Master Of Business Administration

Oral Roberts University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master Of Business Administration

Oral Roberts University

Programoversikt

Master of Business Administration (MBA) er den mest populære og fleksibel graduate-nivå siviløkonom - og den mest etterspurte i markedet. Mens utstyre studenter med verktøy til å utvikle seg, vokse, og lede organisasjoner på tvers av en hel rekke av virksomheten disipliner er vektlagt, er den karakteristiske element i MBA-program som nyutdannede er godt opplært i de kvantitative disipliner som er avgjørende for suksess.

Fagfolk som kommer ut av programmet vil være utstyrt for å inngå høyt nivå ledelsesmessige og lederstillinger i for-profit, ikke-for-profit, eller offentlige miljøer samt engasjere seg i grundervirksomhet.

I tillegg skal studentene ha mulighet til å tilpasse sin grad med noen av disse syv konsentrasjoner: - Regnskap - Entreprenørskap - Finance - Internasjonal Business - Management - Markedsføring - Ikke-for-Profit Management

Fet og gløgg bedriftsledere er etterspurt i dagens komplekse og volatile økonomi. The Graduate School of Business ved ORU kombinerer en cutting-edge business utdanning med et bibelsk verdensbilde for å gi studentene den sterkt fundament de trenger for å bli eksperter på sine utvalgte felt. Vårt program er designet for å møte et bredt spekter av karriere mål og interesser som tilbyr følgende syv konsentrasjoner: regnskap, entreprenørskap, økonomi, International Business, ledelse, markedsføring, og nonprofit ledelse.

Fordi Master of Business Administration er bred og fleksibel, er utvalget av karrieren alternativer med denne graden nesten ubegrenset.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
17 - 21 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Tulsa, Oklahoma
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Tulsa, Oklahoma
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen