Dette populære studieprogrammet forbereder studentene for karriere i bedriftsledelse og gir dem de nødvendige ferdigheter og global orientering for å lykkes i den internasjonale markedsplassen. De valgfrie alternativene fokuserer studentene på det varierte og raskt forandrede globale miljøet og gir studentene en forståelse for de økonomiske, sosiale og teknologiske kreftene som danner globale markeder i dag.

Opptakskrav

Søkere må ha oppnådd en bachelorgrad fra CIBU , en institusjon enten akkreditert av en regional eller nasjonal forening anerkjent av US Department of Education, eller en utenlandsk institusjon, lisensiert og regulert av det aktuelle tilsynsorganet i opprinnelseslandet. Utenlandske grader vil bli vurdert for å avgjøre om de oppfyller de nødvendige faglige kravene. Kreditter og kurs fra utenlandske institusjoner og tidligere utdanning kan overføres etter en grundig vurdering av kvalifikasjoner i samsvar med CIBU krav. Enkeltpersoner kan overføre (maksimalt 10 kvartalsenheter) fra tidligere arbeid med godkjenning av fagansvarlig eller designee. Minst engelsk kunnskap for internasjonale studenter er som følger: TOEFL (iBT) -79; IELTS-7,0; eller TOEIC-750. CIBU krever ikke GRE eller GMAT eksamen.

Programkrav

MBA-programmet er en 12-retters, 48 studie studie som vanligvis kan fullføres i 2 år, med mindre sommer kurs er tatt eller klasser har blitt overført. Studenter er pålagt å fullføre ti kjernefaglige fagkurs pluss fire ekstra master-nivå valgfag. Minst 3 kurs per semester er påkrevd (unntatt siste semester) for internasjonale studenter

Undervisning

Undervisning belastes per kurs. Antall kurs for å fullføre programmet kan avhenge av antall overførte kreditter og kurs fra andre institusjoner.

  • 2019 Masternivåundervisning = $ 2.166 per kurs
  • Heltidsundervisning per semester (3 kurs) = $ 6.500
  • Fullundervisning for hele programmet (ca.) = * $ 26.000

* Eksklusive mulige fradrag for godkjente kreditter fra kvalifiserte overføringsinstitusjoner.

Innrullerings dato

Studentene kan starte sitt program i et akademisk kvartal. 1. januar 1. mars 1. juni 1. september. Kontakt oss for mer informasjon.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert March 28, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
15 - 18 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
23,086 USD
Fullundervisning for hele programmet (omtrentlig)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato