Master of Business Administration

Generelt

Programbeskrivelse

Iveys ettårige MBA-program starter i mars og er designet for høyt oppnådde ledere som er klare til å akselerere karriere suksess. Bli med i en av de beste MBA-programmene i Canada i dag.

Hva du trenger å vite om Iveys MBA-program

Vårt 12-måneders MBA-program appellerer til studenter som ønsker å nå sine karrieremål på kortere tid, ved hjelp av topprangerte karriereadministrasjonsteam i Canada og et omfattende alumni-nettverk.

Ettårig MBA-program

Vi tilbyr en heltid MBA som starter i mars, levert ved hjelp av Ivey s casestudie metode. Vi bruker en handlingsorientert, dynamisk tilnærming til å simulere utfordringene og kompleksiteten til virkelige virksomheter.

Vårt ettårige format gjenkjenner at en del av den store kostnaden ved å gjøre MBA er tid vekk fra arbeidsstyrken. Med bare ett år ut av arbeidsstyrken i stedet for to, har vi redusert mulighetskostnaden din samtidig som du tilbyr en førsteklasses pakke med intenst pensum som vil hjelpe deg med å nå dine karrieremål og raskt komme deg inn i arbeidsstyrken.

Heltid Master Of Business Administration

Vårt program er ikke bare et sett med kurs, men en handlingsorientert læringsopplevelse designet for å akselerere suksessen i den virkelige verden. Du lærer alt du vil lære av forelesning og mer: Du vil være beslutningstaker, bedt om å analysere dataene, utvikle alternativer, lage og forsvare dine anbefalinger.

# 1 for karriereforvaltning

Arbeid med topprangerte karriereadministrasjonsteam for å forberede seg på post-MBA-jobber og overgang eller øke karrieren din. Våre konsekvent sterke jobbplasseringsrater er et testament til talent og ressurser i vår karriereforvaltningsteam.

Topp MBA-program i Canada

Nr 1 i Canada i fem år på rad av Bloomberg Businessweek * for både student og rekrutterer tilfredshet, har Ivey Business School en av de beste MBA-programmene i landet, og vi er stolte av både vår student erfaring, og hvor godt våre kandidater utføre på markedet.

* Bloomberg Business Week 2018 MBA rangering.

† The Economist Heltids MBA-rangering 2015-2018

Topp 20 Alumni Nettverk Globalt

Bli med i et nettverk av 24 500 alumni i 106 land og oppdag hvorfor The Economist konsekvent rangerer vårt alumni-nettverk topp 20 i verden. † Du vil bygge forbindelser som vil fremme karrierevekst, mentorskapsmuligheter og livslang vennskap.

Case Study Method

Ivey MBA læreplanen er levert ved hjelp av Ivey s casestudie metode. Mens andre skoler kan ansette saker i deres læringsmetodikk, er Ivey det eneste sakbaserte programmet i Canada. Med bruk av over 300 saker om året bruker vi en handlingsorientert og dynamisk tilnærming som speiler utfordringene og kompleksiteten til virkelige virksomheter.

Ivey fakultet bruk saker og arbeide sammen for å utvide ditt perspektiv på hvordan problemene påvirker en hel organisasjon, ved hjelp av cross-undervisning og en integrert tilnærming til pensum planlegging.

Globale læringsmuligheter

Ivey anerkjenner at verden av virksomheten i dag er en global en. Av denne grunn inkluderer vi internasjonale forretningsprosesser og muligheter for å lære i vår læreplan. I tillegg til en rekke globale sakssamtaler, verdensklasse fakultet og et variert klasseromsmiljø, som en Ivey MBA, får du også muligheten til å forlenge din læring utenfor klasserommet.

Internasjonal studietur

Disse turene er utformet for å utfylle klasseromaktiviteter i Ivey MBA-programmet med eksponering på stedet for noen av verdens mest dynamiske og spennende økonomiske regioner. Du vil ha mulighet til å delta i en internasjonal studie tur til Kina eller Sør-Amerika for valgfri kreditt. I løpet av din tid i et av disse landene besøker du lokale bedrifter, gjør forbindelser med bedriftsledere (inkludert vellykkede Ivey-alumni), delta i "kulturelle dype" lagaktiviteter, og lær hvordan bedrifter opererer vellykket i disse økonomiske klimaene.

Bytte utlandet mulighet

Studentene har mulighet til å delta i en internasjonal utveksling som finner sted i siste semester (januar til april). Dette er en spennende mulighet til å fordype deg fullt ut i en annen kultur og for å utvide ditt globale nettverk.

Exchange Skoler

 • Universidad Adolfo Ibáñez, Santiago, Chile
 • Fundação Getulio Vargas, Escola de Administração de Empresas, São Paulo, Brasil
 • ESADE Business School, Barcelona, Spania
 • Erasmus University, Rotterdam School of Management, Nederland
 • NHH Business School, Norsk økonomihøgskole, Bergen, Norge
 • Fudan School of Management, Fudan University, Shanghai, Kina
 • HKUST Business School, Hong Kong
 • NUS Business School, National University of Singapore, Singapore
 • Indian School of Business (ISB), Hyderabad, India
 • Graduate School of Business, University of Cape Town, Cape Town, Sør-Afrika
 • University of Otago, Dunedin, New Zealand
 • SDA Bocconi, Milano, Italia
 • Universitetet i St. Gallen (HSG), Sveits
 • University of Warwick, Storbritannia

Globalt fakultet

Iveys fakultetsmedlemmer har et virkelig globalt omfang, med halvparten av det internasjonale medborgerskapet og representerer 21 forskjellige land. Hver dag bringer Ivey fakultet sin globale erfaring og perspektiver inn i klasserommet.

Våre lærere er eksperter på sine fagområder med imponerende forskning og faglig bakgrunn. Deres virkelige virksomhetserfaring og kunnskap er demonstrert ikke bare i klasserommet, men av de ca 150 forretningssaker de skriver hvert år og den praktiske forskningen de gjør med organisasjoner. Denne kompetansen er avgjørende for vår forpliktelse til å ha det beste fakultetet til å trene våre fremtidige ledere.

Våre lærere vil bli kjent med deg som individ, og de er svært forpliktet til å lykkes. De elsker å lære, og det viser.

Hvordan velge et MBA-program

Ikke alle MBA-programmer er skapt like, og du skylder det selv å ta en informert beslutning.

Med så mange alternativer å velge mellom, må du vurdere hvilken programlengde, beliggenhet, lærestil, klassestørrelse, valgfrie tilbud og karrierehjelp som passer best til dine behov og mål. Bestem hvilket kriterium som er viktigst for deg.

Lag en kort liste over programmer

Med din liste over must-haves i hånd, start din forskning i bestemte programmer. Få mer detaljert informasjon fra skolens nettsteder, og få innsideperspektiv ved å lese studentblogger og sosiale medier.

Network

Snakk med folk: venner, familie, kolleger, alumner, ansatte, rekrutterere. Spør om deres erfaringer og erfaringer. Å snakke med folk vil gi deg førstehånds innsikt som ikke finnes online eller i en brosjyre.

Delta på hendelser og presentere deg selv

Når du har bestemt den korte listen over programmer du føler best passer dine behov og mål, kom deg ut og delta på arrangementer. Personalet og fakultetet som jobber for en skole, gjenspeiler typen kultur og personlighet i programmet, slik at disse samspillet gir deg en førstehånds forståelse av om det er en god form.

Pass på å ta deg tid til å presentere deg selv og dele litt om deg selv og dine mål. Dette kan hjelpe rekrutterings- og opptakssamfunnet å sette ansikt til navnet hvis og når du søker. Husk at førsteinntrykket er kraftig, så du vil være positiv og profesjonell.

MBA Jobs

Iveys karriereadministrasjonsteam vil gi deg de verktøyene og ressursene som trengs for å navigere din karrierevei godt inn i fremtiden. Selv om det er opp til deg å lande din post-MBA jobb, vil den integrerte læreplanen og ekspertisen du får, være uovertruffen.

 • Plasseringsfrekvens: 90% av de som søker, mottok et tilbud innen 1. september, basert på en 95% rapporteringsfrekvens
 • Startlønn: $ 103.024 gjennomsnittlig lønn (inkluderer: grunnlønn, signeringsbonus og annen garantert kompensasjon)
 • Karriereovergang: 97% av Ivey grads har gjort minst en karriereovergang (endring i industri, funksjon og / eller geografi)

Hva du vil lære

En vellykket karriere krever et solid grunnlag for forretningskunnskap. Derfor lærer en Ivey MBA effektivt bedriftsgrunnlag, og går deretter et skritt videre enn de fleste forretningsskoleprogrammer for å utvikle og finpusse dine ledelsesevner. I et intens år, bare Ivey leser deg for de fortsatte lederutfordringene som trengs for å trives i dagens og morgendagens komplekse økonomi, med en læreplan som er utformet for å forberede deg på karriere suksess.

Pre-Ivey-klasser

Forberedende kunnskapsprogram

For å sikre at du får mest mulig ut av MBA-klassetiden, tilbyr vi valgfrie kurs før det offisielle programarbeidet begynner. Disse forberedende kursene er en fin måte å oppdatere kunnskapen om grunnleggende forretninger, reacquaint deg selv med skolens rutine, og bli kjent med noen av klassekameratene dine.

Business Essentials (mars)

Ditt fantastiske år starter om våren

For å sikre at du har et solid fundament i kjernefagene, består de første seks månedene av Ivey MBA-programmet av kurs, inkludert strategi, ledelse, økonomi, regnskap, informasjonssystemer, drift, markedsføring, analyse, økonomi og økonomi og hvordan de integreres .

Viktige kurs

 • Regnskap og kontroll for ledere
 • Beslutningsmaking med Analytics
 • Utvikling og gjennomføring av strategier
 • Ledende personer og organisasjoner
 • Administrere operasjoner
 • Markedsføring Produkter og tjenester
 • Leveraging Information Technology
 • Makroøkonomi for forretningsbeslutning
 • Kommunisere effektivt
 • Administrere finansielle ressurser

Valgfag, internasjonale erfaringer

Våre valgfrie kurs er utformet for å støtte dine karrieremål og tilfredsstille dine faglige og personlige interesser.

Internasjonale opplevelser

 • Delta i en valgfri studietur til Kina eller Sør-Amerika som en del av valgfasen. Du kan også forfølge frivillige muligheter til å undervise og gi forretningsrådgivning i Kina eller Øst-Europa.
 • Hvis du vil oppleve en internasjonal studieutveksling, kan du dra nytte av dette i siste semester. Dette er en flott mulighet til å fordype deg fullt ut i en annen kultur og for å utvide ditt globale nettverk.

Real-World Prosjekter

 • Sett din læring på prøve når du deltar i Ivey Field Project. Du kan velge å utvikle en New Venture eller jobbe med en eksisterende organisasjon for å utvikle strategiske løsninger.

Ledende Cross-Enterprise (mars)

Ta med alt sammen

Denne Capstone-modulen trekker sammen alt du har lært og kobler det til dagens utfordringer i verdensklasse. Du vil undersøke noen av de store spørsmålene som:

 • Hvem leder best og hvordan gjør de det?
 • Hvordan utvikles store ledere?
 • Hva er de store kreftene og trender som vil påvirke virksomheten i det 21. århundre? "

Opptakskriterier

MBA opptakskrav

Vi leter etter morgendagens ledere; personer med eksepsjonell talent og ambisjoner om å lykkes i områder de er lidenskapelige om.

Disse kandidatene representerer en mangfoldig gruppe bakgrunner og erfaringer - kulturelt, profesjonelt og personlig. Bygg på din track record av prestasjoner og lederskap suksess, du har sterke karriere ambisjoner og leter etter en dynamisk og utfordrende MBA opplevelse.

Kritiske egenskaper i en kandidat

Ledelse

 • Fra karriere suksess og markedsføring til frivillig arbeid og samfunnsinitiativer eller andre interesser som atletikk eller kunst - vi søker kandidater som har demonstrert sterk lederskap orientering i tidligere erfaring og kan bringe det inn i Ivey klasserommet.

Sterk akademisk post

 • Ivey MBA Program og case metode krever at du er analytisk og komfortabel å løse problemer og ta beslutninger med tvetydighet eller ufullstendig informasjon. Vår vurdering av dette er basert på din akademiske historie i kombinasjon med din GMAT eller GRE-poengsum. Vi ser på disse innenfor et helhetlig rammeverk som søker å forstå alle aspekter av kandidatens karakter, kvalifikasjoner og erfaringer.

Kvalitet Arbeidserfaring

 • I minst to år sikrer fullstendig arbeidserfaring at du og dine klassekamerater vil ha erfaringer til å bidra til gruppe- og diskusjonsdiskusjoner, sammen med sammenheng og modenhet for å anvende denne læringen i en faglig ramme.

Støtte dokumentasjon

 • Uoffisielle transkripsjoner fra alle post-sekundære institusjoner. En kopi av offisielle / sertifiserte transkripsjoner vil bli påkrevd dersom en kandidat mottar tilbud om opptak. *
 • GMAT-poengsum (Oppgi Ivey med kode CMB-MG-18) ELLER GRE-poengsum (Oppgi Ivey med kode 0292)
 • GMAT-krav fravikes for søkere som har bestått alle 3 nivåer av CFA-betegnelsen.
 • Resumé som demonstrerer minimum to år, heltids arbeidserfaring
 • TOEFL eller IELTS score (hvis nødvendig for ESL søkere)
 • To til tre utfylte referansedokumenter
 • Online søknad inkludert gjennomføring av to nødvendige skriftlige essay spørsmål og to nødvendige video spørsmål
 • Søknadsgebyr på $ 150 CAD

* For University of Western Ontario Graduates (UWO), vil Ivey's Admissions kontor kontakte UWO direkte for å få transkripsjoner, så du er ikke pålagt å bestille dem.

Opptakskriterier for internasjonale søkere

I tillegg til å oppfylle minimumskravene til opptak for alle kandidater, er det også nødvendig med internasjonale søkere å demonstrere et sterkt nivå av engelsk ferdighet som kan gjøres ved enten videregående opplæring ved en engelsktalende institusjon eller betydelig arbeidserfaring i et engelsktalende miljø. Alternativt må kandidatene fullføre en engelskspråklig ferdighetsprøve. Ivey aksepterer:

 • TOEFL (minimum internettbasert score på 100)
 • IELTS Generelt ELLER Akademisk (minimum score på 7) *
 • MELAB (minimum score på 85)
 • PTE (minimum score på 70)
 • CAEL (minimum samlet score på 60 kreves uten del mindre enn 60)

* Generelt IELTS-test anbefales av kanadisk innvandring.

Internasjonale søkere som er tatt opp til Ivey vil også bli pålagt å sende inn følgende dokumenter på, eller før, deres ankomst:

 • En kopi av sitt opprinnelige diplom
 • En offisiell sertifisert utskrift fra hver utenlandsk institusjon med engelske oversettelser

Undervisning

Det er viktig å vurdere alle kostnadene forbundet med MBA-investeringen når du velger bedriftskolen. I tillegg til undervisning er det viktig å vurdere levekostnadene i byen du velger, samt andre faglige utgifter du måtte pådra seg gjennom året. Nedenfor er et estimat av kostnader for Ivey MBA-programmet.

Undervisning

Alle beløp er i kanadiske dollar.

 • Innebygd studenter: $ 83,250
 • Internasjonale studenter **: $ 111.750
 • Western Ancillary og tilleggsavgifter *** (omtrentlig): $ 1,545
 • Internasjonale studenter - UHIP *** (helseforsikring): $ 772.50
 • Casebooks and Supplies *** (omtrentlig): $ 2,678

* Underlagt godkjenning fra Universitetets senat.

** Noen internasjonale studenter ved Universitetet i Vest-Ontario er kvalifisert til å betale kanadiske statsborgersavgift. Vennligst se den vestlige registratorens nettsted for mer informasjon.

***Kan endres.

Andre faglige utgifter

 • Forberedende kunnskapsprogram * (Valgfritt)
 • Økonomi Primer (8 klasser): $ 678
 • Finans, regnskap og regneark Primer (16 klasser): $ 1,130
 • Kvantitativ analyse Primer (10 klasser): $ 904
 • Internasjonal studietur (valgfritt valgfritt): $ 3000 - $ 4000

* Alle kostnader kan endres. Kostnaden for det forberedende kunnskapsprogrammet (PKP) er subsidiert for å sikre at så mange innkommende studenter som mulig kan delta. Prissettingen er basert på per grunn og inkluderer HST.

Levekostnader: Månedlige estimater *

 • Leie: (opp til $ 1200): $ 1000
 • Apartment Liability Insurance (omtrentlig rekkevidde på $ 15- $ 20 per måned): $ 20
 • Verktøy (dvs. personlig hydro er ca $ 50 og hjemme Internett er mellom $ 50 og $ 65 avhengig av båndbredde): $ 100
 • Mat: $ 500
 • Mobiltelefon (rekkevidde: $ 40 - $ 80): $ 80
 • Bus Pass (mandag - fredag pass er $ 70 og månedlig ubegrenset er $ 81): $ 81
 • Diverse (dvs. å spise ute, klær, filmer, vaskerom): $ 425
 • Klesvask: $ 50

* Månedlige estimater basert på enkeltstudent som deler et hus eller en leilighet

* Hvis du vil sende inn en kanadisk inntektsskatt, kan du kreve din MBA-undervisning. En T2202A-kvittering tilbys via Internett-tjeneste på Student Center, som gjør at du kan se T2202A - Opplærings- og utdannelsesbeløp sertifikat (er) fra Skattemessige år 2000 og fremover.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Welcome to the Ivey Business School at Western University, Canada’s leading provider of real-world, case-based business education. Drawing on extensive research and business experience, Ivey faculty p ... Les mer

Welcome to the Ivey Business School at Western University, Canada’s leading provider of real-world, case-based business education. Drawing on extensive research and business experience, Ivey faculty provide the best classroom experience, equipping students, through Case-Method Learning, with the skills and capabilities they need to tackle today's leadership challenges. Beyond the classroom, Ivey students gain a global perspective on business issues, through international study trips, exchanges, and practicums. Minimér
London , London , Toronto , Hong Kong + 3 Mer Mindre