Master Of Business Administration - MBA

Utfordre deg selv og ta karrieren din til neste nivå med en MBA fra Coles College of Business. Vårt høyt rangerte, internasjonalt anerkjente Kennesaw & Galleria MBA-program er utviklet for å jobbe med Metro Atlanta Professional. Med vårt deltidsprogram kan du fullføre graden din i så lite som 18 måneder eller ta så lenge som seks år.

KSU-Coles College rangerte # 1 offentlig deltid MBA i Georgia av US News og World Report.

Du er drevet, så er vi også

På Coles College tror vi på å nå frem til mer - og vi vet at du gjør det også. Vår læreplan gir deg en dypere kunnskap om alle forretningsfunksjoner, og hjelper deg med å ta på høyt nivå prosjekter og forretningsinitiativer med tillit. Fakultetet vårt er ledere på sine fagområder, og gir deg tilgang til forskning og ideer som du umiddelbart kan søke i din karriere.

Fleksibel og tilgjengelig

Vår MBA-program leveres på praktiske tider og steder som passer din travle timeplan. De fleste kurs møtes en gang i uken med valg av kvelds- eller helgesemester. Vi tilbyr kurs i både høst og vårsemester, pluss sommeren.

Hvis du velger "Kennesaw-alternativet", tilbys kurs på Kennesaw State University campus. De fleste på campuskurs tilbys en gang i uken, mandag-torsdag, fra kl. 17.00 eller 20.00. Galleria-alternativet er plassert i Cobb Galleria-komplekset, og tilbyr klasser mandag-torsdag, klokka 18.00.

Curriculum

Kjerneplanen for Coles MBA består av åtte obligatoriske kurs. I tillegg må du ta fire valgfag (hvorav det ene må være internasjonalt i innhold). Tre av valgfagene (12 studiepoeng) kan være et 8000-nivå kurs som inngår i KSUs MBA-program. Du kan velge å skreddersy din grad på følgende områder: generell ledelse, drift, økonomi, økonomi, markedsføring, entreprenørskap, forretningsinformasjonssystemer, internasjonal virksomhet og menneskelige ressurser.

Se KSU Graduate Catalog for kursoppføring og beskrivelser. Hvis din lavere grad ikke er i virksomhet, kan du bli pålagt å ta forutsetninger kurs i regnskap, finans og statistikk før du begynner programmet.

MBA Studentinformasjon

Gratulerer med å bli akseptert i MBA-programmet på Kennesaw State Universitys Coles College of Business. Før du begynner på studiet må du:

  • Formelt akseptere vårt tilbud om opptak, etter instruksjonene sendt til deg av Kennesaw State Universitys Office of Graduate Admissions (i MBA-opptaksmeddelelse e-post).
  • Pass på at alle nødvendige forutsetninger er oppfylt.
  • Konfigurer studentkontoer (email, Brightspace, Owl Express).
  • Delta orientering
  • Slå inn immuniseringsdokumenter.
  • Oppdater dine analyser og saksstudieanalysevner.
  • Se gjennom retningslinjer og prosedyrer i kandidatkatalogen.

Kort tid etter å ha akseptert vårt tilbud om opptak formelt, bør du motta e-post med informasjon om å verifisere at forutsetninger er oppfylt og registrere for New Student Orientation. MBA Ny Studentorientering er obligatorisk. Det er en todelt orientering som inkluderer en informasjonsøkt og et verksted. Økningen vil bli tilrettelagt av MBA-programadministrasjonen. Emner for diskusjon inkluderer programforventninger, klassevalg, gradvis progresjonssporing, registreringsprosedyrer, alumni-tjenester og annen viktig informasjon. Det vil også være en mulighet for spørsmål og svar. Hvis du ikke mottar disse e-postene innen 4 virkedager etter å ha akseptert tilbudet om opptak, vennligst kontakt Dan Audia, Admissions Director for MBA-programmer.

Kennesaw / Galleria MBA Vår 2018 Orientering er 2. desember

Målet med denne orienteringen er at du skal kunne ta vare på alle administrative problemer og lære om ressursene som er tilgjengelige for å støtte deg gjennom hele studiene, slik at du kan komme til klassen første dag og være klar til å lære.

Rådgivning

KSU MBA-programmet er ekstremt fleksibelt. Du kan skreddersy utdanningen til ditt eget tempo og interesser. Du kan gå gjennom programmet om 12 måneder ved å ta en full skifer av klasser hvert semester, eller langsommere ved å ta bare en klasse eller to hvert semester. Du kan konsentrere valgfag i et bestemt fagområde, eller melde deg på en rekke kurs for å utvide din utdanning.

Du kontrollerer Coles MBA-opplevelsen din.

Bruk Graduate Catalog og Schedule of Classes for å hjelpe deg med å ta beslutninger om hvilke kurs du skal ta, når du skal ta dem, og hvor du skal ta dem. Du kan bruke Scheduling Worksheet og Core Course Schedule nedenfor for å sette sammen en langsiktig plan for ferdigstillelse av programmet.

Hvis du noen gang har spørsmål, eller ønsker å komme inn for å snakke om studiet ditt, ta kontakt med Tanya Mosley, MBA-assisterende direktør.

Registrering

Registreringsaktivitet er tillatt i bestemte tidsperioder. Vennligst referer til Akademisk kalender for begrepet du må registrere deg for å notere disse periodene. Sjekk også tidskortet ditt under "Registrering" -fanen i Owl Express for å se din spesifikke registreringsperiode. Opplæringen nedenfor er også nyttig når du navigerer på registreringsskjermbildene.

TRINN 1 - Søk tidsplanen for kurs for å bestemme tidsplanen.

TRINN 2 - Gå til OWL EXPRESS for å registrere deg for kurs.

MBA Karriere Management

Å ta beslutningen om å få MBA er et stort skritt. Det krever mye tid, ressurser og personlig forpliktelse. Sørg for at innsatsen din lønner seg ved å bruke vår MBA Career Management-kontor. Dette kontoret gir deg ressurser, verktøy, kunnskap og 1-til-1 karrierecoaching for deg å ta en informert beslutning om din karriere og utvikle en omfattende strategi for å nå målet ditt.

Tapping inn i ditt KSU-nettverk

  • Få kontakt med Coles på LinkedIn - Øk ditt personlige og profesjonelle nettverk. Søk etter andre nettverk innenfor Coles som MBA, EMBA, Alumni og mer.
  • Bruk studentenes status for å få tilgang til Coles College Professional Events gratis med en RSVP.

Petisjon til Graduate

Send inn petisjonen til å studere semesteret før du planlegger å oppgradere. Gradvis deadlines og instruksjoner må følges. Informasjon for foreløpige kandidater finner du på startsiden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Kennesaw State University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
18 - 72 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
18,822 USD
36 studiepoeng, basert på 2 kurs per semester
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Juni 30, 2020
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
feb. 29, 2020
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
nov. 30, 2020
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
feb. 29, 2020
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 30, 2020
Søknadsfrist
Sluttdato
nov. 30, 2020