

Master of Business Administration er et omfattende kommersielt studieprogram som forbereder studentene på en rekke jobber, kompetanseområder og sektorer. Uansett hvilken spesialisering du velger, vil du være bredt ansatt.

Lærer av å gjøre

I løpet av MBA-programmet lærer du å gjøre. Du bygger stadig bro over gapet mellom teori og praksis ved å fullføre oppgaver og praktiske saker. Du blir undervist av topplektorer med omfattende praktisk erfaring. De vet nøyaktig hva som skjer i bransjen og kan derfor gi utmerket veiledning.

Flere jobbmuligheter

Bedrifter elsker å jobbe sammen med fagpersoner som har både de praktiske ferdighetene fra et bachelorstudium og den analytiske innsikten som er tilegnet under et masterprogram. Videre kan en mastergrad hjelpe deg med å få en jobb du ikke ville fått med bare en bachelorgrad. Dette betyr at du har flere jobbmuligheter og er mer sannsynlig å finne jobben med drømmene dine.

Massevis av veiledning

I gjennomsnitt vil du ha omtrent 12 til 16 kontakttimer per uke. På grunn av den lille gruppestørrelsen er det rikelig med personlig oppmerksomhet. Mens du jobber med det avsluttende avhandlingsprosjektet ditt, vil du motta utmerket veiledning fra oppgavelederen din.

Små klasser

Du vil delta på forelesninger i grupper på maksimalt ± 16 studenter.

Fremskyndet læring

Etter å ha fullført bachelorstudiet ditt, kan du tjene din MBA-grad på bare ett år.

Network

De nære båndene til bedrifter, foreleserne med praktisk erfaring og ditt avsluttende avhandlingsprosjekt gir deg utallige muligheter til å utvikle et stort nettverk.

Frihet til å velge

Du kan fylle ut mer enn 50% av læreplanen selv. For eksempel kan du velge en av tre forskjellige spesialiseringer: internasjonal ledelse, gjestfrihet eller kommersiell ledelse. Du får også velge tema for ditt avsluttende oppgaveprosjekt.

Garanterte foredrag

Eventuelle klasser som blir avlyst vil bli planlagt på et senere tidspunkt og tidspunkt.

142844_pexels-photo-70292.jpeg

Et glimt av fremtiden din

Det er mange veier åpne for deg når du oppnår en grad i Master of Business Administration. Hva med å jobbe som senior visepresident ved en finansiell rådgivningstjeneste i London, direktør i Meltwater, eller sjef for bærekraft ved TUI. Vil du vite mer om de mange alternativene dine? Ta en titt på karrieremulighetene og les intervjuer med alumner.

Startlønn

Den månedlige startlønnen for nyutdannede fra et økonomi eller bedriftsøkonomi masterprogram, for eksempel MBA-programmet, er ca € 3108 (Master Guide 2019).

Flere jobbmuligheter

Bedrifter elsker å jobbe sammen med fagpersoner som har både de praktiske ferdighetene fra et bachelorstudium og den analytiske innsikten som er tilegnet under et masterprogram. Videre kan en mastergrad hjelpe deg med å få en jobb du ikke ville fått med bare en bachelorgrad. Dette betyr at du har flere jobbmuligheter og er mer sannsynlig å finne jobben med drømmene dine.

Hva kan du gjøre, og hvor kan du jobbe?

Hva kan du gjøre når du er ferdig med Master of Business Administration ved Tio University of Applied Sciences ?

Du er bredt ansatt og næringslivet liker å jobbe med fagpersoner som har praktisk erfaring, men som også har velutviklede analytiske ferdigheter. Rikelig med jobbmuligheter!

Tenk på yrker som:

 • Administrerende direktør
 • Markedsføringsleder
 • Konsulent
 • Salgsdirektør
 • Områdedirektør
 • entreprenør
 • forsker
 • Kontoadministrator
 • Finansdirektør
 • Politisk offiser

Hvor kan du jobbe? Eksempler inkluderer:

 • Multinasjonale
 • banker
 • Forsikringsselskap
 • Statlige institusjoner
 • Utdanningsinstitusjoner
 • Reklame- og kommunikasjonsbyråer
 • Detaljhandelsorganisasjoner
 • Forsknings- og konsulentselskaper
 • SME
 • Helseinstitusjoner
 • Din egen virksomhet
Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Les mer

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Minimér
Amsterdam , Utrecht , Rotterdam , Eindhoven , Hengelo + 4 Mer Mindre