Fra praktisk erfaring til teoretiske grunnlag forbereder styringskonsentrasjonen deg til å lede med tillit og suksess. Studentene er i stand til å utvikle ferdigheter på områder som forhandling, entreprenørskap og innovasjon.

Vårt program kombinerer en sterk kjerneplan med valgfag som lar deg kartlegge din egen sti, og vi holder programmet strømlinjeformet til bare 40 studiepoeng. Vi ønsker velkommen både full- og deltidsstuderende og tilbyr små og fleksible klasser for å imøtekomme din tidsplan.

Takket være det brede forberedelsene har våre ledende studenter gått på jobb hos TD Bank, Axa Financial og Life Integra, for å nevne noen få. I tillegg er avdelingen hjem til landets ledende program nr. 1.

Curriculum

Med fokus på en etikk-sentrert utdanning, starter vår MBA med en kjerneplan som dekker regnskap, økonomi, adferds- og kvantitativ vitenskap og de funksjonelle områdene i virksomheten.

Det er mange stier å følge. Med et ledelsesfokus kan du velge mellom ulike kurs, for eksempel:

  • Forhandling
  • Ledelse og samfunnsansvar
  • Kjønn og mangfoldighetsproblemer
  • Konsulentledelse
  • Ledelse i utfordrende tider

På slutten av programmet har du muligheten til å søke om kunnskapen som er oppnådd og konsultere en faktisk klient i vår MBA-konsulentkurs.

Forventer små klassestørrelser og dynamiske diskusjoner med jevnaldrende, yrkesfagfolk og professorer, hvis kompetanse spenner over organisatorisk atferd, samfunnsansvar, arbeidsforhold, internasjonal virksomhet, entreprenørskap og mange andre områder.

Senter for entreprenørstudier

Opprettet i 2003, fremmer senteret praktisk entreprenørlæring og fremmer en entreprenørånd i våre studenter. Næringslivet og alumni-entreprenører hjelper til med å forme læreplaner og mentorstudenter for å forberede dem til gründerarbeid, enten de jobber for et stort selskap, mellomstore bedrifter eller oppstart.

Programfakultet

Mange av våre heltidsfakultet har deltatt på topp Ph.D. programmer og er etterspurt som forelesere, konsulenter og medieeksperter. Stillman School fakultet gir en akademisk opplevelse preget av høy fakultet-student engasjement, ofte samarbeider med studenter på forskning og andre prosjekter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
1,279 USD
$ 1,279 per kreditt
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

Master of Business Administration