Programbeskrivelse

Ditt sanne potensial venter. Nå det med Odette MBA. Vårt progressive forretningsprogram kombinerer avansert utdanning, intensivt samarbeid og støttende inspirasjon. Hvis du vil bli transformert - ikke bare lært - inviterer vi deg til å begynne reisen med Odette MBA.

Vår Odette Master of Business Administration (MBA) er et intensivt 14-måneders program med en integrert læreplan kombinert forelesninger, case studies, datasimuleringer og presentasjoner for å forberede deg til suksess i næringslivet. Dette programmet er utformet for å gi deg en solid jording i de grunnleggende områdene av handel, samt å gi oppdatert dekning av de siste forretningsfremskrittene. Med en Odette MBA, vil du nyte en høyere avkastning på utdanningsinvesteringen din og høste større karriereutbytte.

Hva gjør Odette MBA så verdifull?

Odette MBA kombinerer avansert utdanning, intensivt samarbeid og støttende inspirasjon. Vi inviterer deg til å oppdage de spennende funksjonene som gjør det til et unikt opplevelses- og integrert program.

APEX Corporate Partnership gir real-world erfaring

For å virkelig lære om virksomheten, må du bruke seriøs tid i den virkelige verden av virksomheten. Derfor har vi laget Odette MBA Canadas mest integrerte forretningsprogram gjennom våre realtid, teambaserte bedriftsprosjekter.

Internasjonale utvekslinger forvandler utdanningen din

Virksomheten i dag er mer global enn noensinne. Som Odette MBA-student kan du velge å fullføre din erfaring ved å tilbringe ditt siste semester på en internasjonal akademisk utveksling ved et annet universitet i Nord-Amerika, Europa eller Asia.

Statsmoderne fasiliteter støtter studentsamarbeid

Vårt MBA Corporate Center har blitt spesielt utviklet for å støtte studenters samarbeid og integrasjon gjennom bedriftens partnerskap. Vi tilbyr et virkelig profesjonelt forretningsmiljø der du kan lære og vokse.

Ledende fakultet inspirerer din læring og samhandling

Våre fakultet medlemmer har den perfekte kombinasjonen av erfaring i akademisk forskning og den virkelige næringslivet. Som lærere er de alltid tilgjengelige og studentfokuserte. De vil ikke bare veilede deg i å lære, men også utfordre, oppmuntre og mentorere deg.

Økonomisk hjelp for å lette din økonomiske byrde

Odette forsøker å gi økonomisk støtte til alle studenter som er akseptert til MBA-programmet, inkludert en kombinasjon av stipend, utdannet assistentskap og forskerassistentskap.

Hvem passer best med Odette MBA?

Tiltrekke ungdommelige, friske tenkende og industrielle studenter.

Odette MBA tiltrekker seg en spesiell student: de som ofte har liten eller ingen arbeidserfaring, men vil bygge en bro til arbeidsverdenen; de som er ivrige etter å fylle hullene i sine CVer med rike læringsaktiviteter. Odette MBA tiltrekker seg en stramt gruppe av heltidsstudenter som er ungdommelige, friske tenkende og industrielle. Klassekameratene til Odette MBA er utålmodige til å bli en integrert del av å bygge et navn som forbinder deres med tradisjonen som vokser dypere her hvert år.

Odette MBA-studenten har en tendens til å være ungdommelig og utadvendt. Vår student kropp inneholder vanligvis en solid kontingent av internasjonale studenter og en annen består av kanadiere som lukker ut sitt program på en utenlandsk valuta. Våre studenter er rastløse, i en hast å omfavne en rekke mektige erfaringer, blande klasserom med møterom, individ med teamet, Canada med verden.

Hvilke typer opplevelser bør jeg forutse?

Integrere virkelige prosjekter i din læringserfaring.

Odette MBA bringer sammen en utvalgt gruppe - ikke mer enn 48 individer hvis talenter er identifisert og honet i ekte samarbeid. Fra det øyeblikket du blir med i programmet, får du verktøyene til å se deg selv, for å definere din egen unike lederprofil, og å ta de første nøkkeltrinnene i prestasjon som kommer til å forme karrieren din. Forvent ingen avstand mellom det du lærer i klasserommet og de spørsmålene du spør og svarer med bedriftens partnere.

Alt du lærer er satt sammen for å skape den følsomheten og verktøyene som er nødvendige i en vellykket daglig leder, de som er relatert til analyse, beslutningstaking og implementering. Du vil ikke ha tid til det som ikke kan tas, formet og anvendt. Vi vil gjøre vårt beste for å garantere at ikke et øyeblikk er bortkastet.

Forutse alle utfordringene, veksten og læring som følger med transformasjon. Forvent en positiv forandring i deg selv, målt i hvordan du identifiserer dine talenter, arbeidet ditt og ditt perspektiv. Bli med oss, og krever ikke noe mindre av deg selv.

Søknadskrav

Opptak til Odette MBA-programmet er svært selektive og søker studenter som kan forstå komplekse problemer, administrere flere prosjekter og kommunisere effektivt. Programmet inkluderer studenter fra en rekke pedagogiske, faglige og geografiske bakgrunner. Den Odette MBA ønsker velkommen studenter uten grunnskole og det er ingen nødvendig arbeidserfaring for å kunne søke. Søkere må ha et karakterpoeng gjennomsnitt på 70% eller høyere, beregnet på grunnlag av de siste 20 kursene i sin kvalifiserende grad. I tillegg må søkere ha en minimumsgradering på GMAT (GMAT) på 550, en muntlig score på 26 eller bedre og en kvantitativ score på 30 eller bedre å bli vurdert. Søkere må også sende to referansehenvisninger, et CV og vil bli underlagt et kvalifiserende personlig intervju.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
14 måneder
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Sluttdato