Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

MSU Denver s deltid, fleksible Master of Business Administration programmet gir studentene en tilgjengelig, fleksibel, høy kvalitet MBA gjennom excellence i undervisning, individuell oppmerksomhet og praktisk erfaring med en eksepsjonell verdi. Den AACSB-akkreditert MBA tilbyr rimelig opplæring, spesialisert faglig utvikling og omfattende nettverksmuligheter. Ingen oppgave påkrevd og ingen forutsetningskurs for å registrere.

 • The College of Business er akkreditert av AACSB, opptjent av bare 5 prosent av verdens handelshøyskoler.
 • Kursene tilbys på campus om kvelden med noen hybrid- og online-alternativer.
 • Klassestørrelse vil gjennomsnittlig mindre enn 30 studenter for å sikre personlig oppmerksomhet og tillate deg å nettverk og bygge fellesskap.
 • Du vil få erfaring gjennom samhandling med forretningsfolk, applikasjonsorienterte prosjekter og rådgivning for kunder.
 • Velg en konsentrasjon i høy etterspørsel områder av Strategic Business, Business Analytics eller regnskap.
 • MSU Denver MBA er en verdi leder i Colorado med et høy kvalitet program til en rimelig pris.

Curriculum

Du vil fullføre 37 semester timer for MBA-graden:

 • Et kjernefaglig grunnkurs i en kreditt-time,
 • 27 semester timer med kjernefag,
 • Ni semester timer for konsentrasjonen.

Konsentrasjoner

 • Strategisk Business Concentration
 • Business Analytics Konsentrasjon
 • regnskap konsentrasjon

Strategisk Business Concentration

Gjennomføring av konsentrasjonen i Strategic Business vil gi deg ferdigheter til å analysere selskapets ressurser, bedriftsvirksomhet og miljøpåvirkning. Du vil lære å forstå makroperspektivet til et selskap ved å klart definere problemer som en organisasjon står overfor, analysere informasjon, fastslå mulige handlingsplaner og gjennomføre en handlingsplan. Du vil være kvalifisert til å lede den strategiske planleggingsprosessen, ledelsesavdelinger eller divisjoner, og / eller tjene på ledergrupper. Denne konsentrasjonen gjelder for ethvert selskap i enhver bransje, statlige enheter og ideelle organisasjoner.

Business Analytics Konsentrasjon

Gjennomføring av konsentrasjonen i Business Analytics vil gi deg ferdighetene til å organisere, modellere og analysere data og gi deg praktiske erfaringer i en rekke programvareplattformer. Du vil være kvalifisert for dataanalytiker roller eller data-literate lederroller. Dine oppgaver kan variere fra å administrere dataanalytikere til å administrere andre dataintensive funksjonelle områder som markedsføring. Denne høye etterspørselen, voksende karriere er nødvendig i næringer, inkludert men ikke begrenset til høyteknologi, telekommunikasjon, sport, utdanning og helsetjenester.

Søknad

Søkere som har en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert høyskole eller universitet i en hvilken som helst disiplin kan søke på MSU Denver MBA-programmet. Alle opptaksbeslutninger vil bli gjort av en MBA-opptakskomité.

De fleste studenter anbefales å få to eller flere års arbeidserfaring før de søker på MBA-programmet, gitt at en viktig del av opplevelsen kommer fra å lære fra og nettverk med medstudenter.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Jan. 2020
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato