Master i global MBA (blandet Roma-utgave)

Generelt

Programbeskrivelse

Global MBA designet av Uninettuno (første nivå Master) er et nytt program som er skreddersydd for å analysere innvirkningen av ny IKT og digital teknologi på ledelsen av et selskap. Hovedtemaene til mesteren er bedriftsinnovasjon, IKT og digital teknologi for virksomheten, Big Data, e-handel, IKT, private og offentlige selskaper, Blockchain og innovative finansieringssystemer.

Det akademiske programmet leverer totalt 90 studiepoeng, sammensatt av 56 studiepoeng online aktiviteter på Uninettuno-plattformen og 22 studiepoeng på campus. Programmet avsluttes med en avhandling av masterstudenter; avhandlingen har totalt 12 studiepoeng.

Kurset er designet for å utstyre studentene med dagens og nye teorier, teknikker og praksis for innovasjon og digitalisering i ledelse og forretningsadministrasjon. Det bestreber seg på å gi et stimulerende og intellektuelt krevende miljø der studentene oppfordres til å engasjere seg i akademisk litteratur, casestudier og hverandre, samtidig som de reflekterer over sine egne leder- og forretningserfaringer.

Kurset tar sikte på å forberede studentene på ledende stillinger i både offentlige og private organisasjoner og å håndtere kravene fra et komplekst og raskt skiftende globalt forretningsmiljø.

142856_pexels-photo-2977565.jpeg

Scenarioanalyse

I en historisk og økonomisk fase som den nåværende har bedriftskommunikasjon gjennomgått en betydelig utvikling som går fra tradisjonelle medier til de nye digitale mediene.

Det er noen elementer, utenfor selskapet, som har en sterk innvirkning på det digitale nivået: den økende relevansen av sosiale medier i atferden til mennesker, samt den kontinuerlige variasjonen i det teknologiske scenariet, påvirker i stor grad digital markedsføring i forhold til enkelheten og statisk medie tradisjonell.

Digital transformasjon endrer raskt det økonomiske og sosiale scenariet og omdefinerer dypt det konkurransemiljøet som virksomhetene opererer i, så vel som forretningsmodellene. Utfordringene for selskaper skapt av digitalisering krever nye utdanningsprogrammer basert på ny teknologi, IKT og digitale transformasjoner.

I denne sammenheng må bedrifter utvikle nye strategier for å definere en ny forretningsmodell i samsvar med de nye digitale utfordringene.

Hovedplan

Online aktiviteter

Første termin

 • Internasjonal finansregnskap
 • Digital teknologi for virksomheten
 • Big Data og databaseadministrasjon

Andre termin

 • Innovasjonsøkonomi
 • IKT for nettverksorganisasjonen
 • Avanserte webteknologier

Tredje periode

 • Offentlig forvaltning og e-forvaltning
 • Markedsføring, e-handel, e-handel
 • Risikostyring

On-campus aktiviteter

Boligoppholdet i Roma for aktiviteter på campus er 1 måned og er obligatorisk.

Planlagte perioder med aktiviteter på campus: Mars 2021, Mars 2022, Mars 2023.

Aktiviteter på campus vil bli tatt i Uninettuno Multimedia Classroom på Piazza Grazioli, 17 - Roma.

Campusmodulene er følgende:

 • Blockchain
 • Innovative finansieringsverktøy
 • Business case studier

Dissertation

inntak

 • oktober
 • februar
 • Kan

142857_pexels-photo-3727464.jpeg

Jobbmuligheter

De viktigste jobbmulighetene for masterstudenter er:

 • Ekspert i digital ledelse innen ulike forretningsområder
 • Administrasjon og kontroll, økonomi, markedsføring, organisering, ledelse
 • Chief digital officer
 • Bedriftsanalytiker

Opptakskrav

For å få tilgang til kurset kreves det en bachelorgrad i “økonomi” eller “ledelse”. Andre bachelorgrader vil bli sendt inn før innmeldingen til vurderingen av det vitenskapelige styret.

Avsluttende eksamener og eksamen

Opplæringsprosessen er sammensatt av forskjellige evalueringer. Hvert kurs krever en avsluttende test basert på et muntlig intervju, skriftlig eksamen eller prosjektarbeid.

Den avsluttende eksamen vil bestå av prosjektarbeid og vil være syntesen av læringsprosessen i klasserommet.

Påmeldingsavgift

Påmeldingsgebyrene for dette masterkurset er € 4.000,00.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality i ... Les mer

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality in Higher Education. Established by the decree of the 15th April 2005 of the Italian Ministry of Education, University and Research, UNINETTUNIO delivers academic titles having a legal value everywhere in the world for undergraduate and postgraduate university studies. Minimér