Master of Business Administration

Murray State University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

Murray State University

Arthur J. Bauernfeind Master of Business Administration

Vi er glad du er her. Velkommen til AACSB akkreditert MBA-programmet i Arthur J. Bauernfeind College of Business ved Murray State University i Kentucky, USA. Våre MBA-programmet har en lang, grundig og stolt tradisjon for kvalitet og dyktighet i business og ledelse utdanning, og en anerkjent kapasitet for å møte de pedagogiske behovene og utfordringene i MBA-studenter i det 21. århundre. Selv om kvaliteten på vår MBA-programmet er selvinnlysende, eksterne valideringer av denne kvaliteten florerer. For eksempel har vi hatt kontinuerlig akkreditering av AACSB-International-Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business, siden 1981, noe som gjør oss en av de lengste akkrediterte MBA-programmene i verden. AACSB-International er den fremste Management Education accrediting byrå i verden, ansett som "gullstandard" for prestisjen til enhver bedrift program.

Dette MBA nettstedet er designet med deg som er student, i tankene. Enten du er en amerikansk eller International Student som ønsker å komme til vår vakre, trygg og vennlig campus i Murray, Kentucky, er 98% av den informasjonen du trenger finnes i de ulike lenker og dokumenter på dette MBA nettside. De andre 2% av dine spørsmål kan være spesielt til din situasjon, og vi vil ta dem i løpet av 24 timer etter at du kontakter oss. Garantert.

Våre 100% online, AACSB-akkreditert MBA-programmet: Du kan ha en fulltidsjobb i Kentucky eller omliggende stater. Eller du kan ligge i slike vakre steder som Cheyenne, Wyoming; Newark, New Jersey; Las Vegas, Nevada; Atlanta, Georgia; Melbourne, Florida; Nacogdoches, Texas; Hollywood, California; eller Richmond, Virginia (for å nevne noen). Vi forstår det faktum at du ikke kan muligens være i Murray, KY, å ta MBA klasser. Rangert 16. plass i Nation i 2010 av GetEducated.Com i form av kostnader og prestisje, vår 100% online, AACSB akkreditert MBA-programmet er svaret for deg. Vi har tilbudt den elektroniske MBA siden 2005, lenger enn mange skoler og dermed gi MSU mer erfaring i online MBA utdanning enn de fleste. Materialet vi forkynner, er det samme som on-campus-programmet. Professorene som underviser på vår Online MBA er de samme som underviser i Murray, KY. Alle har tjent PhD grader fra noen av de mest prestisjefylte, tradisjonelle, universitetene i verden. MBA-grad er (og vil lese) det samme. Gi vår MBA en første og ekstra titt. Deretter velger oss fremfor andre MBA-programmer. Du vil være glad, veldig glad, at du gjorde.

For de som kommer til Murray Campus, den Bauernfeind College of Business huser også et moderne Financial Services Center, vist på bildet. Den viser sanntids finansiell informasjon og muliggjør sendinger av økonomisk, næringsliv og nasjonale nyheter. Studentene få praktisk erfaring med kommersielle-grade økonomisk planlegging programvare.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Murray, Kentucky
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Murray, Kentucky
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen