Les den offisielle beskrivelsen

Vår MBA-program vil utstyre deg med de praktiske lederegenskapene og avansert kunnskap til å trives i lederstillinger.

Dagens serviceorienterte økonomi presenterer ledere med en formidabel rekke nye produkter, utvikling av teknologier og fremvoksende markeder. Den globaliserte verden fremmer mer internasjonale partnerskap og fusjoner enn noen gang før. Vi har vokst våre spesialiseringer for å møte endringene i hvordan og hvor vi driver forretninger.

Vi vil hjelpe deg med å utvikle en nyansert forståelse av de nyeste mulighetene og utfordringene i det globale forretningsmiljøet.

studieretning

De fleste elevene fullfører vårt 42-kredittprogram i 2-3 år på deltidsplan. Vi tilbyr syv spesialiseringsområder:

 • entreprenørskap
 • Forensic Accounting
 • Generell ledelse
 • Human Resource Management
 • Helseforvaltning
 • International Business Finance
 • markedsføring

Alle spesialiseringer begynner med kjernekurs som gir et bredt syn på grunnleggende forretningskonsepter. Studentene tar deretter avanserte kurs i deres valgte spesialisering, og avsluttes med et kurssteg.

Vi tilbyr også en forberedende kurs for Graduate Business (600 GBP, 6 studiepoeng) for studenter som ikke har fullført grunnkursene.

entreprenørskap

Spesialiseringen i entreprenørskap gir grunnlaget for den vellykkede entreprenøren ved å undersøke sentrale organisatoriske og ledelsesmessige konsepter. Studentene oppdager nye måter å kombinere ressurser, lansere soloprosjekter og store foretak, søke risikokapital og engelsfinansiering, og strategisere entreprenørskapsinitiativer.

Forensic Accounting

Spesialiseringen i rettsmedisinsk regnskap hjelper elevene til å utvikle kjernefaglige ferdigheter som er nødvendige for å forebygge, identifisere og oppdage svindel. Denne utøvere-orienterte grad kjenner studentene med etterforsknings-, forebyggings- og rapporteringspraksis grunnleggende til rettsmedisinsk regnskap.

Generell ledelse

Spesialiseringen i generell ledelse forbereder studentene til å forvalte forretnings-, organisatoriske og kulturelle tiltak innenfor et stadig mer komplekst globalt forretningsmiljø. Programmet integrerer sentrale grunnleggende teorier, modeller og beste praksis fra ulike disipliner, inkludert antropologi, psykologi og sosiologi, for å utvikle elevers globale perspektiver og praktiske forståelser om å håndtere mennesker og produktivitet i globale miljøer.

Human Resource Management

Spesialiseringen i human resource management forbereder studentene som forretningspartnere gjennom en integrert forretnings- og human resource management læreplan. Denne spesialiseringen utvikler menneskelige ressurser og forretningsorienterte ferdigheter knyttet til å oppnå organisasjons- og kulturmål.

Helseforvaltning

Spesialiseringen i helsevesenet tilbyr fagfolk et tverrfaglig læreplan som integrerer nøkkelbegrep, modeller og beste praksis fra næringsliv, helsestyring og allierte læreplaner. Programmet fokuserer på helsevesen og folkehelsestrender og -problemer, som forvaltet omsorg, lov og etikk, ledelse og økonomi, og entreprenørskap og markedsføring.

International Business Finance

Spesialiseringen i internasjonal forretningsfinansiering er utviklet for studenter som ønsker å forfølge intensiv studie av globale forretningsprosesser eller som planlegger karriere innen områder som internasjonal handel, internasjonale virksomheter eller internasjonal økonomi. Denne spesialiseringen gir grundig kunnskap om ulike forretningsdisipliner, forståelse for flerkulturelle påvirkninger i internasjonale bedrifter og bevissthet om etiske problemstillinger i en global økonomi.

markedsføring

Denne spesialiseringen gir opplæring i avansert markedsføringsteori og kreativitet, samt nyskapende kunnskap i digitale og sosiale medier. Nyutdannede er forberedt på å gå inn og administrere i markedsavdelinger, entreprenørorganisasjoner samt å markedsføre seg til det stadig skiftende arbeidsmarkedet.

Grunnleggende kurs

 • MBAN 601 - Regnskap for strategisk styring og beslutningstaking
 • MBAN 602 - Informasjonsteknologi for effektiv styring
 • MBAN 603 - Markedsføring: Branding and Differentiating
 • MSBN 604 - Managing in the New Millennium
 • MSBN 605 - Etikk på den globale markedsplassen
 • MBAN 606 - Kvantitativ analyse
 • MBAN 607 - Administrere for endring
 • MBAN 608 - Ledelsesøkonomi
 • MBAN 609 - Human Capital Management i multikulturer
Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert January 7, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 - 3 år
Deltid
Pris
775 USD
- per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato