Velkommen til North Jerseys eneste program med både forretnings- og regnskapsakkreditering fra Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

Våre alumni har funnet suksess som ledere i store multinasjonale selskaper, partnere i store CPA-firmaer, og administrerende partnere eller offiserer i private firmaer.

Vårt program kombinerer en sterk kjerneplan med valgfag som lar deg kartlegge din egen sti, og vi holder den strømlinjeformet til bare 40 studiepoeng. Vi ønsker også velkommen både full- og deltidsstuderende og tilbyr små og fleksible klasser på campus og på nettet for å imøtekomme din tidsplan.

Curriculum

Du vil få en robust utdanning i regnskap, men utforske også andre forretningsområder.

Med fokus på en etikk-sentrert utdanning, starter vår MBA med en kjerneplan som dekker økonomi, adferds- og kvantitativ vitenskap og de funksjonelle områdene i virksomheten.

På slutten av programmet har du muligheten til å søke om kunnskapen som er oppnådd og konsultere en faktisk klient i vår MBA-konsulentkurs.

Forvent små klassestørrelser og dynamiske forelesninger og diskusjoner med fagfolk og fagfolk. Mange av våre studenter, gjestelærere og adjungerende fakultet kommer fra New York metroområdets ledende selskaper, som infiserer hvert klasserom med sine unike perspektiver og kompetanseområder.

Programfakultet

Mange av våre heltidsfakultet har deltatt på topp Ph.D. programmer og er etterspurt som forelesere, konsulenter og media eksperter. Stillman School fakultet gir en akademisk opplevelse preget av høy fakultet-student engasjement, ofte samarbeider med studenter på forskning og andre prosjekter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
1,279 USD
$ 1,279 per kreditt
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

Master of Business Administration