Les den offisielle beskrivelsen

I ANU Master i Business Administration programmet vet vi at det ikke er en bedre måte for deg å vokse som en bedriftsleder enn å bruke kunnskapen du får i klasserommet til de virkelige utfordringene du står overfor på jobben. Vi tilpasser programopplevelsen din, gir deg den kunnskapen og opplevelsen du trenger for å lykkes, og legger den kunnskapen i arbeid på feltprosjekter som løser virkelige utfordringer som lokale bedrifter og organisasjoner står overfor.

ANU forskjellen

 • Sett teorien i praksis ved å bruke kunnskapen i klasseromene dine i prosjekter som hjelper lokale bedrifter og organisasjoner til å løse virkelige problemer.
 • Bygg et sterkt nettverk med bedriftsledere i fellesskapet, instruktører med erfaring på stedet og medstudenter.
 • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
 • Tilpass programmet. Match ditt program til de spesifikke behovene til ditt felt gjennom våre spesialiseringer, eller velg fra flere klasser som møter dine unike forretningsutfordringer.
 • Tjen kreditt for ditt liv og arbeidserfaring.
 • Alumni fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus vil du ha tilgang til våre karriere tjenester og refresher2 kurs tilgjengelig i hele din karriere.

spesialiseringer

Studentene kan også velge å skille seg inn i sitt eget felt ved å spesialisere sitt program. I stedet for å velge fem valgfrie kurs, vil studentene følge en bestemt kursbane (totalt 20 studiepoeng) som vil gi dem en grundig studie i strategier, juridiske og etiske problemstillinger og lederpraksis som er spesielt for følgende områder:

 • Regnskapsføring: Master teoretisk og praktisk regnskap og ledelse ferdigheter og forberede seg på nye krav til CPA kandidatur.
 • Helseforvaltning: Fokus på kunnskapsbase og aktuelle problemstillinger knyttet til helseinformatikk, helsepolitikk, patientsikkerhet og de etiske, juridiske og regulatoriske problemene som er spesielt å være ledende innen helsevesenet.
 • Hospitality Management: Studentene lærer om bruk og utvikling av naturlige og kulturelle ressurser i turisme prosjekter - og utfordrer elevene til å tiltrekke seg og beholde markeder med teknologi. Det internasjonale omfanget av programmet gir et rammeverk for studentene å forstå sammenhengen mellom næringsliv og politikk, og hvordan lovgivere utvikler politikk som styrer strømmen av mennesker og bedrifter i og mellom land.
 • Internasjonal Business: Gjennomføre en grundig studie med perspektiv fra jevnaldrende fra hele verden - bygge et solid fundament i global mangfold, internasjonal økonomi, internasjonal menneskelige ressurser og regnskap - gi den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i å styre multinasjonale organisasjoner.
 • Organisasjonsledelse: Utforme og måle organisasjonsmessig effektivitet, forstå lederskapsrolle og lær hvordan man vellykket håndterer lag ved å bruke teori til virkelige situasjoner.
 • Informasjonsteknologi: Studenter som er interessert i ledelse og ledelse av teknologibedrifter eller teknologibedrifter i en organisasjon kan spesialisere seg på dette feltet ved å forfølge MBA-IT-programmet på ANU. Vennligst se MBA-IT-programmet for mer informasjon.

Grunnleggende kurs

Ni kjernefag (36 kjerne kreditt timer) fokuserer på følgende viktige forretningsledelse kunnskapsområder:

Finansiere

Etablere fast kunnskap om økonomisk teori og analysere applikasjonen gjennom case analyse. Emner inkluderer kapitalstyring, drift og finansiell innflytelse, kapitalkostnader, investeringer og finansieringsbeslutninger.

markedsføring

Utforsk hvordan forbrukeradferd, markedsundersøkelse, miljøtrendanalyse, ny produktutvikling, pris- og distribusjonsbeslutninger og markedsføringshensyn må samhandle for å skape et vellykket markedsføringsprogram.

Driftsadministrasjon

Utvikle en forståelse av den strategiske rollen i operasjonene i ledelsen, og lære viktige metoder for måling av effektivitet og forbedring av operasjonelle aktiviteter.

Juridisk og etisk forretningsmiljø

Undersøk sammenhenger mellom næringsliv, regjering og samfunn og undersøk hvordan samspillet mellom disse tre påvirker visjon, beslutningstaking og gjennomføring av forretningsstrategier.

Bedriftsforskning og informasjonssystemer

Bruk informasjonsteknologi ved å integrere data, utvikle og utnytte forskningsinformasjon, og kommunisere resultater på meningsfulle og effektive måter.

Ledelse og menneskelige ressurser

Styr ditt lederskap ved å bruke teori til leder situasjoner, utforske effektiv kommunikasjon, og lære om mekanikken til menneskelige ressurser og arbeidskraft trenger analyse.

Online kurs (eLearning) gjennom ANU

På American National University mener vi at alle skal ha mulighet til å videreutvikle sin utdanning og for å nå sine karrieremål. Vi tilbyr travle studenter i bachelor og MBA-programmer muligheten til å ta klasser gjennom vår praktiske online læringsplattform. Som en online American National University får du samme karrierefokuserte utdanning med personlig oppmerksomhet fra våre fakultet og ansatte som studentene mottar i våre klasserom ... som akademisk rådgivning, veiledning og karriere. Den eneste forskjellen er at du kan velge når du skal studere slik at den fungerer med timeplanen din, og gir deg mer fleksibilitet for å balansere livets prioriteringer.

Kandidatprofil

American National University søker potensielle masterstudenter fra et bredt spekter av fagområder og faglige erfaringer som viser sterke lederegenskaper og har klare faglige mål. Vi krever ikke at studenter skal fullføre en GRE - men velg de kandidatene som vi tror vil lykkes på American National University og gjennom deres valgte karriere. Vi ønsker velkommen søknader fra kandidater fra akkreditert høyskoler og universiteter eller en passende sertifisert utenlandsk institusjon i alle fagområder.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato