Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

Velkommen til SBS MBA

Virksomheten har endret seg - radikalt så! Vi eksisterer i et forretningsmiljø av ubegrensede grenser, breakneck teknologisk innovasjon, utrolig smart og sosialt samarbeidende kunder, økte sikkerhetsproblemer, stadig mer komplekse regjeringsregler og økonomisk usikkerhet. I tillegg, som en nåværende eller fremtidig leder i en kompleks verden, vil du engasjere dine ansatte, positivt overraske kundene dine, gjenopprette og opprettholde miljøet, og lede med integritet. Det vil ikke ta to generasjoner; Vi kan og vil gjenoppfinne verden i denne generasjonen!

Nå er det en flott tid for deg å forberede, re-verktøy og aggressivt lansere fremover. Den SBS MBA vil utstyre deg for morgendagens forretningsmuligheter samtidig som du holder deg i dagens forretningsverden. Vårt program er IACBE-akkreditert, banebrytende og respektert i Zürich-regionen og over hele verden.

Vår læreplan er utviklet for å utvikle ledere for det nåværende og nye forretningsmiljøet. Fakultetet gjennomfører dynamisk kursøkter som er lydhør overfor nåværende forretningssituasjoner. Studentene i programmet vet at når de oppgraderer, vil de ha en ny kunnskapsbase og sett med ferdigheter som gjør dem attraktive for arbeidsgivere. Våre studenter vet at nå er det på tide å ta stilling til sine karrierer.

Innse det. Du er opptatt. Du har arbeidsforpliktelser, familieforpliktelser og et liv å leve. Vi forstår det. Derfor gir vårt program det ultimate innen fleksibilitet og bekvemmelighet. Vår MBA passer ditt liv; ikke omvendt.

Ønsker deg mye suksess i en flott fremtid!

Bert Wolfs, Ph.D.

Akademisk Dekan

Styrker i SBS MBA-programmene

studenter

Fra begynnelsen av SBS i slutten av 1990-tallet har MBA-programmene vokst jevnt. De fleste deltakere er i 24-46 aldersgrupper. De kommer fra et bredt spekter av organisasjoner og har meget variert pedagogisk bakgrunn. Kvinner står for ca 40% av den totale studentkroppen. Utenlandsk studentoppmelding utgjør over 60%. Det legges stor vekt på å stadig tiltrekke seg høyt kvalifiserte studenter.

Fakultet

SBS er kjent for lidenskapelig undervisning og faglig fortreffelighet, og vi har satt sammen et fakultet som er ypperlig dyktig i undervisning og profesjonell praksis. De er eksperter på sine fagområder som er opptatt av de nyeste trender innen ledelse, entreprenørskap, internasjonal virksomhet , finansmarkeder, markedsføring og teknologi.

Våre forelesere lærer en læreplan som muliggjør praktiske læringsmuligheter: entreprenørprosjekter, total kvalitetsstyringsforbedringer, internasjonale studier og internships. Undervisningen er verdsatt høyt. Pensumet inneholder sakemetode og instruktørstyrte kurs og legger vekt på klasserominteraksjon. Klassene holdes relativt små for å holde et optimert student-foreleserforhold. Studentevalueringer gjennomsnittlig over 4 på en 1-5 skala. Våre forelesere er utfordrende, men lykkes ved å bringe vanskelige emner til liv gjennom diskusjoner og konkrete eksempler.

Internasjonal mangfold

Vi er virkelig fokusert på verden. SBS studentkorps og fakultet er høyt internasjonal hagl fra hele verden. Vi tilbyr deltakerne en opplevelse som forbereder dem til å operere med letthet over grenser og kulturer - i et miljø som gir høyt verdier og muligheten til å få et verdensomspennende perspektiv til bedriftsstudiet.

plassering

Zürich ligger i hjertet av Europa. Selv om det ikke er en stor storby (380.000 i byen som er riktig og ca 2 millioner i storbyområdet), er Zürich en global alfa-by og en av de mest internasjonale stedene over hele verden. Det er godt bevartOld Town finnes på begge bredder av elven Limmat, og tiltrekker seg turister fra hele verden. Internasjonal bank- og forsikringsselskaper er lokalisert i regionen. Zürich er et økonomisk og industrielt sentrum, som arrangerer mange internasjonale utstillinger og messer gjennom året, og er også hjemmet til den sveitsiske børsen, den tredje største i Europa.

Den kosmopolitiske, kulturelle og økonomiske flairen til byen, hjem til nesten 200 nasjoner, gjør den til et ideelt sted for internasjonale ledelsesstudier. Zürich har et rikt kulturliv med mange festivaler, teatre, kinoer og moteshow. Byen er også et senter for internasjonale sportsarrangementer, og tilbyr et stort antall utendørs og innendørs sportsfasiliteter. Bahnhofstrasse er en av de mest kjente og eksklusive shoppingmulighetene i verden, plasseringen av mange prestisjefylte motehus, smykker beslutningstakere og internasjonale restauranter.

arbeidsevne

Omdømmet til SBS innen bransjen har vokst gjennom årene. Vi har hatt selskaper som sponsorer ansatte for deres studier. SBS hadde anerkjente innenlandske og internasjonale selskaper ansette sine studenter etter eksamen eller i løpet av studiet. Studentene og kandidatene til SBS har blitt anerkjente medlemmer av samfunnet og industrien gjennom deres evne til å søke umiddelbart hva de har lært.

SBS MBA-programmer

En MBA er ettertraktet av ambisiøse personer, og i mange organisasjoner belønnes det med en økning i lønn og forfremmelse. En av de vanligste årsakene elevene nevner for å forfølge en MBA er en karriereendring. Programmene er basert på en felles læreplan med stor oppmerksomhet plassert på fagområdene. På SBS Swiss Business School finner du et støttende fellesskap hvor hver persons interesser og ideer gjør en forskjell. Med en begrenset klassestørrelse er du trygg på å motta individuell oppmerksomhet fra våre fakultet og ansatte.

Vi tilbyr en akademisk utfordrende læreplan, skreddersydd for dine karrieremål, og mange muligheter for læring. Disse egenskapene setter vårt MBA-program bortsett fra andre. Du kan designe et studieprogram som gjør at du kan bygge på dine sterke sider og interesser. Programmet utvider din kunnskap; skaper dine forretningsferdigheter; og inkorporerer dine personlige, faglige og ekstracurricular erfaringer.

Programtilbud

Heltid MBA på SBS er delt inn i følgende fire vilkår og kan fullføres innen 50 effektive skole uker:

 • Term 1 - Kjernefag
 • Term 2 - 3 kjernefag og 2 spesialiseringskurs
 • Termin 3 - 2 kjernefag og 3 spesialiseringskurs basert på individuell elevs major
 • Term 4 - Uavhengig forskning og studie

Studentene kan starte på et hvilket som helst tidspunkt. Periode 1 slutten av september, Term 2 begynnelsen av januar og Term 3 i midten av mars.

Flex MBA: I dagens dynamiske marked, må vellykkede ledere være nyskapende og entreprenørmessige, kombinere generell kunnskap om forretningsfunksjoner med spesifikke ferdigheter innen ansvarsområdet. Flex MBA-programmet (modulær Master of Business Administration) er designet for fagfolk som ikke er i stand til å følge full-time MBA. Det er et blandet læringsformat, der studentene forbereder seg på et tre-dagers seminar på deres egen tid, uansett hvor de er. Kursene holdes en gang i måneden på campus fra fredag ​​til søndag. Dette gir deltakerne anledning til å møte foreleseren og elevene. Flex MBA-programmet kan fullføres innen 15 måneder.

Online MBA: I SBS Online Learning MBA har studentene fleksibilitet når og hvor de deltar. Det kreves å fullføre prosjekter, oppgaver og eksamener, som tildelt av de utnevnte professorene. Hvert program består av 15 kurs, 10 generelle og 5 spesialiserte.

Videre tilbyr SBS en modulær Executive MBA i International Management.

MBA Majors

Full-time og online MBA på SBS tilbyr følgende spesialiseringskurs:

 • Internasjonal ledelse
 • entreprenørskap
 • markedsføring
 • Global Finance and Banking
 • Human Resource Management

Opptak

Kandidater som søker opptak til MBA-programmet har en bachelorgrad eller tilsvarende fra en anerkjent utdanningsinstitusjon. Alle MBA-kandidater må ha en lydkommando på engelsk, muntlig og skriftlig. Den endelige avgjørelsen om godkjenning i MBA-programmet hviler hos SBS Swiss Business School .

Hvordan søke?

Søkere må gi følgende dokumentasjon:

 1. Fullført og behørig signert søknadsskjema
 2. Komplett Curriculum Vitae som indikerer profesjonelle erfaringer
 3. Sertifisert kopi av bachelorgrad
 4. Offisielle akademiske transkripsjoner
 5. En GMAT score på minimum 550, eller SBS opptak eksamen
 6. TOEFL testresultater høyere enn 90 (hvis aktuelt)
 7. To referansebrev (faglig eller akademisk)
 8. Ikke refunderbart søknadsavgift på CHF. 150.-
 9. Ett pass-størrelse fotografi

Bruk ONLINE @ www. SBS .edu

Vær oppmerksom på at søkere til Executive MBA-programmet må ha minst fem års yrkeserfaring. Søkere til MBA og Flex MBA-programmer må ha minst to års yrkeserfaring.

Steder tilbys på en kontinuerlig basis. Evalueringsprosessen krever omtrent to uker. Vi bruker fem hovedpunkter:

 • konklusjonen som ble oppnådd av intervjueren,
 • grunner for å ønske å delta på MBA / EMBA kurset,
 • akademiske og profesjonelle kvalifikasjoner,
 • eksamen score,
 • forretnings karriere til dato og kommentarer fra referanser
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra SBS Swiss Business School »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Feb. 2020
Duration
50 uker
Heltid studier
Pris
32,150 CHF
total avgift
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato