EFMD Equis Accredited

KU Leuvens MBA-program er utviklet for å utfordre elevene til å tenke, utføre og vokse mot en vellykket lansering av karriere og forberede dem til å gå videre til lederstillinger - fra tilsyn til flere eldre roller - i gründeroppstart, multinasjonale selskaper eller ikke-statlige -profitorganisasjoner. MBAs design gir studentene mulighet til å skreddersy sine individuelle programmer til sine egne preferanser og ambisjoner.

Det ettårige MBA-programmet er undervist helt på engelsk. Våre studenter kan delta i utvekslingsprogrammer med mange partnere både i og utenfor Europa. Utvalgte MBA-studenter kan også forfølge en dobbel grad med Montpellier Business School. Denne dobbelte grad består av to års studier, med to semestre i Antwerpen eller Brussel og to semestre i Montpellier.

 • Utdanningsnivå: Akademisk masterprogram
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Grad: Master Of Science I Bedriftsøkonomi
 • Varighet: 1 år (fulltid), 60 studiepoeng
 • Type: Dagsutdanning
 • Sted: Programmet tilbys på Antwerpen (A) og Brussel (B) campus på KU Leuven.
 • Start av programmet:
  • 1. semester: 3. uke i september - slutten av januar (eksamen i januar)
  • 2. semester: 2. uke i februar - juli (eksamen i juni)

Ledelsesmessig og tverrfaglig fokus

Master of Science i bedriftsøkonomi (MBA) er et ettårig masterstudium undervist på engelsk. MBA er designet for å utfordre deg til å tenke, utføre og vokse mot en vellykket lansering av karrieren din og forberede deg til å gå videre til lederstillinger - fra tilsyn til

mer eldre roller - i gründeroppstart, multinasjonale selskaper eller ideelle organisasjoner.

MBAs spesifikke design gir deg mulighet til å skreddersy ditt individuelle program til dine egne preferanser og ambisjoner gjennom valg av spor og valgfag. Vår MBAs tverrfaglige tilnærming forbereder deg også til å løse og løse forretningsproblemer ved å trekke på innsikt og erfaringer fra flere disipliner, perspektiver og kulturell bakgrunn. Mangfoldet i vårt program er faktisk imponerende: Omtrent 60 nasjonaliteter er representert.

MBA fokuserer sterkt på utvikling av lederegenskaper og viktigheten av etikk, bærekraft og bedriftsansvar. Det har et ledelsesmessig fokus og er utformet for å gi deg faglig kunnskap, samt praktisk kompetanse, slik at du kan lykkes i ulike (internasjonale) lederstillinger. MBA-programmet kan følges i Antwerpen eller Brussel.

Business-orientert

Vi inviterer internasjonale ledere og regjeringer til å dele sine erfaringer under gjestelesninger. Du vil skaffe deg verdifulle lederegenskaper gjennom selskapssaker og masteroppgaven. Det legges vekt på beslutningstaking, samarbeid, håndtering av andre kulturer, tidsstyring

og kommunikasjonsevner.

Hjertet i Europa

Antwerpen, en storby med en atmosfære i landsbyen, er kjent for sin kreative atmosfære. Det er vert for et bredt spekter av motedesignere, butikker og popup-vinduer, og har vært den ubestridelige lederen i diamanthandelen i minst fem hundre år. I tillegg, ved krysset av store trafikk- og handelsruter, har Antwerpen en strategisk beliggenhet i Europa. Dens havn tiltrekker seg verdensberømte logistikk- og rederier og store maritime leverandører. Som student finner du mange underholdningsmuligheter i denne blendende byen. Brussel, vert for EU og NATO, er en kosmopolitisk by som titusenvis av internasjonale tjenestemenn, diplomater, journalister og expats kaller "hjem". Alligevel har de mange distriktene holdt sin egen, ofte landsbylignende atmosfære: Dansaert med sine designerbutikker, Schuman og Jourdan i hjertet av det europeiske distriktet, eller Marolles gamle bydel i Brussel med sitt daglige brokante marked.

Brussel har direkte togforbindelser til Amsterdam, London og Paris. Ligger innen gangavstand fra Grand Place, kan våre campus i Brussel tillate deg å studere i et av de viktigste økonomiske og politiske beslutningstakerne i verden og nyte fordelene med mulighetene Brussel har å tilby. KU Leuven. Inspirerende utestående.

Internasjonalt fokus

Du kan velge å følge det europeiske programmet i ledelse, som innebærer et doble grad Master of Science i bedriftsøkonomi (KU Leuven) og Master of Science i Management (Grande Ecole Program Montpellier Business School, Frankrike).

Dobbelstudiet består av to års studier, med to semestre i Antwerpen eller Brussel og to semestre i Montpellier. Dette gjør at du kan få en grad fra to høyt rangert universiteter.

Du kan også være interessert i muligheten til å fullføre et ekstrautdanningsstudium eller å gå på utveksling via et utvidet mastergradsprogram.

PROGRAMSTRUKTUR

Kjernemodul (12 studiepoeng)

Spormodul (18 studiepoeng)

Du kan velge ett spor ut av 14 spor (dvs. 7 generelle styrespor og 7 spesialiseringsspor). Hvert spor består av 3 kurs og totalt 18 studiepoeng. Spor tilbys i Antwerpen (A) eller Brussel (B)

Valgfag (12 studiepoeng)

Masteroppgave (18 studiepoeng)

 • Business Research Methods (3 studiepoeng)
 • Masteroppgave (15 studiepoeng)

Vær oppmerksom på at detaljert programinformasjon ikke vil være tilgjengelig til tre måneder før starten av programmet. Programguider Antwerpen / Brussel publisert før den aktuelle datoen vedrører nåværende studieår.

STUDIEAVGIFT

 • EØS-borgere: € 906,1
 • Ikke-EØS-borgere: € 1.750

Karriereperspektiv

MBA - International Business Management forbereder deg for lederstillinger i organisasjoner og bedrifter. Det er et omfattende program og sysselsettingsmuligheter er mange og mangfoldige. I den første fasen av sine karrierer er utdannet hovedsakelig ansatt i økonomi-, administrasjons- og kommersielle avdelinger av organisasjoner og selskaper (for eksempel selskaper i finanssektoren og konsultasjonsselskaper). I de videre stadiene av karrieren begynner de å arbeide med mellomstore og høyere ledelsesnivåer.

Nyutdannede av MBA - Business Information Management er nødvendig på jobbmarkedet på grunn av den løpende veksten av IKT-tjenester i bedrifter og ideelle organisasjoner. De blir bedriftsanalytikere, funksjonsanalytikere, informasjonsanalytikere, systemdesignere / administratorer, nettverks- og dataadministratorer. De er også involvert i salg og markedsføring av programvare.

Nyutdannede fra MBA - Internasjonale Relasjoner begynner ofte å jobbe for internasjonale organisasjoner og bedrifter eller for lokale institutter og bedrifter som ønsker å gå global. Den omfattende utdanningen de fikk, hjelper dem med å finne en jobb i et bredt spekter av sektorer (banker, kommersielle og industrielle bedrifter ...). Å fungere bra i lederstillinger i ulike sektorer krever et godt innblikk i de internasjonale økonomiske og politiske hendelsene.

MBA - Strategisk Business Management forbereder deg for jobber som krever evnen til å identifisere, analysere og løse de store strategiske problemene ledelsen står overfor når det gjelder økonomi, markedsføring, regnskap og menneskelige ressurser for ulike typer organisasjoner.

Mer informasjon på:

Program undervist i:
Engelsk
KU Leuven: Faculty of Economics and Business
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- EØS-borgere: € 906,1 / Ikke-EØS-borgere: € 1.750
Deadline
Kontakt skolen
EEA citizens: 1 June / Non-EEA citizens: 1 March / Non-EEA citizens living in Belgium with a valid residence permit: 1 June
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
EEA citizens: 1 June / Non-EEA citizens: 1 March / Non-EEA citizens living in Belgium with a valid residence permit: 1 June
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
EEA citizens: 1 June / Non-EEA citizens: 1 March / Non-EEA citizens living in Belgium with a valid residence permit: 1 June
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
EEA citizens: 1 June / Non-EEA citizens: 1 March / Non-EEA citizens living in Belgium with a valid residence permit: 1 June
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
EEA citizens: 1 June / Non-EEA citizens: 1 March / Non-EEA citizens living in Belgium with a valid residence permit: 1 June
Sluttdato