Read the Official Description

MBA i Clean Technology Management

kursdetaljer

 • Kursnavn: MBA - Master Of Business Administration (Fulltid)
 • Kurs Type: MBA - Master Of Business Administration (fulltid)
 • Kurssektor: Business
 • Kursets varighet: 18 måneder
 • Kreditt: 180 UK CATS / 90 EU EC
 • Opptakspoeng per år: 6 x oppføring per år mulig
 • Neste startdato (er): OKTOBER, DECEMBER, FEBRUAR
 • Grad eller Kvalifikasjon: Master of Business Administration (MBA) Akkreditert av FIBAA
 • Sted: Apeldoorn
 • Undervisningsavgift: € 14,300- (Komplett program, € 7.150, - pr år)

Introduksjon

MBA i Clean Technology Management (Energy

Prosjektet, kalt GREAT (et akronym for: Voksende fornybare energiformer og teknologier), forsøkte å oppmuntre små og mellomstore bedrifter og kolleger av små og mellomstore bedrifter til å utvikle og anvende bærekraftige teknologiske løsninger relatert til fornybar energi, smart nett og distribusjonsgenerering. Prosjektet har også undersøkt og utviklet politiske problemstillinger for regulerende myndigheter og gitt strukturerte samarbeidsmuligheter mellom små og mellomstore bedrifter og forskningsinstitutter / teknologiprodusenter. Forskningsprosjektet var et samarbeid mellom Wittenborg Universitet (NL) og Basildon Borough Council (UK), den skotske regionale myndigheten Údarás na Gaeltachta (UK), Design for bærekraft (UK), WestBIC - EC Business Innovation Center (Irland), EnergyVille Belgia), Universiteit Hasselt (Belgia), SmartGrids Flanders (Belgia), og OostNV, East Netherlands Development Agency (NL).

Kursinnhold

Kursstruktur

Wittenborg MBA leveres i blokkformat, med 2 moduler dekket hver 6. uke. Klassene er tverrfaglige - du studerer delte moduler i semester 1 med MBA-studenter fra ulike forretnings spesialiseringer. På grunn av rulleinngangen (6 ganger i året) er gruppene dynamiske, ekstremt internasjonale og varierte.

Modulene leveres intensivt i påfølgende dager i det såkalte blokkformatet, noe som betyr at hver modul har 6 dager med undervisning delt i to blokker på 3 dager. Undervisningsmetoder inkluderer gruppearbeid, casestudier, presentasjoner og levende prosjekter. Kurset leveres gjennom en rekke tilnærminger, inkludert forelesninger, presentasjoner, opplæringsprogrammer og casestudier, med vekt på interaktiv læring. Hver modul er undervist av to forelesere, ofte en heltid Wittenborg foreleser og en gjestelærer fra et partneruniversitet. Moduler inkluderer regelmessige gjestehøyttalere fra industrien.

Studierom

Semester 1

Semester 1 gir studentene 6 av kjernen MBA fag, balansert like over semesteret. Hver modul, gitt over en seks ukes blokk, vektes til 5 europeiske studiepoeng. Disse modulene inneholder en rekke klassiske funksjonelle bedriftsadministrasjonsområder som, ved siden av formularer av klassisk kunnskapsdelegasjon, vil bli forstått av reflekterende læring, dvs. læring der elevene reflekterer over sin tidligere arbeidserfaring eller, når det gjelder deltidsstudenter , på deres nåværende arbeids- og arbeidsorganisasjon i lys av materialene som tilbys i de ulike modulene. Studentene må ha gjort alle semester 1 moduler for å inngå semester 2 moduler.

Reflekterende læring bidrar til å utvikle kritisk tenkning, selvbevissthet og analytiske ferdigheter. Det involverer et individ i en reflekterende prosess. I løpet av semester 1 blir studentene gitt 9 timers leksjoner av (en introduksjon til) kvantitative og kvalitative teknikker for forskning, som er en del av sluttprosjektet. I løpet av semester 1 inviteres gjestens høyttalere til å gi seminarer i løpet av den tredje uken i hver blokk (oppgave og litteratur gjennomgang uker).

Semester 1

 • Human Resource Management
 • Markedsføringsledelse
 • Kvantitative og kvalitative teknikker for forskning
 • Økonomistyring
 • Driftsadministrasjon
 • Internasjonal ledelse
 • Informasjonshåndtering

Semester 2

Semester 2 gir studentene en obligatorisk modul strategisk ledelse som bygger på kjernemodulene fra semester 1. I tillegg følger studentene 4 moduler fra den valgte spesialisten " Pathway " Energy

Semester 2 Spesialist Moduler

 • Bedriftsmessig bærekraft og energieffektivitet
 • Smart Grids
 • Fornybar energi: Sol, Vind, Hydro
 • Null-energi bygninger og energi overgang

I løpet av semester 2 får studentene også 9 sesjoner av kvantitative og kvalitative teknikker for forskning som forberedelse til sluttprosjektet. De vil fullføre dette med produksjon og innlevering av et endelig prosjektforslag.

Industrien

Hovedformålet med forskningsprosjektet var å samle inn og levere informasjon om økonomiske og institusjonelle aspekter av desentraliserte energinettverk og smarte nett, og det ga også en vurdering av det institusjonelle og regulatoriske landskapet. Forretningsmodeller ble utviklet for flere smart-grid kollektiver. En viktig rolle i denne prosessen var utviklingen av et verktøy for å støtte små og mellomstore bedrifter som bestemte seg for å delta i desentraliserte energinettverk (spesielt i næringsparker). Til slutt presenterte prosjektet en oversikt over kollektiver i Storbritannia, Irland, Belgia og Nederland.

Wittenborg Universitet tok prosjektet et skritt videre ved å utvikle en rekke opplæringsprogrammer for ledere av lokal og regional virksomhet (SMB) og entreprenører, basert på temaet teknologi og innovasjon, spesielt innen områder som smarte nett, fornybar energi, grønn energi, energibesparelse, distribuert generasjon og energistyring. Lokale og regionale nettverk og kunnskapssentre (inkludert Apeldoorn byråd, provinsen Gelderland, høgskoler og universiteter og tekniske bedrifter) ble konsultert, noe som til slutt resulterte i utvikling av fire spesialiserte moduler som ville passe inn i Wittenborgs standard MBA-program.

Den umiddelbare konsekvensen er dette programmet: En kombinasjon av teknologibaserte moduler som dekker toppmoderne problemstillinger i bærekraft og fornybar energi, innebygd i en kjerne av tradisjonelle MBA-moduler. Denne unike kombinasjonen av kunnskapsområder tilbyr ledere og gründere som innser at fremtiden for enhver organisasjon eller næringsdrivende, uansett i en teknologisektor eller på noe annet felt eller aktivitet, avhenger i disse dager på å være bærekraftig, sosialt ansvarlig og energieffektiv. Læring om både forretnings- og administrasjonsapplikasjoner samt om den praktiske anvendelsen av grønn teknologi vil gi fremtidig leder en klar fordel og konkurransefortrinn, så mye av det som læres i MBA vil gjelde for gjeldende forretningspraksis med en gang.

Karrieremuligheter

MBA Forbedre Karrieren din!

MBA-kandidater blir ofte spurt inn i lederstillinger og dette MBA-programmet er designet for de som ønsker å forfølge ledende stillinger eller som forberedelse til videre studier i virksomheten, for eksempel en DBA eller en Ph.D.

MBA vil videre karriere av

 • Nederlandsk eller annen EU-kandidat som jobber i en organisasjon, styrer mennesker eller prosesser, og ønsker å forbedre karrieremulighetene i deres nåværende stilling. Disse studentene støttes av arbeidsgiveren og kan studere programmet deltid;
 • Nederlandsk eller andre EU-kandidater som har jobbet i en organisasjon, forvalter mennesker eller prosesser, og er på utkikk etter et heltids MBA-program som vil øke deres ansettelsesmessige sjanser i et internasjonalt marked;
 • Internasjonale kandidater i Nederland, som har fullført en bachelorgrad, og har jobbet i en organisasjon med ansvar for å styre mennesker eller prosesser, som ønsker å forbedre sine karrieremuligheter, enten hos deres nåværende arbeidsgiver eller i søker etter en ny mulighet;
 • Internasjonale studenter over hele verden, fra forretnings- eller ikke-forretningsområder, med påvist antall år som styrer mennesker eller prosesser i en organisasjon. Disse studentene er på utkikk etter et engelsklært, internasjonalt orientert MBA-program som kan gi dem mulighet til å forbedre sine karrieremuligheter på jobbmarkedet, enten hjemme eller i Nederland, enten hos deres nåværende arbeidsgiver eller hos en ny organisasjon, og muligens fortsetter deres studier på høyere nivå.

Inntakskrav

 • en bachelorgrad eller tilsvarende anerkjent kvalifikasjon;
  • Søkere blir bedt om å gi en faglig referanse fra deres tidligere utdanningsinstitutt;
  • Det er ikke nødvendig å ha oppnådd en bachelorgrad fra bedriftsøkonomisk domene, men i sin grad må studentene ha gjennomført et faglig arbeid (sluttprosjekt eller avhandling) som viser en viss faglig skriftlig og forskningserfaring.
 • 3 års yrkeserfaring;
 • Søkere blir bedt om å gi en referanse fra et firma eller en organisasjon der de har arbeidet;

Engelsk Språkkrav

 • IELTS 6,5 eller TOEFL ekvivalent. Klikk her for en oversikt over tilsvarende poeng.
 • TOEFL-koden i Wittenborg er 4889.

Med krav til arbeidserfaring gjenspeiler opptakskrav de nasjonale kravene i Nederland for opptak til en profesjonell master som Wittenborg MBA. Det engelske språkkunnskapskravet er ½ et poeng høyere enn de minste nasjonale kravene i Nederland.

Utvalgsprosedyre

Det er ingen spesifikk utvalgsprosedyre for studenter som ønsker å gå inn i MBA, men ikke-EU-visum studenter blir "screenet" etter bakgrunnen, slik at instituttet kan garantere sin innvandringsstatus.

Screeningen består av et intervju, innsamling og korrelasjon av alle IND-obligatoriske dokumenter, inkludert bevis på tilstrekkelige midler, med tanke på eventuelle stipend fra Wittenborg (f.eks. Orange Tulip Scholarship) eller av tredjeparter (NUFFIC, EU, osv.).

Søkere er pålagt å gi et motivasjonsbrev der de beskriver årsakene til å velge Wittenborgs program, samt grunnen til at de ønsker å studere i Nederland (internasjonale studenter). Student motivasjon er viktig som programmene er krevende og spesielt for internasjonale studenter. Det er et kriterium at de fullfører minst 50% av alle studiepoeng i løpet av ett år.

Søknadsfrist

Internasjonale studenter som ikke bor i EU (EU) må søke 6-8 uker før valgdagen.

Studenter som bor i EU må søke 2-4 uker før valgdagen.

Hvis du ikke søker før deadline, blir søknaden din automatisk endret til et søknad om innmelding til neste blokk, med mindre du ønsker noe annet.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Wittenborg University of Applied Sciences »

Last updated May 17, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Des. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
14,300 EUR
Deadline
Kontakt skolen
International students: must apply 6-8 weeks before the entry date of choice. Students living in the EU: must apply 2-4 weeks before the entry date of choice.
Kontakt skolen
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
International students: must apply 6-8 weeks before the entry date of choice. Students living in the EU: must apply 2-4 weeks before the entry date of choice.
Startdato
Des. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Des. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
International students: must apply 6-8 weeks before the entry date of choice. Students living in the EU: must apply 2-4 weeks before the entry date of choice.
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato

Des. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato

Feb. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato