Les den offisielle beskrivelsen

Graduate opplæringsprogram

Profesjonell: Bedriftsøkonomi

Skolesystem: 2 år

I. College Innledning

College Innledning Høgskolen har for øyeblikket 6 avdelinger, inkludert 7 studiepoeng majors (økonomi, internasjonal økonomi og handel, bedriftsøkonomi, human resource management, eiendomsmegling, finansiell økonomi utdanning og finansiell engineering) og matematikk-økonomi cross-kultur kurs og lov- Studiekurs i økonomi og fem forsknings sentre. Høgskolen har en doktorgrad i økonomisk statistikk, en mastergrad i teoretisk økonomi og anvendt økonomi, en mastergradsstudium, 19 andre grad mastergradsprogrammer, og MBA, MAE og MF profesjonelle mastergradsprogrammer. Anvendt økonomi er en provinsiell nøkkel disiplin, Hubei Real Estate Development Research Center er en provinsiell nivå viktige humaniora og samfunnsvitenskapelig forskning base, og eiendomsforvaltning er en provinsiell merkevare spesialitet. For tiden har høgskolen 83 undervisere og 71 heltidslærere. Legene som mottar doktorgrader står for mer enn 80% av det totale antallet lærere på sykehuset. Høgskolen har 18 professorer, 30 lektorer, 23 forelesere, 47 master veiledere, 7 doktorgradsstipendiater, 2 spesialtilskudd fra statsrådet og 3 nye talenter støtteprogrammer fra utdanningsdepartementet. Chutian Scholars Seminar Professor 1 person. De siste årene har våre lærere ledet nesten 50 nasjonale vitenskapelige forskningsprosjekter, inkludert 2 store nasjonale samfunnsvitenskapelige prosjekter, og publisert mer enn 10 artikler i autoritative akademiske tidsskrifter som Kina samfunnsvitenskap, økonomisk forskning og ledelse verden. , CSSCI papirer nesten 500, vant provinsielle og ministerielle nivå fremragende sosiale vitenskap prestasjon prisen mer enn 10, inkludert 3 provinsielle og ministerielle nivå første premie. Høgskolen legger oppmerksomhet på å åpne opp og opprettholde langsiktige mellomskoleutvekslingsrelasjoner med universiteter i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Russland, Japan, Sør-Korea, Taiwan, Hong Kong og andre land (regioner) for å forbedre høgskolens internasjonaliseringsnivå og kvaliteten på personellopplæring. Det har mottatt 1 utenlandsk lærerprosjekt og nesten 200 utenlandske studenter.

For det andre, profesjonell introduksjon

Den formelle oppmeldingstiden for denne majoren er 2012. Det er 13 heltidslærere, hvorav 11 har doktorgrader, danner et lærer- og forskningsfakultetsteam med en kombinasjon av gamle og unge. I den langsiktige læringen legger denne majoriteten vekt på å dyrke studenters grunnleggende kvaliteter og teorier, legger vekt på bred kaliber og tykk grunnutdanning, oppfordrer og veileder elevene til å delta i ulike typer vitenskapelig forskning og innovasjonspraksis, fremmer entreprenørgrupper og forbedrer elevers selvlærende og praktiske innovasjonsevne. I tillegg foretar denne profesjonelle læreren også opplæring av MBA innenlands og full-time studenter, og har en god opphopning og erfaring i internasjonalisering og informasjonsbasert undervisning.

Tredje, opplæringsmål

Å dyrke gode ideologiske og moralske kvaliteter, vitenskapelige tenkningsmetoder og ånd for å søke sannhetsøkende ånd, har omfattende kunnskaper i ledelse, økonomi, lov mv., Har god entreprenørskap og nyskapende evner og kan utføre ledelsesarbeid i ulike industrielle og kommersielle foretak, statlige institutter og tilknyttede institusjoner. Sammensatte og anvendte talenter.

Fjerde, de grunnleggende kravene

1. Har god ideologisk og moralsk dyrking og faglig etikk, selvtillit og toleranse, solidaritet og samarbeid, og etablere en korrekt livsverdi

2. Master profesjonell teoretisk kunnskap i ledelse, økonomi og moderne bedriftsledelse, være dyktig i å anvende felles metoder for bedriftsledelse for å analysere og løse forretningspraksis problemer, være kjent med ekte miljø, politikk og praksis og regler for internasjonal bedriftsledelse i Kina, master litteraturen Grunnleggende metoder for gjenfinning, dataspørsmål, forståelse av de teoretiske grensene og utviklingstrinnene i disiplinen, å ha foreløpig vitenskapelig forskning og praktisk arbeidskapasitet;

3. Med innovativ ånd og sterk selvlærende evne, med et godt internasjonalt perspektiv, dristig i innovasjon og entreprenørskap, med en vitenskapelig metode for å tenke og praktisk og letebrønn;

4. Har sterk organisatorisk koordinering, mellommenneskelig kommunikasjon og tverrkulturell kommunikasjonsmuligheter, kan med fordel utføre et fremmedspråk for å kommunisere og kommunisere, snakke flytende, ha god informasjonsbehandling og applikasjonsfunksjoner.

V. Kursplan

Kredittfordeling

Merk: Alle kurs er relatert til kinesisk. Studentene kan velge kurs basert på deres personlige interesser. Spesifikke kursopplysninger og tidsplaner kan konsulteres med internasjonale utvekslingshøgskoler som Elementary Comprehensive Chinese and Public Chinese. I tillegg er "Business Chinese" et obligatorisk kurs for vår skole.

Sjette, oppgraderingskrav

1. Totalt studiepoeng nå 33 poeng, og obligatoriske kurs og tilsvarende valgfag er ferdig etter behov.

2. Fullfør avhandlingen og forsvare oppgaven.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert May 29, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato