Som en MBA kandidat ved Saint Rose, vil du få en avansert innføring i alle deler av virksomheten og evne til å utmerke seg i dagens raske forretningsmiljø.

Sentrale kurs dekker hele spekteret av ledelsesmessige og lederegenskaper, mens elevene kan bruke valgfag å utvikle en inngående kunnskap om regnskap, markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser, eller teknologi.

Profesjonelt akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs, plass til vår MBA-programmet elevenes behov og interesser. En felles MBA / JD studium er tilgjengelig, som er avanserte sertifikater i Financial Planning, organisasjons ledelse og Computer Information Systems.

MBA Program Mål

Våre MBA-programmet gir studentene ferdigheter og kunnskap til å bli effektive ledere i dagens raskt skiftende og konkurransedyktig næringsliv. Profesjonelt akkreditert av Association of Collegiate Business Schools og programmer, gir programmet et solid fundament i kjernevirksomheten disipliner. Sentrale kurs vektlegger utvikling av ledelsesmessige ferdigheter, forberede studentene til å lede, motivere, kommunisere og samhandle effektivt med kunder, ansatte og samfunnet. Gjennom valgfag, har du en mulighet til å utvikle en mer inngående forståelse av regnskap, markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser, eller teknologi.

Den ettårige programmet inkluderer muligheten for en konkurransedyktig tre-kreditt internship utformet for å integrere læring i klasserommet med konkrete problemer og situasjoner, og å gi studentene betydelig yrkeserfaring.

The College of Saint Rose MBA utdannet forventes å:

 • Bly, motivere, og effektivt kommunisere og samhandle med ansatte, kunder og samfunnet;
 • Påfør etiske hensyn til beslutninger som påvirker organisasjonen og samfunnet;
 • Analysere situasjoner, gjenkjenne og definere problemer, samle og vurdere informasjon og nå optimale konklusjoner og løsninger;
 • Være kompetent i planlegging, organisering, bemanning, påvirke, kontrollere og utvikle virksomheten og organisatorisk strategi; og
 • Være effektive i muntlig, skriftlig og elektronisk kommunikasjon.

MBA Curriculum

 1. MBA-programmet består av minimum 36 graduate studiepoeng.
 2. Dersom forutsetning kurs er nødvendig, kan antall studiepoeng øke til 42 studiepoeng. Studenter som ønsker å forfølge en av sertifikat alternativer, i tillegg til MBA, kan regne med å ta ytterligere 6-15 studiepoeng (avhengig av kravene til den spesifikke sertifikat) i tillegg til de 36-42 studiepoeng som kreves for den generelle MBA
 3. Noen kurs kan fravikes avhengig av studentens bakgrunn. Opptil ni studiepoeng kan fravikes for studenter som har fullført de nødvendige undergraduate kurs med graderinger av "B" eller bedre ved en godkjent institusjon innen tre år før opptak. En frafallelse eksamen kan være nødvendig. Søkere må sende inn nødvendig dokumentasjon og skjema for hvert kurs de ønsker å ha frafalt. Vedtak treffes av MBA-programmet koordinator i samråd med aktuelle fakultetet etter å ha gjennom alle studentens vitnemål og legitimasjon. Dersom dispensasjon er godkjent, må et valgfag tas i stedet.
 4. Kombinasjonen av overførte og fravikes kurs kan ikke overstige totalt 12 studiepoeng. Minst 24 graduate studiepoeng må tas i bolig.
 5. Alle Saint Rose og overføring graduate kurs tatt for grad krav må være fullført innen seks år.
 6. Hvis det er nødvendig, MBA 511, MBA 508 og MBA 509 må være ferdig med en B eller bedre. Disse forutsetning kurs teller ikke mot 36-kreditt grad kravet.
 7. MBA 690 må være gjennomført med karakteren "B" eller bedre.

MBA Program Options

The College of Saint Rose tilbyr tre planlegging alternativer:

 • Full-Time MBA
 • Ett års MBA

Full-Time Option

Selv om en student kan ta opptil fem kurs i alle semester, må studenten ha minimum tre-retters belastning (9 studiepoeng per semester) i hvert semester registrert for å beholde kvalifisert for Graduate Internship.

Den ettårige MBA

Den ettårige MBA er designet for å være ferdig i ett studieår av fulltidsstudier og kombinerer utviklingsmuligheter med intensive kurs arbeid. Studenter vanligvis fullføre et internship som en del av dette programmet alternativet.

 • Den ettårige MBA starter i slutten av sommeren, og studentene fullføre hjørnestein kurs (MBA 690) og internship tidlig neste juli. Graden datoen vil være at August.
 • Kurs kan bli tilbudt i løpet av dagen eller kvelden.
 • Graduate Internship: Den ettårige programmet inkluderer muligheten for en konkurransedyktig tre-kreditt internship utformet for å integrere læring i klasserommet med konkrete problemer og situasjoner, og å gi studentene betydelig yrkeserfaring.

General Admission informasjon

Valgbarhet for opptak til The College of Saint Rose graduate-programmer er vanligvis basert på følgende minstekrav:

 • Innlevering av utfylt søknadsskjema og en Formålserklæring på ca 300 ord detaljering søkers mål for masterstudier.
 • Bevis for besittelse av en Baccalaureate grad fra et akkreditert institusjon gjennom innlevering av offisielle transkripsjoner fra alle lavere og høyere institusjoner deltok
 • Akademiske og faglige kvalifikasjoner for masterstudier, som indikert av to anbefalingsbrev.
 • En grade point gjennomsnitt på 3,0 (på en 4,0 skala), samlet og i lavere store.
 • Andre opptakskriterier fastsatt av akademiske programmer som innlevering av gjenopptas, skriftlige prøver, porteføljer, testresultater, og deltakelse i intervjuer eller innleggelser workshops.

MBA Søknadsprosessen

Søkerne vurderes sitt potensial for å lykkes i høyere studier. Dette er først og fremst bestemt av tidligere akademisk prestasjon (GPA) på alle høgskoler deltok. Dersom en søker har uteksaminert med en lavere GPA på 3.0 eller høyere, er innlevering av en GMAT (Graduate Management Admissions Test) score ikke nødvendig. I tillegg er GMAT kravet fravikes for søkere med høyere grader. Søkere med en samlet lavere GPA på 3,0 eller høyere trenger ikke å sende inn en GMAT score. Men hvis undergraduate GPA er under en 3,0, en GMAT score må sendes for at søknaden skal bli vurdert.

Selv om evaluering av disse objektive kriterier er en viktig del av opptaksprosessen, er det like viktig for en søker å forberede en søknad pakken nøye og gjennomtenkt som alle relevante faktorer er vurdert i innleggelser avgjørelse.

Søkeren er ansvarlig for montering og sender følgende elementer i programmet pakken til Graduate og videreutdanning Opptak kontor på The College of Saint Rose:

 • Utfylt søknadsskjema med den nødvendige søknadsgebyr;
 • Offisielle forseglet utskrifter fra alle skolene deltok;
 • Om nødvendig, bør original GMAT resultater sendes direkte til Graduate Opptak på The College of Saint Rose (kodenummer: 2091);
 • To forseglede akademiske og / eller faglige anbefalinger;
 • Personlig essay; og
 • En oppdatert CV.
 • Demonstrasjon av engelskkunnskaper: Send oss ​​dine TOEFL, IELTS eller PTE score. Testingen kravet frafalles for søkere som tidligere har tjent en bachelor-eller mastergrad i USA. The College of Saint Rose tilbyr engelsk som andrespråk (ESL) studier og tilbyr betingede aksepter til de som oppfyller alle andre opptakskrav. Betinget aksepterte studenter må vise engelskkunnskaper før han startet på sin kurs.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato