Verden skifter raskt, og virksomheten er ikke noe unntak. Med denne konsentrasjonen har du den globale og tverrkulturelle kunnskapen du trenger for å utmerke seg.

Vårt program kombinerer en sterk kjerneplan med valgfag som lar deg kartlegge din egen sti, og vi holder hele saken strømlinjeformet til bare 40 studiepoeng. Vi ønsker velkommen både full- og deltidsstudenter, og vi tilbyr små og fleksible klasser for å imøtekomme din tidsplan.

På toppen av en praktisk opplæring i klassen tilbyr vi også studier i utlandet muligheter; Gjennom vår "Doing Business In" -serie har elevene reist til Kina, Irland, India, Peru, Egypt og andre land. Der opplever de kulturen mens de lærer om virksomhet fra bedriftsrepresentanter.

Curriculum

Med fokus på en etikk-sentrert utdanning, starter vår MBA med en kjerneplan som dekker regnskap, økonomi, adferds- og kvantitativ vitenskap og de funksjonelle områdene i virksomheten.

Med denne konsentrasjonen kan du studere internasjonal regnskaps- og markedsdynamikk ett semester, deretter global strategi og analytiske metoder neste. For å avrunde forretningsutdanningen din, velger du flere valgfag fra et felt i MBA-læreplanen enn internasjonal virksomhet.

På slutten av programmet har du muligheten til å søke om kunnskapen som er oppnådd og konsultere en faktisk klient i vår MBA-konsulentkurs.

Programfakultet

Mange av våre heltidsfakultet har deltatt på topp Ph.D. programmer og er etterspurt som forelesere, konsulenter og medieeksperter. Stillman School fakultet gir en akademisk opplevelse preget av høy fakultet-student engasjement, ofte samarbeider med studenter på forskning og andre prosjekter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
1,279 USD
$ 1,279 per kreditt
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

Master of Business Administration