Master of Business Administration (MBA)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

United Business Institutes (UBI) ble opprettet 4. april 1992, som en ideell etablering av høyere utdanning. UBI ble grunnlagt av Lucien van Dievoet og Francois d'Anethan som sammen bestemte seg for å jobbe med å starte en engelskspråklig Business School som ville kombinere en genuin internasjonal dimensjon med en forretningsplan av høy kvalitet. Kvalitetssikringsmekanismene til britiske universiteter har alltid blitt sett på som standarden for høyere utdanning, og derfor ble beslutningen om en britisk validering tatt, og britiske universiteter har validert UBI-programmene siden 1998.

Siden hun tok sine første studenter i oktober 1992, har UBI oppnådd et rykte for den høye kvaliteten på undervisningsprogrammene. UBI ligger i Brussel og Luxembourg , og tilbyr muligheten til å studere på engelsk i et ikke-engelsktalende land, og lar studentene dra fordel av et internasjonalt, interkulturelt og dynamisk miljø.

Denne vellykkede oppskriften ble utvidet til å åpne nye studiesteder. UBI - Luxembourg ble åpnet i 2013 for å drifte et campus i Wiltz, Luxembourg. UBI - Kina ble åpnet i 2018 i Shanghai (Kina).

UBIs klasserom er omhyggelig laget for å gi studentene den bredeste internasjonale opplevelsen. Å ha studenter og studenter fra over 50 land i verden, anser vi mangfold i klasserommene som vårt konkurransefortrinn. Mens programmet er designet for å utfordre deg intellektuelt og personlig og krever selvdisiplin og dedikasjon, er det samtidig givende og gjør det mulig for deg å tilegne deg ferdigheter, kunnskaper og holdninger som lar deg navigere enkelt i et flerkulturelt miljø.

MBA vil være en livsforandrende opplevelse for deg i en positiv forstand. Vi, UBI-teamet, er forpliktet til å gi deg de verktøyene, ressursene og støtten du måtte trenge i veien til akademisk og profesjonell suksess. Vårt mål er å gi deg best mulig utdanning i virksomheten. Vi kan bare gjøre det med innsats og ambisjon. UBIs internasjonale og profesjonelt drevne programmer, som er undervist på engelsk, er validert av Middlesex University London og oppfyller de strengeste britiske kravene som fastsatt av QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education - UK).

Som student i UBI er du nå en del av det kvalitetssikrede UBI internasjonale programmet, laget og levert av fagpersoner og akademikere. Benytt deg av denne unike muligheten til å utvide horisontene ytterligere.

De spesifikke målene for MBA er at studentene vil forbedre sin evne til å:

 • Forbedre og utvikle tidligere relevant erfaring i næringsliv og ledelse.
 • Utvikle evnen til å søke tidligere og nylig oppnådd kunnskap og erfaring til komplekse forretningsprosesser i en rekke sammenhenger.
 • Forbered studentene for ledelse og transformasjonsroller i virksomheten.
 • Utvikle strategisk tenkning, innovasjon og entreprenørskap.
 • Utvikle kunnskap på et avansert nivå av organisasjoner, deres ledelse og miljøet de opererer i, og demonstrere et bredt perspektiv på organisatorisk ledelse og dens bredere innvirkning på samfunn og miljø.
 • Operere og administrere i et globalt og flerkulturelt miljø.
 • Utvikle mellommenneskelige og gruppearbeidende ferdigheter.
 • Oppmuntre livslang læring og personlig utvikling.

MBA- deltidsprogrammet foregår på kveldstid, mandag til fredag, fra 18 til 21 timer. MBA heltidsprogrammet foregår på dagtid og på kveldstid. Programmet kan tas som et heltids- eller deltidskurs.

Heltids MBA-program - 12 måneder

Antall kjernemoduler: 10 (undervist i to 13-ukers vilkår).

Videre nødvendige moduler: Business Transformation Project eller en avhandling.

Antall klasser per uke: 5 (mandag til fredag) i 13 uker x 2.

Weekendklasser: Hvis aktuelt.

Deltid MBA-program - 24 måneder

Antall kjernemoduler: 10 (undervist i fire 13-ukers vilkår).

Videre nødvendige moduler: Business Transformation Project eller en avhandling.

Antall kvelder per uke: 2 eller 3 (mandag til fredag) i 13 uker x 4.

Tid: 18:00 til 21:00 (18h til 21h).

Weekendklasser: Hvis aktuelt.

Obligatoriske og valgfrie moduler

Du har en liste over 9 obligatoriske moduler du skal ta for å kvalifisere for MBA og en liste over 4 valgfrie moduler du kan velge mellom. Avhengig av antall studenter, vil valgfrie moduler bli tilbudt dersom tilstrekkelig antall studenter registrerer seg for dem.

For å oppnå en MBA-grad, må du oppnå 90 studiepoeng. Nedenfor er listen over modulene dine:

Modul: Studiepoeng

 • Globale økonomiske miljøer 6
 • Leder: Mennesker, lag og organisasjoner 6
 • Markedsføringskonsepter og praksis 6
 • Entreprenørskap, teknologier og innovasjon 6
 • Ledende regnskap for beslutningstaking 6
 • Finans og kapitalmarkeder for globale ledere 6
 • Internasjonale ledelsesperspektiver 6
 • Dataanalyse og driftsstyring 6
 • Internasjonal forretningsstrategi og styring 6
 • Valgfritt kurs 6
 • Business Transformation Project / Dissertation 30

Valgfrie kurs

 • Lobbying & Forhandling 6
 • Internasjonal og europeisk rett 6
 • Global kommunikasjonsledelse 6
 • Forskningsmetoder 6

Dissertation / Business transformation prosjekt

Dissertation / Business transformation project er en viktig del av din MBA. Den har 60 studiepoeng og utgjør en vesentlig del av programmet ditt. Du kan velge et praktisk prosjekt, dvs. et virksomhetsforvandlingsprosjekt, eller du kan ta mer faglig emne i form av en avhandling. Som en del av denne modulen tar du med deg metoden for forskningsmetoder som tilbys hvert år. For mer informasjon, se modulfortellingen.

Internasjonal tur

I tillegg til kjernemodulene og valgfrie moduler, må du ta en internasjonal tur organisert for deg av UBI etter at du har tatt de fleste obligatoriske modulene. Den internasjonale reisen er en sentral komponent i MBA-programmet på United Business Institutes . Å utforske dynamiske verdensøkonomier med kunnskapsrike fakulteter og medstudenter gir deg en uforglemmelig og berikende opplevelse. Den internasjonale studieturen fokuserer på konkurransedyktige, kommersielle og kulturelle komponenter i det globale markedet. De spesifikke detaljene for den internasjonale turen vil være skreddersydd til hver klasse og formidlet på studietidspunktet.

MBA Opptakspolitikk

UBI bestreber seg på å akseptere bare de kandidatene som fører til at de har de egenskapene som er nødvendige for å oppnå akademisk suksess og som er villige til å delta i programmet i ånd av åpenhet og toleranse.

Inntakskrav

 • En komplett søknad. Skjemaet kan fylles ut på vår hjemmeside (bare komplette søknadsfiler vil bli behandlet).
 • Et videregående skole / videregående vitnemål med offisiell akademisk utskrift og supplement (viser modulnavn og karakterer).
 • En lavere grad fra en anerkjent institusjon eller minst fem års ledererfaring.
 • Arbeidserfaring på minst to år betraktes som en ressurs.
 • Faglig ferdigheter i engelsk er viktig (se under "Engelsk Språkkrav").
 • To anbefalingsbokstaver.
 • Bevis på identitet i form av enten pass eller nasjonalt identitetskort.

Overføring Adgang

MBA Studenter som har fått studiepoeng på et anerkjent universitetsstudium andre steder kan søke om en overføring av kreditt. Tilstrekkelig offisielle akademiske poster og transkripsjoner må støtte alle slike applikasjoner. Vellykkede søknader er avhengig av godkjenning av dekan og Middlesex University Moderator.

inntak

UBI tilbyr to inntak til MBA-studiet: ett i september (høst) og ett i februar (vår). For de heltidsstudier som begynner på studier høsten, vil september begynne og august året etter som slutten av studieåret (etter endelig vurdering av avhandlingen). For de studentene som begynner på våren, vil januar markere begynnelsen og februar året etter slutten av studieåret (etter endelig vurdering av avhandlingen).

Sponsring og stipend

Tilgjengelig med jevne mellomrom for høye GPA-studenter. Stipend tildeles etter første studietid. Spør direkte.

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

United Business Institutes (UBI) is a private, higher education institution in Brussels, Belgium, with affiliated campuses in Luxembourg and China. Since its founding in 1992 UBI is providing highest- ... Les mer

United Business Institutes (UBI) is a private, higher education institution in Brussels, Belgium, with affiliated campuses in Luxembourg and China. Since its founding in 1992 UBI is providing highest-quality British business education at the undergraduate, graduate and postgraduate levels. All UBI students study for and earn a globally recognized UK degree through UBI's partnership with Middlesex University, London (UK). Focusing on international management and the global economy, the school’s programmes combine real-world, professional issues with the latest in management thinking. Minimér
Brussel , Wiltz + 1 Mer Mindre