Read the Official Description

MBA dekker alle funksjonelle områder av et selskap, samtidig som det tilbyr et spesielt og annerledes fokus på de nyeste markedsførings- og digitale økonomitrender. Deltakere skaffer seg ferdigheter, verktøy og nødvendig tankegang for å utvikle en vellykket og global faglig karriere.

Kjennetegn

 • En omfattende kombinasjon av klasser, prosjekter, workshops, virkelige forretningssituasjoner og internasjonale erfaringer.
 • En MBA med et annet fokus på de nyeste markedsførings- og digitale økonomitrender.
 • Utvikling og bruk av sentrale ledelsesevner for å fungere effektivt i dagens stadig mer komplekse og flerkulturelle miljø.

Mål


Hovedformålene med MBA er å:/>

 1. Forstå og mestre metodene og hovedkonseptene i de ulike disipliner som er relatert til et selskap, samt deres praktiske anvendelse.
 2. Lær hvordan du effektivt utvikler deg selv i ulike kulturelle og sosiale sammenhenger.
 3. Gi dine entreprenørskapsbeslutninger og aktiviteter med menneskelige og etiske verdier.
 4. Få ferdigheter og verktøy som trengs for å kunne utvikle deg selv i dagens forretningsmiljø.

Hva gjør oss annerledes


DUALGRAF/>

MBA fra ESIC MIB fra FIU. Når MBA-programmet i Madrid er fullført, vil studentene ha mulighet til å skaffe seg en Master i Internasjonal Business ved Florida International University ved å studere i Miami i ytterligere 8 måneder (ekstra betaling kreves).

SISTE PROSJEKT

Som en del av sluttprosjektet vil studentene ha mulighet til å studere et ekstra semester på ett universitet fra en liste over over 100 verdener som er partnere med ESIC. Denne listen inkluderer Shanghai, Beijing, Buenos Aires, Bangalore, New York, München, Paris, Bogota, etc. (Opplæringsgebyr er inkludert. Personlige og reiseutgifter er ikke inkludert).

IMMERSION TRIPS

MBA-studenter vil også ha mulighet til å delta i ulike nedsenkningsturer til Kina, Storbritannia, USA eller Brasil. Disse turene vil finne sted i løpet av studieåret (ekstra betaling kreves).

NETTVERK

Gjennom programmet samler MBA-studenter i en mangfoldig og multikulturell sammenheng med andre studenter fra mer enn 10 forskjellige land, da de deltar i felles aktiviteter, både på spansk og engelsk. ESIC organiserer også foredrag og konferanser for å oppmuntre til utvikling av faglige bånd som hjelper elevene til å forbedre sin karriere. De vil også ha tilgang til ESICs Alumni-nettverk, som er et godt møtepunkt blant studenter, fagfolk og akademikere over hele verden.

ENGELSK

ESIC oppfordrer til å lære engelsk som en nøkkelferdighet for å kunne utvikle seg selv i et stadig mer globalisert miljø. For dette tilbyr vi et gratis kurs, som en del av programmet, slik at alle de studentene som har et B2-nivå, får en C1-nivå innen utgangen av MBA-programmet.

metodikk


Dette programmet er basert på spesialisert læring, fokusert på studenten og veiledet av fagfolk og veiledere som vil hjelpe deg å forstå, øve, reflektere og bruke både spesifikk kunnskap og evner. Tanken er å skape en action-tilbakemeldingsanalyse-handlingssyklus som støtter læring og studentens utvikling i programmet. I denne sammenheng vil læringsstrategien være basert på disse tre prinsippene:/>

UTVIKLING AV KRITISK ANALYSE


Studentprofil/>


Ansvarlige, hardt arbeidende og proaktive kandidater og fagfolk som er åpne for nye utfordringer. Deltakere med entreprenørånd og lederegenskaper som er villige til å utvide sin kunnskap om bedriftsledelse, omdirigere sin karriere og / eller forbedre sine ledelsesevner, alt i et miljø basert på beslutningstaking i en stadig mer globalisert og digitalisert kontekst./>

Opptakskrav


Opptakskravene til MBA er:/>
 • Ha en bachelorgrad.
 • Pass opptakstestene og intervjuet med programmets direktør.
 • Ha minst 3 års yrkeserfaring.
 • Det er tilrådelig å ha et godt engelsknivå. Hvis dette ikke er tilfelle, vil ESIC gi en spesiell plan for disse studentene, slik at de fullfører programmet med et passende språknivå.
 • Som en del av opptaksprosessen må kandidaten ta GMAT eller ta opptakstestene gjort av ESIC BUSINESS

For å ta opptakstestene, må kandidatene ta kontakt med admissionsavdelingen : admisiones@esic.edu/>


Program/>

Rankings


ESICs internasjonale MBA (IMBA) vises på 27plassen blant internasjonale MBAer./>

ESICs MBA er inkludert i de 170 beste MBA-programmene i verden, rangert nummer 62 utenfor USA.

ESICs EMBA er rangert blant de 100 beste MBA-ene i verden og nummer 29 i Europa.
ESIC er rangert innenfor de 100 beste MBAene i verden, og enda viktigere, innenfor de 50 beste innen markedsføring, finans og EMBA.

ESICs MBAer vises 18. plass i rangeringen av de beste 49 programmene for latinamerikanske studenter.

MBAene fra ESIC inngår i de 77 beste internasjonale programmene, og besitter 52. plass i denne rangeringen.

Program taught in:
Spansk

See 3 more programs offered by ESIC Business & Marketing School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
24,900 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato