Master of Business Administration - Internasjonalt akkreditert MBA-program

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Enkelt sagt bærer en sveitsisk utdanning verdi.

Vår amerikanske og EU-akkrediterte MBA-grad gir deg mer enn en ny linje på cv. Det gir deg en profesjonell inngangsport til karrieren du ønsker, hvor som helst i verden.

38864_swiss_school_of_management_992.jpg

Vår MBA-erfaring tar deg med problemer som betyr noe, og det vil gjøre at du når deg selv i deg for å utvikle og forbedre dine styrker, ferdigheter og selvtillit. I alle tilfeller, klasse, hendelse og aktivitet, vil du bli bedt om ikke bare å studere lederskap, men å demonstrere det.

Hver dag på SSM begynner med ett spørsmål: "Hva vil du gjøre?", Fordi det er den sanneste måten å forberede deg på det større spørsmålet som betyr mest, enten det er her eller i karrieren din, utenfor campus: "Hvilken forskjell vil du lage i verden ”.

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Læring i praksis

Studentene skal vite, det er spesielle øyeblikk som trekker alt vi har lært i fokus. Når teori, praksis, erfaring og talent alle kommer inn på ett skarpt punkt - en beslutning som former en definisjon av handlingen. Spørsmålet er da ikke lenger "hva kan gjøres", men "hva vil jeg gjøre".

Det er den sveitsiske måten å gjøre forretninger på. Sveits 'rykte for dyktighet skyldes en høyt kvalifisert arbeidskraft som utfører høyt dyktig arbeid. Kilden til dette omdømmet er det Sveits er kjent for - utdanning av høy kvalitet i hele Europa.

Rangeres blant de beste MBA-programmene over hele verden

Swiss School of Managements MBA-grad tildeles i samarbeid med INSEEC Business School, som er en av de 20 beste handelshøyskolene i Europa, og hvis MBA-grad er rangert blant de beste programmene i hele verden og akkreditert av Association of MBAs. Videre er SSM MBA-graden akkreditert av IACBE og CHEA-Council for Higher Education i USA. MBA-graden vår er også akkreditert av Institutt for veteransaker. SSM er en kvalitetssertifisert skole av EduQua, den sveitsiske kvalitetssertifiseringsmerket (akkreditert av den sveitsiske føderale regjeringen) for institusjoner for høyere og kontinuerlig utdanning.

Typer MBA-er som tilbys

Swiss School of Management tilbyr forskjellige MBA-programmer:

 • Et MBA-program på heltid i Roma (1 år)
 • Executive MBA (EMBA) -program i Roma (1 år)
 • Et dobbelt MBA-program i Roma og i Paris / London (1-2 - år)
 • Capital MBA-program i Roma, Paris og London (2-årig)


Vår tilnærming fokuserer på fire områder

Global

Stå på utfordringen med å operere i en global verden. Bland deg sammen med internasjonale kandidater og opplev hva det vil si å jobbe skulder på skulder med mennesker fra forskjellige land, kulturer og synspunkter.

38863_swiss_school_of_management_993.jpgLæring i praksis

Lær hvordan du tar beslutninger i møte med motstridende data, kompleks politikk og intenst press.

entreprenørskap

Utforsk en potensiell ny virksomhet, kontakt med gründere og oppdag nye muligheter.

Alumni-forhold

Bygg forbindelser og avdekke forretningsmuligheter. Som MBA-deltaker har du muligheten til å delta på internasjonale ungdomskonferanser organisert av SSMs akademiske partnere i Europa. Du vil også ha muligheten til å bytte til vårt Dual- eller Capital MBA-program, og gi deg selv et betalt internship på seks måneder i Paris eller London. Hvis du vil ta karrieren til neste nivå, kom deg til Roma. Finn ut hvordan sveitsisk tenking vil drive karrieren din lenger enn du noen gang har forestilt deg.

38866_swiss_school_of_management_linkedin.jpg

Curriculum

Klassene er to ganger i uken: mandag

kurs

 • Lederskap 360 grader
 • regnskap
 • Markedsføringsdynamikk
 • Organisasjonsatferd
 • Global makroøkonomi og finans
 • Internasjonal rett og etikk
 • globalisering
 • Cyber-sikkerhet
 • Investering
 • Konkurransedyktig strategi
 • Forhandlinger globalt
 • Intensive fordypningskurs
 • Oppgaveforskning - Selvstudium

spesialiseringer

MBA-programmet på heltid kan fullføres i forskjellige hovedfag / spesialiseringer.

 • Global ledelse og ledelse
 • Finansiere
 • entreprenørskap
 • Menneskelige ressurser
 • Helse, sikkerhet og miljø (HMS)
 • Luksusforvaltning
 • markedsføring
 • Ikke-profittorganisasjoner
 • Prosjektledelse
 • Finansiell teknologi (Fintech)

119476_04.jpg

En virkelig dobbel MBA-opplevelse, gjør deg unik!

Dual MBA-programmet kan fullføres i løpet av 18 eller 24 måneder. Programmet starter i september eller i januar, i Roma, på Swiss School of Management, hvor du vil gå gjennom alle kjernekurs og spesialisere deg i Global Management and Leadership. Etter ett år på SSM i Roma, vil du flytte til INSEEC Paris eller London i seks måneder til på skolen. Når du er ferdig med det akademiske sporet, vil INSEEC organisere intervjuer for deg for å gå på lønn internship enten i Paris eller London.

På slutten av reisen skal du oppgradere med en internasjonal akkreditert dual-MBA-grad og seks måneders arbeidserfaring. Internshipet er ikke obligatorisk for å oppnå Dual MBA-graden. Noen er mer enn en fascinerende europeisk hovedstad; det er et spektakulært leksikon av levende historie.

Dual MBA-programmet lar deg spesialisere deg i to forskjellige felt, og tjener mer enn 60 studiepoeng. Mens du er i Roma, vil du spesialisere deg i Global Management

Capital MBA, stående utenfor mengden!

Capital MBA tri-city-opplevelse, levert av INSEEC og Swiss School of Management i Roma, tar deg med på en global reise over 18 måneder mellom hovedbyene Roma, Paris og London. Den endelige komponenten er obligatorisk seks måneders praksisplass. Studentene vil få en mulighet til å intervjue for et betalt (ja, betalt) praksissted som tilbys av en av våre 10.000 partnere over hele verden.

Din to år lange reise til Capital MBA starter i september eller februar, enten i Roma eller i Paris. Hvert halvår vil du flytte til en annen by. På forespørsel kan du starte mellom de offisielle inntakene.

Oppdag SSM-forskjellen

Gjennom MBA-programmet skal studentene studere lederskaps-, næringsliv-, entreprenørskap- og ledelsesfilosofier som kan brukes til enhver lederrolle på tvers av forskjellige bransjer. Handelshøyskolen vår gir også studentene praktiske erfaringer som leder grupper og klasseromsdiskusjoner.

Vår internasjonale akkrediterte MBA inkluderer forelesninger , bedriftsbesøk , gjesteforelesere , selvvurderingsøvelser og CV / internships-rådgivning. Målet vårt er å starte voksende studenters nettverk fra det øyeblikket de ankommer.

Studentene vil også finne at beliggenheten i sentrum gjør at de kan dra nytte av alt Roma har å tilby. Klassene ligger innen gangavstand fra alt, inkludert Piazza Navona, Pantheon, Spansketrappen og Vatikanet.

En flott handelshøyskole bør jobbe hardt for å forbedre karriereutsiktene dine. På SSM er det nøyaktig hva vi gjør for hver og en av studentene våre.

Rom-fordelen

Roma er mer enn en fascinerende europeisk hovedstad; det er et spektakulært leksikon av levende historie. Det er blitt sagt at alle veier fører til Roma, og i Roma fører hver vei til evighet. Å bo og studere i Roma gir en sjelden mulighet til å oppleve en kultur, som bidro til å forme den moderne verden. Kom studere på Swiss School of Management og gå på de samme gamle brosteinssteinene som en gang gjorde Julius Caesar og Konstantin den store.

Paris-fordelen

I Paris er luften tykk med mulighet. Studenter som bor og studerer i Paris drar nytte av mulighetene sine gjennom studier ved utdanningsinstitusjoner av høy kvalitet og lever livet i noen av Paris 'kule og trendy nabolag. Studenter som studerer i utlandet i Paris drar også nytte av Paris ’overflod av kulturelle hotspots, ikoner og hendelser. Mange studenter forplikter seg til og med til avanserte språkprogrammer og praksisplasser av høy kvalitet i noen av Paris mange kraftige næringer. Til syvende og sist gir Paris studier i utlandet programmer en ekspansivt fantastisk mulighet akademisk, personlig og profesjonelt.

London-fordelen

London er uten tvil en av de mest dynamiske byene i verden. Studenter som bor og studerer i London blir utsatt for et internasjonalt miljø, og dette gjør at de kan åpne seg for den variasjonen denne verden har å tilby mens de bor i en vakker by, base for mange topp multinasjonale selskaper. London er også stolt av sin kulturarv, er kjent for sine forskjellige viktige severdigheter, og er også hjemsted for kongefamilien. Mange studenter forplikter seg til og med til avanserte språkprogrammer og praksisplasser i kvalitet i noen av Londons mange kraftige næringer. Til syvende og sist gir London studier i utlandet programmer studenter en ekspansivt fantastisk mulighet akademisk, personlig og profesjonelt.

119470_50082505_2086427414786728_3933537560294326272_o.jpg

Testimonial

Navn: Emma Smith

Fordypning (er): Global Management

Arbeidssted: American Overseas School of Rome

Avgangsår: 2018

Nåværende jobb: Kommunikasjons- og utviklingsassistent og ny lærermentor

Favoritt sitat: “Ikke vær redd for å gå alene. Ikke vær redd for å like det. ”

38865_swiss_school_of_management_colosseum.jpg


Send søknaden din eller spørsmål du har til følgende e-postadresse: info@ssm.swiss

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Les mer

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Minimér