Vårt program

Hvis målet ditt er å flytte karriere og personlig fremgang til nye høyder, er vår MBA-grad programmet for deg. Adventist University of Africa tilbyr et MBA-program for arbeidende fagfolk og heltidsstudenter. Vår MBA-program handler om fersk tenkning, innovativ ledelse, forvalter, positiv innflytelse, samfunnsansvar, åndelige og etiske verdier for å balansere faglig kompetanse. Dermed vektlegger MBA-programmet tre av de mest fundamentale aspektene av ledelsen: strategisk tenkning, funksjonell effektivitet og effektiv beslutningsprosess basert på kvantitative og kvalitative data. Hvert kurs i programmet gir muligheter til å utvikle beslutningsprosesser i praktiske situasjoner.

Vår læreplan

Læreplanen er nøye utformet for å skape klasser som begge er jordet i tradisjonell ledelsesteori og er relevante for problemer og trender som står overfor organisatorisk lederskap i dag. Det tilbyr en integrert kursfølelse som fremmer forståelse av hele organisasjonen i stedet for den tradisjonelle, disiplin-spesifikke metoden. I tillegg tilbyr kurset vårt fleksibilitet, enkelhet og enkel tilgang som gjør det mulig for studenter å ta kurs fra hvor de er. Informasjonsteknologi er integrert i levering av hvert kurs, inkludert levering av innholdsmaterialer, studentoppgaver og kommunikasjon med studentene.

MBA-spesialiseringer

Et studieprogram kan velges på følgende områder:

 • regnskap
 • Ledelse
 • Informasjonssystemer
 • Finansiere
 • Helseforvaltning

Hvorfor Bli med AUAs MBA-program?

 • AUA er et Chartered University;
 • Vårt onlineprogram tilbyr fleksibilitet, enkelhet og enkel tilgang som gjør at du kan ta kurs fra hvor du er;
 • AUA er et moderne universitet styrket av mangfold og forpliktet til kvalitet og fortreffelighet;
 • AUA har velutdannet og dedikert internasjonal fakultet med et vell av erfaring innen næringsliv og forskning;
 • AUA tilbyr verdibasert utdanning som forbereder sine kandidater til å være sosialt ansvarlig og etisk oppriktig;
 • Våre interaktive klasser hjelper elevene å lære av hverandres karriere og arbeidserfaringer;
 • Vårt program tilbyr profesjonelle forbedringsseminarer og ekskursjoner for å polere lederskap og ledelsesmessige ferdigheter.

Vanlig MBA

Hvis din karriere ikke beveger seg fort nok eller tar deg i riktig retning, er det på tide å begynne å skape dine egne muligheter. Den vanlige MBA er designet for personer som ønsker det dynamiske miljøet til en heltid MBA og fleksibiliteten til å fortsette sine nåværende karriere. Studentene har generelt klasse fra 5:30 til 8:30 mandag til torsdag med noen søndagsmøter. Programmet kan være ferdig innen 18-24 måneder.

MBA Cohort

Dette unike kohortformatet er designet for enkeltpersoner fra bedriftens, offentlig og ikke-profitt-sektoren, hvis opptatte tidsplaner ikke har råd til at de tar kvelden eller helgklassen. Kursene leveres vanligvis innen 11 uker med intensive klasser over to år. Programmet samler et bemerkelsesverdig tverrsnitt av fagfolk på høyt nivå fra forskjellige deler av Afrika, noe som gjør MBA-kohorten mye rikere og bygger livslang tilkoblinger. Dette er mer hensiktsmessig for arbeidstakere som er sponset og støttet av deres organisasjoner på grunn av tidsfaktoren. For å imøtekomme de varierte tidsplanene for en mangfoldig studentgruppe, tilbyr AUA tre MBA-kohortplaner hvert år på vår hovedcampus (Kenya) og utvidelsescampusene i Ghana (Valley View University) og Sør-Afrika (Helderberg College).

Opptakskrav

 • Søkere må ha en første grad fra et anerkjent universitet med minst 3,0-graders poeng gjennomsnitt (på en 4,0 poeng skala) eller tilsvarende. Søkere hvis GPA faller under 3,0 skal vurderes og tilbys foreløpig opptak og overvåkes for å sikre at de opprettholder et minimum GPA på 3,00 for de to første semesterene.
 • I tillegg skal søkere ha minst to års yrkeserfaring.
 • Søkere forventes også å be om deres tidligere universiteter og / eller organisasjon å sende inn to anbefalingsbrev (aptitude and character) direkte til AUA Admission Office.

Søknadsskjema kan lastes ned fra vår hjemmeside (www.aua.ac.ke), ferdigstillet og sendt til Kontorets Registrar, Adventist University of Africa , Private Bag 00503 Mbagathi, Nairobi - Kenya.

Opptak til MBA-programmet er helt på fortjeneste. Formålet med opptakskriteriene er å velge personer som har vist sitt engasjement for personlig og faglig vekst.

Program undervist i:
 • Engelsk
Sist oppdatert Februar 4, 2019
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
jan. 2020
Duration
18 - 24 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato