Claflin101

Den Claflin Master of Business Administration programmet er utviklet for profesjonelle som ønsker å forbedre sine akkreditiver og kunnskap samtidig få et internasjonalt perspektiv.

Formatet på levering er forskjellig fra en fulltids MBA fordi det gir en uvanlig høy grad av fleksibilitet, tar hensyn til elevenes behov og begrensninger i tid. Hele læreplanen kan gjennomføres på 18 måneder eller mindre, slik at våre studenter til å ivareta deres faglige og personlige utfordringer mens forfølge sin høyere grad. Våre studenter kommer fra hele USA og fra mange andre land over hele verden, noe som utvider vår nasjonalt og globalt perspektiv av bedrifter og ledelse stiler innlemmet i levering av vårt program.

Du kan tjene din MBA online eller på campus.

Curriculum

Nasjonalt akkreditert, The Claflin University School of Business konsekvent oppfyller kravene i Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP). Den Claflin MBA gir enestående forberedelse til fagfolk i et bredt spekter forretningsmiljø, fra karrierer i ledelse, forretningsdrift, menneskelige ressurser og mye mer. Et fokus på etisk lederskap, verdi proposition for kundene, og bærekraft er i kjernen av den Claflin University familie, og innarbeidet i læreplanen for Claflin MBA-program.

Student Muligheter og Erfaring

Den Claflin MBA er utviklet for profesjonelle som ønsker å forbedre sine akkreditiver og kunnskap samtidig få et internasjonalt perspektiv. Formatet på levering er forskjellig fra en fulltids MBA fordi det gir en uvanlig høy grad av fleksibilitet, tar hensyn til elevenes behov og begrensninger i tid. Vanligvis kan hele læreplanen være ferdig i 18 måneder eller mindre, slik at våre studenter til å ivareta deres faglige og personlige utfordringer mens forfølge sin høyere grad. Våre studenter kommer fra hele USA og fra mange andre land over hele verden, noe som utvider vår nasjonalt og globalt perspektiv av bedrifter og ledelse stiler innlemmet i levering av vårt program.

Karriere og resultater

Den Claflin MBA gir studentene en uovertruffen global erfaring, arbeider sammen med jevnaldrende av forskjellige nasjonaliteter snakker flere forskjellige språk, og lære fra fakultetet med internasjonal virksomhet erfaringer og global markedskompetanse. Den Claflin MBA gir studentene mulighet til å reise utenlands for å oppleve livsstil, kultur og virksomheter i andre land. Din MBA-grad vil forberede deg for muligheter i reklame, markedsføring, business kommunikasjon, menneskelige ressurser, helse og andre spennende karrierer.

Inntakskrav

Søknad sendes til MBA Office. Ved mottak av en søknad med de nødvendige dokumentene, går programmet gjennom en MBA opptakskomité bestående av tre vitenskapelig ansatte. Utvalget skal deretter gjøre sine anbefalinger, som vil være grunnlaget for opptak av søkeren til MBA-programmet.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
18 måneder
Deltid
Etter sted
Etter dato