Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

Ligger i sentrum av Richmond, Virginia, en by konsekvent rangert som en av de beste stedene for forretninger og karrierer, Virginia Commonwealth University MBA-programmet tilbyr en vinnende kombinasjon av business theory, praktisk anvendelse, og et verdifullt nettverk av karriere kontakter.


I en nylig undersøkelse fra Bloomberg Businessweek, sa en student: "De store styrken i programmet er den utfordrende kjerneplanen, dens mindre klasseromsstørrelser for en mer personlig læringserfaring, inkluderingen av vellykkede forretningsområder i Richmond-området i klassediskusjoner og det ekspansive alumni nettverk som er veldig aktiv i området. "


Studentene gir VCU MBA høye karakterer for studieplan (A +), kaliber av klassekamerater (A +) og undervisningskvalitet (A).


Mens du studerer de sammenhengende funksjonelle områdene av bedrifter og utforsker casestudier, vil du utvikle ferdigheter i å løse forretningsproblemer, ta beslutninger, kommunisere effektivt og jobbe i lag. Denne integrasjonen av teori og praksis er viktig for å definere din unike lederstil og vil hjelpe deg med å bygge opp ditt profesjonelle nettverk.


Velg et generelt studium eller spesialiserer seg i en eller flere av følgende konsentrasjoner:

  • Business Analytics
  • Corporate finance
  • Entreprenørskap og Innovasjon
  • global virksomhet
  • Menneskelig kapital
  • Informasjon Resources Management
  • Investeringer
  • Eiendom
  • supply chain management
  • Health Care Management * Health Care Management Concentration er et sommerprogram administrert gjennom Executive MBA Office. Tradisjonelle VCU MBA studenter er kvalifisert. *

Studentene kan registrere full eller deltid. Klasser tilbys vanligvis en kveld per uke (mandag til torsdag) fra 7 til 9:40. Et begrenset antall klasser tilbys to kvelder per uke fra 5:30 til 6:45.

Graden må være ferdig innen seks år etter opptakstidspunktet til programmet; Den typiske studenten fullfører imidlertid graden på en og en halv til tre år.

Studentprofil - Innvilgede søkere har i gjennomsnitt 4 års yrkeserfaring på en rekke områder som engineering, vitenskap og humaniora og virksomhet. Mottatte søkere har en gjennomsnittlig GPA på 3,3 og gjennomsnittlig GMAT score på 565.

Curriculum


VCU MBA læreplanen inneholder 19 kurs, eller 57 studiepoeng, og er delt inn i tre kategorier: grunnkurs, avansert kurs og valgfag.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1.5 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato