Read the Official Description

e

Master of Business Administration (MBA)

The Master of Business Administration Curriculum består av tre nivåer av kurs: Foundation, Core og Valgfag. Den totale mengden av kurs som kreves for MBA student varierer fra 30 - 48 timer med faglig kreditt, avhengig av hvor mye Foundation kurs som kan fravikes med tidligere akademisk kreditt.

MBA-programmet kan være ferdig i 12 måneder av en heltidsstudent som har alle de grunnkurs fravikes. For heltidsstudent med ingen tidligere akademisk kreditt i virksomheten, kan programmet være ferdig i 20 måneder. For deltidsstudent, tid til å fullføre programmet varierer avhengig av antall kurs tatt hvert semester.

Alle MBA kurs tilbys om natten som gjør at å arbeide profesjonelt for å delta på Millsaps MBA-program. Faktisk er å arbeide profesjonelt oppfordres til å delta på Millsaps MBA-program.

Foundation

Den Millsaps MBA læreplanen omfatter 15 timer med forutsetning kurs arbeid. De forutsetning kurs er oppført på neste side. Forutsetningen kurs arbeid forbereder studentene for avanserte studier. Ferdigattest eller fraskrivelse av forutsetning arbeid er en forutsetning for avanserte studier. En stiftelse ourse frafalles for en MBA kandidat som har fullført lavere kurs arbeid i det grunnlaget gjenstand med en karakter på minst B-. Et grunnkurs også er fritatt for en MBA candidatewho har fullført grunnkurs arbeid på høyere nivå med karakteren C eller bedre på en AACSB akkreditert skole, forutsatt at studenten har ikke mer enn tre CS i den tidligere virksomheten programmet. Faglige betegnelser, som CPA og CFA, kan også bli akseptert å frafalle de tilsvarende grunnkurs, inkludert statistikk med regresjon.

Graduate kreditt tildeles ikke for porteføljebasert erfaringslæring, som oppstår før immatrikulering i graduate programmer.

Studentene er pålagt å ha fullført de angitte forutsetninger for et kurs før begynnelsen at kurset. For eksempel bør regnskaps være ferdig før du tar finans. Ferdigheter i datamaskinen programvarepakker for tekstbehandling, regneark og presentasjoner er antatt.

Studenter med betydelig arbeidserfaring, normalt minst 3 år, kan oppfylle kravene grunnkurs ved å fullføre online kurs gjennom Else School of Managment. Dette valget må godkjennes på et sak-til-sak basis av MBA kommunestyret.

Under dette alternativet, vil studentene få lov til å delta i disse kursene (se tabell 1 og 2), og ta en fagprøve Proctored på Millsaps College campus. En ståkarakter på 70% på den tilhørende avsluttende eksamen er nødvendig for å tilfredsstille stiftelser kravet. Studentene er ikke pålagt å ta alle grunnkurs i et elektronisk format.

Kjerne

Den MBA læreplanen består av 18 timer med faglig kreditt. Alle MBA studentene må ta minst en tre-timers kurs i hver av de fem kjerneområder:

  • Prinsipiell Lederskap
  • Økonomisk ytelse
  • Data Analysis for Decision Making
  • Navigere en kompleks verden
  • Konkurransestrategi

Studentene må også fylle Busi 606, Perspektiver på Business, en opplesninger emne á 1,5 studiepoeng, og Busi 607, Business Communications, et to-dagers seminar som også er verdt 1,5 studiepoeng.

Fordypningskurs

MBA student må tjene minst 12 akademiske studiepoeng i valgfag. Disse kursene (de fleste som er tre akademiske studiepoeng) tillate studenten å fokusere sin studie i et bestemt område av interesse. Eller en student kan velge å ta valgfag i en rekke fagområder.

International Study

Den Millsaps MBA-programmet har en veletablert internasjonal studie komponent. Den europeiske Studiet er en 3-ukers eller seks ukers sommer studium utført i slike forretnings- og kulturelle sentre som London, Paris, München, og Firenze. I løpet av semesteret pause, etter jul og før vårsemesteret begynner, har MBA student en fantastisk mulighet til å studere i Mexico på Millsaps College mini-campus i Yucatan.

Praksisplasser

Praksisplasser blir oppmuntret og tilrettelagt av fakultetet av Else School of Management. Praksisplasser er et samarbeid som involverer student, en eller flere Else Skole professorer, og studentens feltet veileder. Sammen denne gruppen må bli enige om vilkårene for internship som angitt i de offisielle internship registreringsdokumenter levert av registrar kontor. Aktiviteter av lærling må inneholde legitim akademisk forespørsel og studenten må være mottagelig for evaluering på det grunnlaget. Else Skole praksisplasser krever studenten til å arbeide på en meningsfull kapasitet i minst 10 - 12 timer per uke for 14-ukers semester for å få tre timer utdannet kreditt.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato