Master Of Business Administration

University of Southern Maine School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master Of Business Administration

University of Southern Maine School of Business

Programmet

The Master of Business Administration ved University of Southern Maine er beregnet for studenter som ønsker å fremme sine karrierer, og bidra til sine selskaper. Partnerskap med næringslivet, understreker programmet de ferdighetene som trengs for å informere og veilede organisasjonsendring. Studenter i programmet utvikle tverr-funksjonelle løsninger til "virkelige" problemer og dyrke et bredt kritisk perspektiv, mellommenneskelige ferdigheter, og den analytiske verktøy for forvaltningen. Programmet vektlegger også en styrking av internasjonale og etiske sammenhenger av profesjonell praksis.


MBA-programmet er utviklet for deltid, arbeider fagfolk, programmet også plass til de studentene som ønsker å satse fulltidsstudium. Kveldskurs og sommerkurs tilbud gjør det mulig for studentene å tilpasse programmet til å møte deres individuelle behov.


MBA-programmet består av 30 studiepoeng av sentrale kurs og 9 studiepoeng for valgfag. I tillegg kan 15 studiepoeng timers grunnkurs være nødvendig avhengig av en student tidligere faglig bakgrunn.


Opptakskrav

Flere faktorer er vurdert i fastsettelse av en kandidatens admissibility til MBA-programmet. Inkludert i vurderingen av kandidatens potensial til å fungere tilfredsstillende i MBA-programmet er lavere grade point gjennomsnitt (GPA), i rigor av lågare sine fagfelt, omdømmet til institusjonen tildeler Baccalaureate, akademiske prestasjoner i noen tidligere graduate kurs tatt, viste potensial for vellykket gjennomføring av programmet, viste de kvaliteter trolig til å forbedre læringsmiljøet på USM, ledelse, Graduate Ma nagement Opptak Test (GMAT) score, tre anbefalingsbrev, og en kandidat rekord med vellykket bedrift eller yrkeserfaring.

Fullt innrømmet studenter må ha en formel score på 1100 eller høyere og fraværet av bevis av tidligere atferd som er uforenlig med det pedagogiske miljøet ved USM. (Formelen er: [GPA x 200] GMAT total score.) Fullt innrømmet studentene bør ha et minimum GMAT score 500. Søkere som formel poeng faller under 1100 eller som GMAT score er lavere enn 500, men som viser tegn på eksepsjonell (a) ytelse i aktiviteter, eller (b) kreativitet og lederskap, eller (c) prestasjon i næringslivet, og som viser fravær av bevis av tidligere atferd som er uforenlig med det pedagogiske miljøet ved USM, kan gis opptak.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
32,634 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Portland, Oregon
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Portland, Oregon
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Jan. 2019
USA - Portland, Oregon
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen