Institutt for bedriftsadministrasjon har som mål å introdusere alle praktiske og teoretiske aspekter og mål for fagområdet for studentene. I tillegg til kurs relatert til funksjonelle områder som ledelse, regnskap, økonomi, markedsføring og menneskelige ressurser, dekkes kurs som informasjonsteknologi, atferdsvitenskap, kommunikasjon, økonomi og jus.

Antalya Bilim University Business Administration Program (MBA) -programmet har som mål å utdanne de ledende lederne av selskaper og institusjoner. Når man tar hensyn til viktigheten av de menneskelige ressursene som øker dag for dag for virksomhetene, og i dagens globale forretningsverden, gir ledere og ledere kompetansen de trenger og gir dem mulighet til å praktisere på praktiske områder.

  • Kandidatene må ha en bachelorgrad fra et utenlandsk fakultet eller et høgskole som har minst fire års nasjonal aksept eller tilsvarende rådet for høyere utdanning (YÖK). Det er ingen seksjonsbegrensning.
  • Studiet dekker totalt 10 kurs (30 studiepoeng) i 3 semestre. Studenten som mislykkes ved slutten av denne perioden eller som ikke kan fullføre studiet, blir avskjediget fra institusjonen for høyere utdanning i henhold til lov 12 i YÖK Graduate Regulation.
  • Programspråket er "tyrkisk".
  • For å få uteksaminert, forbereder studentene et mastergradsprosjekt i tillegg til de vanlige kursene.
  • ALES- eller YDS-poengsum er ikke nødvendig for opptak til programmet.
  • ABU MBA-programkurs holdes på ABU City Campus (7-8th Floor over Markantalya AVM) mellom kl. 19.00 og 21.00 på hverdager.This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race. Jegerløp / Unsplash
Program undervist i:
  • Turkish
Sist oppdatert Oktober 30, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
3 semestre
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato