Master of Business Administration

Kutztown University of Pennsylvania

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

Kutztown University of Pennsylvania

Master of Business Administration

Kutztown University Master of Business Administration (MBA) programmet er et kreativt og fleksibelt profesjonelt studium. Målet er å maksimere den profesjonelle utviklingen av deltakerne ved å gi et solid grunnlag for å bygge effektive ledere som vil utmerke seg i ulike forretningsmiljøer.

MBA-programmet på Kutztown University er skreddersydd for å gi studentene:

● Bredde av forståelse for de funksjonelle forretningsområder

● Forståelse av begreper, strategier, prosesser og ferdigheter som brukes i ledelsesbeslutninger

● En følelse av ansvar for samfunnet og en forpliktelse til etisk oppførsel


MBA Express

Et særegent element i vårt program er at vi er klare til å ta deg om bord så snart du har blitt tatt opp i programmet. Våre kurs starter i september, januar og mai - velg startdato!

● Ekspert gjennomgang: Innen tre virkedager vurderer vi ditt uoffisielle utskrift og forteller deg nøyaktig hva du trenger for å komme i gang på veien til MBA. I Express Review forteller vi deg raskt hvor du står og hva du må gjøre. Når vi har mottatt alle elementene i søknadspakken din - offisiell transkripsjon, CV, referanser, testresultater (GMAT eller GRE), hensiktserklæring og andre materialer - og vurderer oppfyllelsen av grunnkurset kravet (se nedenfor), vil vi Bekreft opptaksstatus innen dager etter mottak av det ferdige applikasjonspakken.

● Trimester Schedule - Våre kurs starter i september, januar og mai - velg startdato!

● Ekspresslevering - Mange studenter, avhengig av bakgrunn, kan tjene graden på så lite som 22 måneder. Dette oppnås ved å ta klasser to netter i uken i fem, 12 ukers økter.

Grunnkursens krav
Kutztown University MBA-programmet sikrer at studentene får grunnleggende kompetanse i grunnkurs krav, inkludert disse områdene:

● Finansregnskap
● Statistikk
● Mikroøkonomi
● Ledelse
● Markedsføring
● Finansiell styring
● Forretningslov eller juridisk miljø for virksomheten

Våre MBA-programansøkere kommer fra et bredt spekter av faglig og faglig bakgrunn. Studenter med lavere grad i virksomheten vil ha fullført de fleste eller alle grunnkursene. Studenter med andre grunnehøgere har mange muligheter for å skaffe seg grunnkurs krav.

Du kan ta kurs i disse fagene på Kutztown University eller på andre regionale akkreditert høyskoler eller universitet.

Dette grunnlaget er ikke et krav for opptak til MBA-programmet, men det er et krav til MBA-graden. Videre er tilfredsstillelse av hver av disse grunnene en forutsetning for en eller flere av de obligatoriske kursene i MBA-læreplanen. For eksempel må du ha grunnlag i finansiell regnskap før du kan registrere deg i ACC 520, Management Accounting Control Systems. MBA-kursdirektøren eller din akademiske rådgiver vil jobbe med deg for å utforme en plan som fungerer bra for deg.


Fakultet rådgivning

Når du er tatt opp i programmet, får du en MBA Advisor, en fakultet medlem av College of Business som gir deg faglig og faglig veiledning når du fullfører programmet. Imidlertid kan alle professorer i programmet, og ofte gjøre, bruke mye tid med studenter som hjelper til - så du har mange kilder til å henvende deg til råd.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
22 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
3,214 USD
for lokalbefolkningen; $ 8,035 for internasjonale
Information
Deadline
Locations
USA - Kutztown, Pennsylvania
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Kutztown, Pennsylvania
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen