Les den offisielle beskrivelsen

Southern Miss MBA er designet med studenten i tankene. Nyutdannede fra programmet vil være forberedt på å:

- Ha en umiddelbar innvirkning på organisasjonens bunnlinje
- Gjør overgangen fra et nivå av ansvar i sin virksomhetskarriere til et høyere nivå

Graduate læring handler om mer enn innholdet i individuelle kurs. Studentene lærer også ferdigheter som er viktige for suksess og karriereutvikling. Gjennom hele programmet utvikler elevene en følelse av familie gjennom kursarbeid, lagprosjekter og utøvende aktiviteter. I Southern Miss MBA-programmet lærer du om

- Lagbygging
- Globale dimensjoner av virksomheten
- Kommunikasjon og kritisk tenkning
- Lederskap
- Etisk beslutningsprosess
- Nettverk

Southern Miss tilbyr MBA-programmene på Hattiesburg og Long Beach-campusene og på Stennis Space Center. Noen klasser er også tilgjengelige i Jackson County.


Objektiv

MBA-programmet er bredt i naturen og har som formål å utvikle lederkompetanse fra et generelt perspektiv. Spesielt MBA læreplanen

- styrker kritiske tenkning ferdigheter som involverer evnen til å strukturere og analysere problemer kreativt og å behandle data for å gi nyttig informasjon

- Fremmer tenkning som er global i omfang og integrert av de økonomiske, tekniske, politiske-juridiske og sosialkulturelle dimensjonene

- gir pragmatiske ledelsesmessige beslutningsferdigheter gjennom opplæring i grunnleggende funksjonelle virksomhetsområder (regnskap, økonomisk analyse, etc.)

- utvikler ferdigheter i å håndtere adferdsspørsmål, inkludert evnen til å fungere effektivt som beslutningstaker, motivator og leder

- øker bevissthet og forståelse for etiske verdier, menneskelig verdighet, kulturelt mangfold, samfunnsansvar og behovet for kontinuerlig selvutvikling

- utvikler evnen til å tenke strategisk og å fungere effektivt i et miljø med rask forandring

- forbedrer skriftlig og muntlig kommunikasjonsferdighet


Hvorfor studenter velger Southern Miss MBA:

Fleksibilitet: Studentene kan velge å oppfylle gradskrav ved heltidsdyktig eller deltidskurs.

Convenience: Klasser er planlagt for å passe behovene til arbeidende studenter, både i tider og steder.

Kvalitet: Southern Miss tilbyr det eneste internasjonalt akkrediterte programmet i Sør-Mississippi gjennom AACSB International - The Association for Advance Collegiate Schools of Business. Og kurs er undervist av fremragende, heltid fakultet medlemmer.

Verdi: Kostnaden for Southern Miss MBA gjør det til en av de beste verdiene i Mississippi og sørøst-regionen.

Sted: Livskvaliteten i Sør-Mississippi og nærheten til New Orleans, Mobile og Jackson er fordeler for studenter. Det er tilgang til en rekke kulturelle aktiviteter, sportsarrangementer og attraksjoner i hele området, fra Hattiesburg til Gulf Coast.


Program Options

1: Hvis du har en lavere grad i en forretningsdisiplin, vil du sannsynligvis starte med den avanserte læreplanen. Denne læreplanen bidrar til å utvikle ferdighetene studentene trenger for å lykkes i ethvert forretningsmiljø. Å sette teori i praksis, vil programmet hjelpe deg med å bygge en solid fagfag og et generelt ledelsesperspektiv gjennom 30 timers kurs i:

Etikk (MBA 650) Markedsføring Problemer (MBA 605) Analytisk Avgjørelse (MBA 610) Økonomi (MBA 640) Kommunikasjonsferdigheter (MBA 645) Informasjonsteknologi (MBA 650) Global Business Strategy (MBA 660)

I tillegg trenger du 9 timer valgfag.

2: Hvis du har en ikke-business bachelor grad, vil du starte i førsteårs kjerne pensum. Dette studiet innfører studenter til organisasjonens funksjonelle aktiviteter og grunnlaget for ledelsesmessig beslutningstaking. Kjernekursene gir samlet grunnleggende kunnskap om at hver effektiv leder må ha og grunnlaget for at elevene beveger seg inn i den avanserte læreplanen. Krav til forprogrammering er kalkulator og statistikk. Denne læreplanen inneholder 18 timers kurs i:

Organisasjon / Behavior Management (MBA 500) Regnskap (MBA 511) Økonomisk Analyse (MBA 520) Operasjonsledelse (MBA 530) Markedsføring (MBA 550)
Finansiell analyse (MBA 570)

Disse kan fravikes dersom en lavere tilsvarende er fullført.


Heltid eller Deltid

Som en heltids MBA-student tilbys kursarbeid slik at du kan oppfylle dine krav på et år hvis du har en bedriftsundervisning. Programmet tar vanligvis to år for studenter med en ikke-business bachelor grad. Studentene må være innmeldt i 12 semester timer for å bli ansett på heltid.

En student kan delta på deltid på campusene i Hattiesburg eller Long Beach eller undervisningsstedet for Stennis Space Center. Innmelding i deltidsprogrammet kan kreve to eller tre år å fullføre, avhengig av individets pensumkrav. Mange klasser tilbys om kvelden for å imøtekomme arbeidende fagfolk.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra College of Business at The University of Southern Mississippi »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato